Dodaj do ulubionych

Gadu-Gadu na iPhone - już jest!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 18:13
z jakiej to okazji płatne? :|
Obserwuj wątek
    • Gość: gguser płatne wbre regułom appstore IP: *.aster.pl 19.03.09, 18:27
      App store wymaga by nie było płatnych subskrypcji w aplikacjach
      oznaczoncyh jako FREE.

Już zgłosiłem do Abuse w appstorem, klikamy w np 'zglos problem' i
      radze wszystkim zrobić to samo, to zdejmą aplikacje 'free'

chytry 2x traci
      • Gość: PARLINGO Re: płatne wbre regułom appstore IP: 156.17.238.* 19.03.09, 18:52
        PARLINGO i wszystko jasne.
    • Gość: Tomek Re: Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: *.cable.ubr17.sgyl.blueyonder.co.uk 19.03.09, 18:37
      Parlingo pozwala naraz korzystac z kazdego popularnego IM (w tym GG)
      i jest darmowe, wiec to cos to oferta dla naiwnych. Nie dajcie sie
      nabic w butelke!
      www.palringo.com/en/gb/
      • Gość: drk Re: Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 18:39
        właśnie dlatego pytam, dlaczego ludzie mogą zrobić multikomunikator za free, a
        gg musi tyrać kasiorę? Zwykłe reklamy (nie wiem, może już są - nie
        ściągnąłem...) załatwiłyby sprawę, ale nie :)
      • Gość: Jerzy363 Re: Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: *.cable.ubr17.sgyl.blueyonder.co.uk 19.03.09, 18:42
        Tutaj link do Parlingo na Iphona.
        darmowe, lepsze. Samo GG to zdzierstwo.
        www.palringo.com/iphone/
    • Gość: wiecho Re: Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: *.chello.pl 19.03.09, 18:38
      juz od dawna było gg na iphone przez nimbuz
    • Gość: niezorientowany Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: *.chello.pl 19.03.09, 18:39
      Czy jest już iPhone z obsługą MMS?
      • Gość: Tomek Re: Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: *.cable.ubr17.sgyl.blueyonder.co.uk 19.03.09, 18:43
        Obsluga MMS wchodzi z darmowa aktualizacja oprogramowania - 3.0
        • Gość: aa Re: Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: *.aster.pl 19.03.09, 18:47
          ale dalej nie ma i nie będzie nawet w 3.0 potwierdzen sms,
          videorozmow (w telefonie z 3g w nazwie huehue) czy nagrywania video
          • Gość: woo Re: Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: 213.134.188.* 19.03.09, 18:50
            a to dziwne, bo ja mam nagrywanie video, mmsy, potwierdzenia sms w iphone 3g..
            • Gość: woo Re: Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: 213.134.188.* 19.03.09, 18:52
              a na windows mobile nie mozna wyswietlic tylko kontaktow np. z karty SIM lub
              pamieci tel, trzeba dodatkowo grzebac lub sciagnac programik. wszystko jest
              kwestia konfiguracji i softu. a to jest mozliwe jak najbardziej na iphone
            • Gość: aa Re: Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: *.aster.pl 19.03.09, 19:04
              potwierdzenie sms tylko do plusa, nagyrwanie video po 5h wgyrwaniu
              zhakowanego softu i utracie gwarancji.

no i gdzie masz te videorozmowy jak nei ma z prozdu kamerki?

gowno masz, zejdz na ziemie fanatyku
              • Gość: Brownie Re: Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 19:39
                to ty masz gó..., koleś

no, chyba że na swój żałosny crap masz 25.000 aplikacji. Sprawdzonych

Jeżeli tak, to proszę, pokaż

Pokaż mi też touch screen (nie press-screen)

Jeżeli iPhone czegoś dzisiaj nie ma - jutro będzie to miał, a Twoje żałosne
                padło nie dostanie nawet 1 update'u - po roku będzie śmieciem.

