Gość: ama IP: *.121.c87.petrotel.pl 12.05.11, 12:01 Witam, gdzie w Płocku można zrobić prywatnie badanie EEG dziecka i jaka jest cena takiego badania? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: EEG IP: *.075.c92.petrotel.pl 12.05.11, 12:34 przychodnia Roca tam była taka możliwość to jest po prawej stronie tuż przed szpitalem winiary ,badanie kosztuje ok.100zł chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: EEG IP: *.075.c92.petrotel.pl 12.05.11, 12:37 przepraszam ROKA ul.medyczna 8,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: EEG IP: *.230.c79.petrotel.pl 12.05.11, 22:34 zapisy na eeg w Roce 513527871 za badanie w zeszłym roku płaciliśmy 120 zł, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: EEG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.11, 09:44 Mam prośbę !!! Opiszcie co nieco o badaniu. W internecie jest sporo wiadomości, ale są one ogólne. Interesuje mnie podejście badającego w ROKA ( nie wiem czy odmieniać). Z moim synkiem jest problem zrobić zwykłe prześwietlenie, więc nie wiem czy starczy wsszystkim cierpliwości do wykonania EEG. BARDZO PROSZĘ O INFORMACJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: EEG IP: *.236.c90.petrotel.pl 13.05.11, 12:25 dzień dobry wprawdzie robiłam córce EEG 4 lata temu miała prawie rok pamiętam że było robione w śnie musiała usnąć była też ruchliwa miała płytki sen ale udało się zakładali taki czepek na głowę ale my robiłyśmy w Medikard przychodnia specjalistyczna na ul. Padlewskiego 4 tel.24 267 75 73 ceny nie pamiętam pamiętam że pani była wyrozumiała , cierpliwa i miła. życzę powodzenia i zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: EEG IP: *.040.c75.petrotel.pl 13.05.11, 23:19 w Roce nie mają czepka tzn. jak twierdzą mają ale nie mają żelu potrzebnego do badania. Pani jest raz sympatyczna a raz nie. Pierwszy raz jak byłam u niej z 4 miesięcznym dzieckiem nakrzyczała na mnie że dziecko śpi, a zasnęło mi 5 min. wcześniej! Przecież nie powiem żeby nie spało teraz, kobieta tak krzyczała że synuś strasznie się rozpłakał i nie mógł się uspokoić ale w końcu zasnął. Za drugim razem była milutka. Szkoda, że nie wiedziałam że na Padlewskiego też robią i mają czepek, następnym razem tam zrobię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: EEG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.11, 08:39 ALe mnie wystraszyliście. Mam badanie umówione na dziś. Wiem, że nie będzie łatwo zrobić synowi takie badanie, a jeszcze teraz zastanawiam się czy nie będzie to próżny trud. Trzymajcie za nas kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: EEG IP: *.016.c66.petrotel.pl 16.05.11, 13:19 życzę powodzenia będzie dobrze / mama dziewczynki 4 lata temu niech pani napisze jak się powiodło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: EEG IP: *.class103.petrotel.pl 16.05.11, 22:22 Nasz synek miał eeg na winiarach. Było całkiem o.k. Badanie było chyba w październiku na godzinę 9:00 i od 3 nad ranem już nie spaliśmy, dzięki temu zasnął przed badaniem i przespał je. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: EEG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.11, 10:08 No i po badaniu. Umówione było na 18.30. Musieliśmy dojechać na badanie ok. 40 min. Bardz bałam się , że nie damy rady walczyć ze snem ale wygraliśmy. Mimo ogólnych niechęci synka do wszelkich nawet bezbolesnych badań, obyło się bez większych problemów. Zaczął się trochę denerwować przy nakładaniu żelu. PROSZĘ ZAUWAŻYĆ - MAJĄ W ROKA ŻEL. Zasnął po 5minutach i tak przespał prawie godzinę. Lekko się wybudził, zakończyliśmy badanie, zaniosłam go do auta, potem przeniosłam do domu i tak spał do rana. Pani wykonująca badania bardzo cierpliwa i sympatyczna. Teraz ciekawe jest wynik badania. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka08 Re: EEG 26.08.13, 22:15 Drogie Mamy, od ostatniego wpisu minęło już sporo czasu i może któraś z Was wie, gdzie teraz lepiej wykonać prywatnie EEG głowy dziecku /z powodu bóli głowy/. Lepiej w Roce czy Medikardzie? A może w całkiem innym miejscu? Zależy mi nie tylko na podejściu do dziecka, ale i na profesjonalnym opisie badania przez lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka08 Re: EEG 31.08.13, 19:53 Może ktoś ma aktualne informacje i się podzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: EEG IP: *.180.c82.petrotel.pl 13.01.14, 11:05 dołączam się do wpisu też jestem bardzo ciekawa bo muszę takie badanie zrobić dziecku........ Odpowiedz Link Zgłoś