Gość: asako IP: 195.246.216.* 12.05.09, 08:47 Nie full HD, brak MPEG4 nie widzę sensu zakupu nawet z gwar. 10 letnią. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3cik Re: Funai LT6 i 5 lat gwarancji 12.05.09, 10:14 Gość portalu: asako napisał(a): > Nie full HD, brak MPEG4 nie widzę sensu zakupu nawet z gwar. 10 > letnią. I tyle. Nie widzisz? To sobie kup Full HD i ciesz się martwymi pikselami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberro Re: Funai LT6 i 5 lat gwarancji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 10:24 Ty ćwoku a kto Ci powiedział że full hd łapią więcej bad pixeli niż nie full hd ?? chyba babcia ty fachowcu od 7 boleści :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asako Re: Funai LT6 i 5 lat gwarancji IP: 195.246.216.* 12.05.09, 10:48 do 3cik: Tak się składa, że posiadam Sony BRAVIA i zapewniam, że tego funaja przeżye a nie jest to pierwszy zakup tej marki. Nie chcę reklamowć wyrobów tej firmy, ale z doświadczenia powiem, że produktom daje drugie życie, tj. oddaje je komuś bo kupuje nowe np. magnetowid, telewizor, telefon. Twoja opinia nie wnosi nic do dyskusji, może masz CRT ? bez bad pixeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberro Funai LT6 i 5 lat gwarancji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 10:21 Wielkie mi co 5 lat . Ja mam plazme Panasonica 42" jeden z najnowszch modeli i mam 2 lata podstawowej i o następne 3 przedłuzona za free :) a Funaj co to wogóle jest ??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diplodok A co to jest 5 lat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 10:52 Mój telewizor (25" SONY z kineskopem Trinitron black) kupiłem 18 lat temu (tuż po ślubie ;-)). Działa niezawodnie do dziś. Miał kilka drobnych usterek, które za drobne pieniążki usunął znajomy serwisant. Obraz wyśmienity, kolory soczyste, dźwięk potęzny... I kto tu teraz chce epatować jakąś pięcioletnią gwarancją? Jak ten "nowoczesny" sprzęt jest praktycznie nienaprawialny? Podczas gwaracji jakakolwiek usterka powoduje praktycznie potrzebę wymiany sprzętu na nowy (a przynajmniej jednego z dwóch komponentów: płyty głównej albo wyświetlacza). A po gwarancji najmniejsza usterka - i możesz wywalić badziew na śmietnik. Więc jak najdłużej będę używał mój telewizorek, a o wymianie pomyślę dopiero, jak upowszechnią się nowe technologie - OLED, FED, może laser? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_incognito Re: Funai LT6 i 5 lat gwarancji IP: *.128.36.162.static.crowley.pl 12.05.09, 11:40 Ciekawe czy 5 letnia gwarancja obejmuje też zdecydowanie bardziej denerwujące i rzucające się w oczy hot pixele, czy tylko bad-y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpeg 4 Re: Funai LT6 i 5 lat gwarancji IP: *.u.itsa.pl 12.05.09, 12:21 juz pod koniec maja bedzie mpeg4, moja znajoma pracuje w agencji reklamowej, ktora ich obsluguje i widziala screeny nowej strony www, ktora odpalaja pod koniec maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asako Re: Funai LT6 i 5 lat gwarancji IP: 195.246.216.* 12.05.09, 12:30 Od września odbieram MPEG4 w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: Funai LT6 i 5 lat gwarancji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.09, 13:36 To trochę inny sektor. Funai to ok. 1200-1300zł. I w tym przedziale cenowym konkuruje z modelami nie-FullHD. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaletta Re: Funai LT6 i 5 lat gwarancji 26.05.09, 13:42 Słyszałam rózne opinie na temat telewizorów Funai z przewagą dobrych, czy ktoś może potwierdzić te opinie? Bazujac na własnym doświadczeniu? Przymierzam sie do kupna 32" i brałam pod uwagę również i tę markę. Gość portalu: @ napisał(a): > To trochę inny sektor. Funai to ok. 1200-1300zł. I w tym przedziale cenowym > konkuruje z modelami nie-FullHD. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Funai LT6 i 5 lat gwarancji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.09, 13:53 Mam telewizor Funai już przeszło pół roku i spisuje się bez zarzutu (model lt6-m32bb). Z czystym sumieniem polecam, szczególnie, że teraz kosztuje kilkaset złotych mniej, no i ta 5-letnia gwarancja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaletta Re: Funai LT6 i 5 lat gwarancji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 15:55 Kilkaset złotych mniej? Czyli ile konkretnie? Bo to ważne dość w czasach upadku złotówki i rozkwitu kursu Euro.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Funai LT6 i 5 lat gwarancji IP: 94.75.67.* 29.05.09, 16:34 Jestem sezonowym pracownikiem agencji marketingowej i szef was kazał z czystym sumieniem zapewnić, że możecie kupować w ciemno. Im mniej zastanawiania się, tym lepiej. Dzisiaj sklepy otwarte są do 20-ej. Kredyt na niecałe 60% dostępny od ręki (dwa dokumenty tożsamości, trzech żyrantów i czyste konto). PS. Znaczy "czyste konto w BIK". Normalne konto musicie mieć pełne, bo biedak nie poradzi sobie ze spłatą naszego "kredytu 0%". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keysen Funai LT6 i 5 lat gwarancji IP: *.n4u.airbites.pl 29.05.09, 21:14 Witam !! Mam małe pytanie wczoraj zakupiliśmy telewizor Funai LT6 jesteśmy zadowoleni aczkolwiek mamy problem z podłączeniem laptopa do tego telewizora, postępujemy zgodnie z instrukcją ale mimo wszytsko w menu nie podświetla sie ( nie jest aktywne ) opcja ustawienia PC - pomocy !! Odpowiedz Link Zgłoś