A iPhone, jak zwykle, wymieni po prostu software
                • Gość: aa Re: Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: *.aster.pl 19.03.09, 19:48
                  tak tak i pojawi się kamerka z przodu do videorozmów? naprawde jesteś
                  tak głupi ze nie odróżniasz software od hardware?

żal, naprawde:)
                  • Gość: Pio Powiedz mi z kim prowadzisz wideorozmowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 20:52
                    Żałosny jesteś koleś. Z resztą 90% osób piszących tutaj nie wykorzystuje
                    potencjału iPhone/HTC/Nokii w 100%. Wideorozmowy? Nikt tego nie używa w Polsce.
                    Chyba tylko dla szpanu, że mam :).

Nagrywanie filmików na komórkę? Pytam po co skoro jakość jest tragiczna,
                    obojętnie ile xxx mpx będzie miał aparat (liczy się wszak wielkość matrycy a nie
                    ilość upchanych mpx)

Zdjęcia przez komórkę? Też tragedia. Wolałbym kupić małpkę i tym robić foty niż
                    się ośmieszać robiąc zdjęcia komórką :) (do teraz tylko jeden telefon jaki
                    miałem potrafił robić DOBRE foty: Nokia N82).

Ludzie plują na iPhone, nie mając z nim styczności. Apple ma swoją politykę tak
                    jak MS ma swoją. Kontrola aplikacji to akurat dla mnie duży plus. Przynajmniej
                    nie ściągnie się jakiegoś syfu, którego pełno w necie ;).

• Gość: zed Re: Powiedz mi z kim prowadzisz wideorozmowy? IP: *.chello.pl 19.03.09, 21:15
                      Mam iPhone'a i uważam, że ten telefon to CRAP!
                    • Gość: aaa ze wszystkim od 2 lat IP: *.aster.pl 19.03.09, 21:42
                      polscy operatorzy wszyscy nawet w trafyfie orange pop daja za darmo
                      taka mozliwosc.

teraz polewka z Ciebie złamasie ze wsi, jesteś przykłądem jak
                      tragicznie zaslepiony moze byc fanatyk appla, negujesz istnienie
                      videorozmow od 2 lat , ktore uzywaja prawie wszyscy nawet ze starymi
                      samsungami, nokiami i sonyericsonam. ale nie ty , ty na swojej
                      pourkainskiej wsi jako jeden masz komorke, i u ciebie nie ma czegos
                      takiego jak videorozmowy, w ogole to jako jedyny we wsi masz telefon
                      bez kaba i to ajfon, borat to ty? hahahaha, nie moge co za idiota
                      • Gość: Olek Re: ze wszystkim od 2 lat IP: 213.155.189.* 19.03.09, 22:04
                        Co tak się pultasz ciołku?

Przez dwa lata miałem telefony 3G z videorozmowami i z ciekawości
                        sprawdziłem jak działają może raz czy dwa.

Nikt kogo znam ich nie używa.
                        • Gość: aa Re: ze wszystkim od 2 lat IP: *.aster.pl 19.03.09, 22:09
                          a ja znam i uzywam, no ale mieszkam w wawie a nie pod ukrainą, coż
                          zycie:) dawaj dawaj neguj ze aparat w komorkach i ajfonie jest
                          niepotrzebny bo po to sa aparaty hehehe
                          • Gość: Pio Re: ze wszystkim od 2 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 22:15
                            Dokładnie złamasie ze wsi Warwsiawa :).

Od 2ch lat powiadasz? A to ciekawe, bo z tego co mi wiadomo potrzeba do tego
                            UMTSu. A to jeszcze w Polsce raczkuje ;). Więc nie ściemniaj sieroto :).

Również obrażasz ludzi nie wiedząc nic o nich. Pozdrowienia z takim podejściem w
                            dalszym życiu, na pewno daleko zajdziesz :).

W sumie z iPhone nie korzystam. Miałem go przez parę dni na testach to wszystko
                            ;). Sam mam starego SE K800i i mi z tym dobrze. Jak wiadomo telefon służy do
                            dzwonienia a nie do pstrykania fotek, kręcenia video, słuchania muzyki,
                            gotowania, robienia grzanek <lol>.

