Gość: Gość IP: *.connecta.pl 27.01.09, 09:10 "Ta instalacja nie obsługuje bieżącego języka systemu operacyjnego" - czyli nie ma co ściągać jak masz polską windę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tester Re: Internet Explorer IP: 144.36.118.* 27.01.09, 09:14 Mam to samo a mam IE 7.0 ang i windows ang Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no88e Re: Internet Explorer IP: *.dclient.hispeed.ch 27.01.09, 09:36 Bo ściągnijcie jak Bozia przykazała ze strony Microsoftu do odpowiedniego systemu, w odpowiednim języku i odpowiedniej architekturze (32 /64 bit). A nie od pośrednika, który może dodać dowolne rzeczy do instalatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ściągnij Re: Internet Explorer IP: 10.200.53.* 27.01.09, 10:30 co wy wypisujecie? Link idzie do Microsoftu, wersja PL !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tio Re: Internet Explorer IP: *.multimo.gtsenergis.pl 27.01.09, 10:53 go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=128106. Tam niby ma być informacja które funkcje mikroszit włączył domyślnie do testów(link podany w warunkach licencji). Ale mnie się ten link nie otwiera. Co to za g..o? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol 3000 Re: Internet Explorer IP: 172.25.252.* 27.01.09, 13:13 Po co sciagac w ogole to gowno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minas Re: Internet Explorer IP: *.chello.pl 27.01.09, 15:30 Po to, zeby sprawdzic czy to co sie wypisuje na forum ma jakiekolwiek poparcie w rzeczywistosci. Nie pisz ze to gowno, skoro nawet tego nie sciagnales i nie sprawdziles jak dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Internet Explorer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.09, 16:37 Nie ma wersji na Linuxa (Ubuntu)! Rozpacz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Internet Explorer IP: *.acn.waw.pl 27.01.09, 17:28 A czy ktoś z was pracuje na 64 - bitowym systemie ? # System: XP/ XP 64 bit/ 2003/ 2003 64 bit/ Vista/ Vista 64 bit :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: Internet Explorer IP: *.45-5-64736c14.cust.bredbandsbolaget.se 27.01.09, 21:00 bez urazy-ale to jedno wielkie gowno!!!!! polecam slimbrowser-najlepsza wyszukiwarka pod sloncem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mart Re: Internet Explorer IP: *.chello.pl 27.01.09, 22:16 Nie ma po polsku dla 64bit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Internet Explorer IP: 77.79.241.* 28.01.09, 13:48 "Gość: dziennikarz bez urazy-ale to jedno wielkie gowno!!!!! polecam slimbrowser-najlepsza wyszukiwarka pod sloncem" zastanów się najpierw co za bzdury wypisujesz, slimbrowser nie jest niczym innym jak tylko nakładką na IE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Internet Explorer IP: *.chello.pl 30.01.09, 17:46 "Gość: dziennikarz bez urazy-ale to jedno wielkie gowno!!!!! polecam slimbrowser-najlepsza wyszukiwarka pod sloncem" zastanów się najpierw co za bzdury wypisujesz, slimbrowser nie jest niczym innym jak tylko nakładką na IE ------- Slimbrowser jest nakładką na Internet Explorera, oraz przeglądarką jak już. Żadną wyszukiwarką. Co do IE8 - warto zobaczyć drodzy internauci, a nie odrazu, bez przetestowania wypisywać bezsensowne, nic nie mówiące posty typu: 'po co ściągać - to g.wno'. Dla mnie takie opinie mijają się z celem - w komentarzach chodzi o informacje nt. funkcjonowania, działania na różnych platformach. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Internet Explorer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 18:32 do dziennikarza... życzę miłego korzystania z wyszukiwarki slimbrowser, tak samo jak z allegro, ceneo. Żal czasami oczu na czytanie wypowiedzi, które zasmucają, zaśmiecają ten internet . a myślalem ze czas dzieci neostrady minął...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heming Re: Internet Explorer IP: *.alcatel.de 19.03.09, 17:25 Ja wczoraj zainstalowałem IE 8 (Release Candidate) na Vista 32-bit PL i system nie chcial mi sie uruchomic - musialem zapodać "przywracanie systemu". Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radical Re: Internet Explorer IP: *.ip.netia.com.pl 19.03.09, 19:06 Informacja po polsku w angielskim Windowsie: Ta instalacja nie obsługuje bieżącego języka systemu operacyjnego - mam Windows XP Pro SP2 EN. Nie to nie, chciałem dać mu szansę. Jakoś inni producenci softu dają sobie z tym radę. Zero linka do innej wersji, wyszukiwarka Microsoftu Live.com po wpisaniu 'MSIE 8' nie znajduje strony, z której mógłbym coś sciągnąć, nie będę się narzucał. Microsoft zacznie szanować mnie jako usera, ja zacznę szanować ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn... Re: Internet Explorer IP: *.watf.cable.ntl.com 21.03.09, 00:46 IE8 Fantastyczna! Szybka, funkcjonalna, praktyczna, oby tak dalej. Wersja finalna znacznie szybsza od RC. W polaczeniu z Kaspersky Internet Security 2009 (content filtering set to use included ad blocker with heuristic analyzer) zero niepotrzebnych reklam bez zadnych dodatkowych wtyczek (add-ons). Uzywam rownolegle Opery 9.64 i musze stwierdzic ze IE8 jest jednak szybszy i bezbledny, znacznie lepszy print preview szczegolnie w polaczeniu z Acrobatem, calkowita integracja z pakietem MS Office 2007 (przede wszystkim OneNote a takze Groove i Share Point), solidna obsluga Exchange 2007 Webmail, itd. Kompatybilna ze wszystkimi moimi online banking, czego niestety nie moge powiedziec o Fx, ktorego caly czas probuje bez sukcesu uzywac i niestety bez pozytywnego rezultatu, naprawde nie wiem czym sie tak ludzie podniecaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: Internet Explorer IP: 212.59.250.* 23.03.09, 16:03 Nie chce się zainstalować w j. polskim, zostaję przy Mozilli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Internet Explorer IP: *.euro-net.pl 23.03.09, 19:11 Przed chwilą zainstalowałam i faktycznie Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Re: Internet Explorer 28.03.09, 08:34 A ja mam MILLENIUM. Czy moge sobie ściągnąć tę przeglądarkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzej Re: Internet Explorer IP: *.elpos.net 21.04.10, 23:10 Kurde...jak przecztałem Wasze opinie,to podniosły się z głowy włosy...Chciałem właśnie zainstalować Internet Explorer 8,ale zrezygnowałem.Mam też Internet Explorer 6,ale wygląda INACZEJ !!! Dzięki za przestrogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jędrek Re: Internet Explorer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 20:35 Jakiś czas temu zainstalowałem ww wersję IE-8, konkretnie 8.06001.18702 i nie powiem- działa spoko. Dzisiaj zaczoł mi się wyświetlać u góry żółty pasek z napisem: Twoja przeglądarka nie zapewnia już odpowiedniego poziomu bezpieczeństwa. Część stron będzie się na niej źle wyświetlać. Zaktualizuj przeglądarkę. Ściągnołem więc tą wersję, sprawdzam i widzę że wersja którą mi proponują to: 8.06001.18702 czyli ta którą już posiadam. Cóż więc aktualizować ?, a pasek uporczywie się wyświetla i nie można go usunąć.Pewnie jołopy ze sciągnij.pl coś naknociły albo ja jestem chory. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_scislowski Re: Internet Explorer 15.09.10, 14:41 To jest komunikat przeznaczony dla przeglądarki IE6. Przez przypadek widoczny jest komunikat w systemie Vista. Poprawimy to wkrótce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.10, 13:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-bepezet Re: Internet Explorer IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.11, 10:35 Ja używam IE8 od czasu jej ukazania się i jestem z niej bardzo zadowolony - ma tylko,wg mnie, jedną dosyć denerwującą wadę - przy pierwszym uruchomieniu /każdego dnia/ bardzo długo startuje - ale przy następnych już chodzi jak szalona.Może to jest moja wina,albo mego laptopa,a jeżeli nie - to proponuję usprawnić ten proces przez służby Windowsa.:Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość-bepezet Re: Internet Explorer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 11:10 Ostatnia informacja pochodzi od 'GOŚĆ-BEPEZET" nie pamietam,abym coś takiego nadawal/21.09.11 10,35/? Ale faktycznie tak jest jak napisane i nic sie nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś