sarna73 17.08.07, 21:11 a tak tylko chciałam krzyknąć, bo radośc mnie rozpiera a kto mnie lepiej zrozumie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomaszkozlowski1 Re: za tydzien lecę! 17.08.07, 21:55 Pewnie że tu Cię każdy zrozumie Miłych przygotowań do wyjazdu (przygotowania to czasem nawet większa frajda niż wyjazd ). Czy dobrze pamiętam- wyjeżdżasz do Argolidy? Odpowiedz Link
sarna73 Re: za tydzien lecę! 18.08.07, 21:13 tak, 14 dni w odludnym Drepano ... a z ewamalgorzata spotkam sie w samolocie w drodze powrotnej Odpowiedz Link
metaxa5 Re: za tydzien lecę! 20.08.07, 01:06 Odludne? Nie powiedziałabym,choć faktycznie baza noclegowa tutaj to głównie kwatery plus campingi.Jeśli będziecie mieli auto, absolutnie fantastyczny wybór jako baza wypadowa do zwiedzania.Pozdrów sąsiednie Assini ode mnie Odpowiedz Link
sarna73 Re: za tydzien lecę! 20.08.07, 20:20 plaze na ktorej jest jedne hotel nazywam odludną Odpowiedz Link
sarna73 i bardzo dziekuje za tlumaczenie 18.08.07, 21:16 Dimitris kupił łózeczko dla mojej córeczki ! Odpowiedz Link
hania404 Re: za tydzien lecę! 18.08.07, 11:36 doskonale Cie rozumiem! ciesze sie razem z Toba. Troche zazdroszcze ale tylko troche, bo ja juz... za 16 dni tez lece udanych przygotowan! Odpowiedz Link
ewamalgorzata Re: za tydzien lecę! 18.08.07, 12:08 Ja za dziesiec dni..ale tez sobie krzyknę hurrraa!!!Pierwsze kroki: Pireus, pierwszy przystanek: Naxos, ostatni przystanek: okolice Chanii, co po drodze - się zobaczy Odpowiedz Link
grecja-ellada Re: za tydzien lecę! 18.08.07, 13:04 Również Ci życzę tu i teraz i na przyszły dzień wylotu i sam pobyt kalo taxidi !!! oraz przepięknych widoków odwiedzanych miejsc. A teraz pięknych przygotowań do wymarzonej podróży Odpowiedz Link
ewamalgorzata Re: za tydzien lecę! 18.08.07, 13:08 Tak naprawdę wymarzona to była Milos - ale nijak mi promy nie chciały się spasować,bo podróż postanowiłam zakończyć na Krecie...dzięki Ci Barbelek za opis Aradeny - to przez niego MUSZĘ pojechac na Kretę - przez co nie dotrę na Milos;p;p Ale...co się odwlecze, to mam nadzieję jeszcze przede mną W ogóle, lista moich greckich planów jest jeszcze baaardzo długa Karpathos jest na niej tez wysoko.. Dziękuję za życzenia Odpowiedz Link
hania404 Re: za tydzien lecę! 19.08.07, 15:06 Ewomalgorzato kiedy zamierzasz byc w Aradenie? Ja prawdopodobnie 6 lub 7 wrzesnia Odpowiedz Link
anabella19 Re: za tydzien lecę! 20.08.07, 19:27 Ewciu, ja z tym samym pytaniem:kiedy Aradena? I w ogole do kiedy jestes na Krecie? Mamy szanse na frapke w Vafe czy dopiero w Kuznicy? A. Odpowiedz Link
ewamalgorzata Re: za tydzien lecę! 20.08.07, 21:34 Moje plany są jakby trochę w rękach boga wiatrów (nie mam pojęcia, jka się nazywał, ale na pewno jest i dostępności biletów. Plan wstępny jest taki, żeby na Kretę dotrzeć 5 września więc Aradena dokładnie 6 lub 7 byc musi Odpowiedz Link
hania404 Re: za tydzien lecę! 20.08.07, 21:39 a wiec szansa ze sie spotkamy pod Anopoli, zaniesiemy wspolne modly do boga zmotoryzowanych i w droge pod gore sladami Barbelka Odpowiedz Link
anabella19 Re: za tydzien lecę! 21.08.07, 09:57 No to jest szansa na spotkanie Ja prawdopodobnie dotrę 12 września, bo wcześniej nijak mnie nie puszczą z pracy. Siłą rzeczy Aradena wypadnie 13 /najchętniej/. Mam nadzieję,że tym razem się uda, bo Bartek ma wycieczki dla minimum 2 osób, a udało mi się namówić koleżankę na wspólny wyjazd. No i dostępność biletów też ważna. Odpowiedz Link