Gość: alc hajmer IP: *.gdynia.mm.pl 16.06.09, 20:09 gdźeś czytałem rze zagenszczanie bajtuw i programuw w pamienci niszczy procesor czy to prawda???!!!! pomuszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Fresh RAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 17:43 No, jak ty piszesz ? "gdźeś czytałem rze zagenszczanie bajtuw i programuw w pamienci niszczy procesor czy to prawda???!!!! pomuszcie" napisz po Polsku bo nie rozumiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Fresh RAM IP: *.radom.vectranet.pl 03.07.10, 14:05 smarkaczu zanim zaczniesz coś publicznie pisać, zagęść swoją wiedzę o ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smile Re: Fresh RAM IP: *.rzeszow.mm.pl 22.12.10, 17:07 16.06.09, 20:09 Gość: alc hajmer gdźeś czytałem rze zagenszczanie bajtuw i programuw w pamienci niszczy procesor czy to prawda???!!!! pomuszcie Dzieciaku, idź do książek języka polskiego, a nie do komputera.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁOWNIK Re: Fresh RAM IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 15:04 Haha pozdrawiam tego gostka. Pierwszy raz spotykam takie czlowieka ktory w jednym zdaniu popelnil wiecej bledow niz normalny czlowiek przez swoje cale zycie :P Polecam sie na przyszlosc . Warto mnie kupic . Jestem niedrogi i znajduje sie w kazdej ksiegarni, czasem nawet w supermarketach :)) btw. dlaczego nikt nie pisze nt. programu ? Ja napisze : Program jest ogolnie dobry mialem wczesniejsza wersje z komputer swiat bodajze . Ale nie wiem czy zmienil on szybkosc komputera . Prawdopodobnie dlatego ze uzylem naraz wszystkich programow do czysczenia komputera ;) Jednak wierze ze pomaga oczyscic to i owo z naszej pamieci podrecznej :)) Odpowiedz Link Zgłoś