99% funkcji w telefonie to bajery nikomu nie potrzebne tak na prawdę. Spytaj się
                            większości osób czy wiedzą jak w chociażby 60% wykorzystać Symbiana czy WM...
                            Uzyskasz odpowiedź, że kupili telefon bo ładnie wyglądał...

:D.
                            • Gość: aa Re: ze wszystkim od 2 lat IP: *.aster.pl 19.03.09, 22:19
                              tak tak videorozmowy nie istneja a aparatu w komrce nikt nie uzywa.

to sie nazywa ciezka choroba fanatykow appla ktory kupia gowno na
                              kiju i beda mowic ze to charagiewka

no i mmsy beda za pol roku, rewelka , nio nio, na videorozmowu
                              wsiochy z ajfonami poczekaja kolejne 5 lat
                              • Gość: Pio Re: ze wszystkim od 2 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 22:28
                                Naucz się czytać ze zrozumieniem.

MMSy są na ch*j przydatne w telefonach bo jakość jest tragiczna i chwała Apple
                                za to, że tego badziewia nie było od początku. Wolę wysłać e-maila ze zdjęciem
                                niż MMS'a no, ale co kto woli :).

Wideo rozmowy? Ile osób z tego korzysta? Mało. Większość osób woli napisać SMS'a
                                lub normalnie zatelefonować a nie pierdzielić się z wideofonią ;). No ale co
                                taka osoba jak ty, która dla szpanu sobie wideo rozmowy przeprowadza może
                                wiedzieć? Nic. Pewnie masz 14 lat, nie pracujesz i się podniecasz. Ja mam pracę
                                i uwierz mi, że pieprzenie się z wideo rozmowami nie leży w naturze żadnego
                                biznesmena ;).

Poza tym jesteś do tyłu mocno z telefonami. iPhone 4G jest już w trakcie
                                projektu. Wejdzie na rynek w tym samym czasie co SE Idou, Nokia N97.
                                • Gość: aaa Re: ze wszystkim od 2 lat IP: *.aster.pl 19.03.09, 22:36
                                  nie są potrzebne, tluamczenie applotidiotow , dales sie nabic w
                                  butlke i nie mozesz sie pogodzic z tym ze masz syf opozniony o 2-4lat
                                  w stosunku do najgorszego samsunga

- i co w samochodze tez nie potrzebujesz klimy bo sie nie pocisz

- wycieraczek nie masz bo u ciebie nie pada

- swiatel nie masz bo kto jezdzi w nocy?

jaki pajac:)

przeczytaj to co wypisujesz bo strasznie załosny jestes i oslepiony
                                  lysina stevea jobsa
                                  • Gość: Pio Re: ze wszystkim od 2 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 22:46
                                    Idioto. Debilu. Palancie. Kretynie.

Umiesz czytać? Miałem iPhone przez 2 tygodnie do testów! Sam mam SE 800i bo
                                    lepszy telefon mi nie jest potrzebny do niczego.

Do rozmów i SMSów w zupełności wystarcza. Jak będę potrzebował czegoś lepszego
                                    to pomyślimy o zmianie ;).

• Gość: aa.. Re: ze wszystkim od 2 lat IP: *.range86-167.btcentralplus.com 20.03.09, 02:49
                                    aale jestes zjebem czlowieku
              • Gość: woo Re: Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: 213.134.188.* 20.03.09, 00:15
                po pierwsze - nie jestem fanatykiem
                po drugie - nie trace gwarancji, ale tobie chyba nei ma co tlumaczyc, bo nie
                zrozumiesz
                po trzecie - nie chec mi sie z toba gadac
        • Gość: ~ kiedyś śmialiśmy się, że do ruskich wszystko IP: 80.48.2.* 19.03.09, 20:29
          wchodzi z opóźnieniem. u nas w latach 80 marmurki wyszły z mody, u ruskich
          wchodziły.

U Apple jest jak widać podobnie.
      • Gość: dany Re: Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 18:47
        W lipcu
    • pocalujta_wujta Za dostep do App Store abonament w Polsce? 19.03.09, 19:07
      Ktos oglupial? Ja za dostep do Apple/iTunes Store w USA nie place ani centa.
      Jakies bzdury i naciagactwo? Toz to placimy za zakupy a nie za mozliwosc ich
      robeinia. to nie czlonkowstwo w jakims klubie z istniejaca alternatywa. Zakupy
      applowskie (np. aplikacjie) mozan robic tylko w App Store a zatem oplata za
      takie cos smierdzi naciaganiem.

Znowu "Apple Polska" dziala po swojemu? Jesli to prawda to naprawde przydaloby
      sie sprawe przekazac w siedzibie Apple w USA bezposrednio do oceny.
      • Gość: gguser Re: Za dostep do App Store abonament w Polsce? IP: *.aster.pl 19.03.09, 19:10
        nie nie prawda, nie trzeba tez podawac nr karty kredytowej by sie
        zalogowac i scaigac free applikacje.

natomiast nielegalne jet pobieranie oplat za subskrypcje w
        aplikacjach oznaczonych jak FREE czym gg złamało regulamin.

sami robią regulaminy ze nie mozna uzywac innych komuniaktorow a
        potem innych olewaja menele:) zaraz ich zdejmą z appstore.
      • Gość: ~tm Re: Za dostep do App Store abonament w Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 21:33
        Byłoby znacznie lepiej jakby czytał ze zrozumieniem.
        Opłata jest za GG, a nie za AppStore'a
      • Gość: Pio GG Mobile nigdy nie było darmowe ludzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 22:17
        Zawsze było trzeba za to płacić (wersja oficjalna GG, a nie darmowe protokoły GG).

Za 1 tydzień nic nie płacisz, potem płacisz 5zł/miesiąc. Tak jest od kilku lat.

Z resztą polecam oficjalną stronę: www.gadu-gadu.pl i poczytać.

AppStore jest za darmo :). Aplikacja GG też. Opłata jest pobierana za używanie
        co jest zabawne, bo serwery GG padają często...
    • Gość: ~ Póki tłuszcza pragnie świecidełek reklamowanych, IP: 80.48.2.* 19.03.09, 20:22
      póty płacić będzie chciwej korporacji za jakieś śmieszne usługi. Prasa donosi,
      że Apple traktuje polski rynek jak rynek II kategorii. Niczym nie zrażony
      motłoch kupuje zabawki od Appla, który zaciera łapy - reklama była skuteczna.

Co z tego, że inni producenci od dawna oferują znacznie lepszy sprzęt bijący
      na głowę iPhone. Ćwok wyciągnie zabawkę na wsiowej dyskotece i jest gość.
      • Gość: Olek Re: Póki tłuszcza pragnie świecidełek reklamowany IP: 213.155.189.* 20.03.09, 00:05
        Bity to chyba jesteś w głowę ty wnioskując z twojej wypowiedzi.
    • Gość: Ollivier Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: *.bb.sky.com 19.03.09, 20:34
      nie no porazka .. zeby im jeszcze placic.
      komunikatory zabijaja sie by ich uzywac a ci chca by placic.
      Palringo mi zupelnie wystarcza .. coprawda opisu nie ustawisz nim .. ale jak
      chce kogos zlapac to nie ma problemu by poczatowac na gg.

• Gość: gambiting Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 22:40
      Mam wersje na Androida i nie wymaga żadnego abonamentu :P Co to za idiotyzm to
      się w pale nie mieści :P
    • Gość: Alex Gadu-Gadu na iPhone - już jest! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.09, 22:09
      Jeśli GG będzie płatny to nikt tego nie będzie kupował. W AppStore jest już kilka komunikatorów działających na iPhone również w sieci GG.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka