bebiak 10.11.08, 11:32 Cześć, dziś w TVP7 o godz. 20-tej albo około (np. 19.50 - nie pamiętam dokładnie!) film jak wyżej. Jeśli ktoś dawno nie oglądał, nie ma na dvd i chciałby ponownie znaleźć się na wyspie Kefalonia - to właśnie zaistniała szansa Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babek98 Re: Dziś na TVN7 projekcja filmu "Kapitan Corelli 10.11.08, 22:38 Powiem szczerze, że filmu wcześniej nie widziałem. Naprawdę starzeję się już mocno. Piękne widoki, piękna kobieta, romantyczne "happyendowe" zakończenie. Podobało mi się Odpowiedz Link
hania_404 Re: Dziś na TVN7 projekcja filmu "Kapitan Corelli 10.11.08, 23:24 Panagia mou!!! jesli babek sie starzeje to co ze mną!!!! wcale tego nie czuje nawet ogladając Kapitana Corelli (Corelle'go) czy jak mu tam.... Odpowiedz Link
bebiak Re: Dziś na TVN7 projekcja filmu "Kapitan Corelli 10.11.08, 23:33 hania_404 napisała: > Panagia mou!!! jesli babek sie starzeje to co ze mną!!!! wcale tego nie czuje nawet ogladając Kapitana Corelli (Corelle'go) czy jak mu tam.... Jak Ty nic nie rozumiesz na te swoje stare lata! Właśnie to, że oglądał ten film świadczy o tym, jak bardzo się zestarzał My się przy tym filmie nie starzejemy, ale przy takich kultowych "Narodzinach gwiazdy" z Judy Garland czy jak jej tam było - owszem tak (z Barbrą już absolutnie nie) Odpowiedz Link
hania_404 Re: Dziś na TVN7 projekcja filmu "Kapitan Corelli 10.11.08, 23:53 Bebiaku kochany! znaczy kto sie zestarzal: ja, babek czy film... bo juz nie wiem.... wolalabym odpowiedz nr 3.... Odpowiedz Link
bebiak Re: Dziś na TVN7 projekcja filmu "Kapitan Corelli 11.11.08, 00:01 hania_404 napisała: > Bebiaku kochany! znaczy kto sie zestarzal: ja, babek czy film... >bo juz nie wiem.... wolalabym odpowiedz nr 3.... Babek i tylko Babek! I mało tego: w jego wieku to jeszcze zaszczyt, to jeszcze pragnienie !!! .. lepiej już Ci????? A przy okazji zobacz jaki wysublimowany gust: "piękna kobieta"!!! Achh... boska Penelope - muza mojego Almodovara Koneser jak nic z niego rośnie - ojjjj, będą się mieli z Nim, będą! Odpowiedz Link
bebiak Re: Dziś na TVN7 projekcja filmu "Kapitan Corelli 10.11.08, 23:13 Strasznie się cieszę, że film Ci się podobał - ja już go widziałam parę razy (mam dvd), stąd po zawiadomieniu kogo mogłam miałam spokojny wieczór i mogłam się z rozkoszą oddać buszowaniu w EMPIK-u I nikt mi nie przeszkadzał, bo wiekszość była na Kefalonii ... pięknej, zielonej i duuuużej wyspie Ściskam. B. Odpowiedz Link
barbelek Chochlik komputerowy, menadżer haseł etc 11.11.08, 14:09 spowodowało, że wczoraj zalogowałem się przez przypadek za Babka. To ja się jednak starzeję (on ma to jeszcze przed sobą). Ale film oglądał i jemu też się podobał. A tak btw to muszę baczniej uważać przy logowaniu, żeby znowu nie podszyć się za syna. Odpowiedz Link
bebicka Re: Chochlik komputerowy, menadżer haseł etc 11.11.08, 14:49 Taaa not o masz problem teraz znaczy ze uwazac musisz faktycznie....chociaz mi to od razu wlasnie tak wygladalo ze sie niecnie pod syna poszywasz? A tak a propos podjeliscie juz decyzje co do przyszlych wakacji, zabieracie sie z Amigo czy jednak nie? Dzisiaj spacerujac po paradzie niepodleglosci nad nasza Motlawa jakis jahcik przyuwazylam co sie do mariny ladowal...tak mi sie ckliwie i teskno zrobilo... A tak w ogole wkurzylam sie starszliwie, nastawialm sobie nagrywanie filmu, bo ja niestety o 20 jeszcze nie moge ogladac, dzieciecie musze ululac sprawdzilamw szystko dwa razy.... i jak chcialam ogladac malo mnie szlag nie trafil, bo jednak sie zle zapisywalo i jakis mecz partacki mi sie nagral niepocieszona jestem i dzisiaj uderzam do wypozyczalni licze ze beda go miec! A poza tym jeszcze wyczytalam, ze Bond z 1981 roku, "tylko dla Twoich oczu" byl krecony w Grecji. owczesnych Bondow nie lubie ale chyba trzeba bedzie obejrzec pozdrawiam Maraska Odpowiedz Link
bebiak Re: Chochlik komputerow .. etc - do Maraski 12.11.08, 15:00 bebicka napisała: > A poza tym jeszcze wyczytalam, ze Bond z 1981 roku, "tylko dla >Twoich oczu" byl krecony w Grecji. owczesnych Bondow nie lubie ale >chyba trzeba bedzie obejrzec Ja się Bondem nie splamiłam jak dotąd he he (nie mam nic do tych co go kochają!!) i zawsze uważałam, że tak zostanie, a tu w ubiegłym tygodniu koleżanka mi doniosła to, coś napisała wyzej... No wymiękłam - przyjdzie mi Bonda obejrzeć???? Co ta Grecja robi z człowieka no no.. Filia.B. Odpowiedz Link
bebicka Re: Chochlik komputerow .. etc - do Maraski 12.11.08, 19:35 No ja sie Bondami raczje rzadko splamiam takoz kiedys mi sie zdarzylo jednego czy dwa obejrzec, jak malo z kanapy ze smiechu nie spadlam...dalam spokoj. LAe ostatni 9nie ten najnowszy) ogladalam i po kiepskim poczatku podobalo mi sie.... i na ten najnowszy tez sie wybieram No i tego z 1981 tez trza bedzie obejrzec.... a Kapitana wczoraj wypozyczylam, takze albo dzis albo jutro zasiadam przed tv..pewnie dzisiaj bo nie wytrzymam pozdrawiam Maraska Odpowiedz Link
d.biel Re: Chochlik komputerow .. etc - do Maraski 13.11.08, 10:49 Zasiadaj Marasko, bo naprawdę warto. Ja po obejrzeniu, tutaj głębokie ukłony w stronę Bebiaka dzieki któremu to sie stało bo zapewne bym przegapiła, zaczełam rozważać czy latem na tą wyspę sie nie wybrać. Pięknie tam, zielono, zupełnie inaczej niz na wyspach, które udało nam sie dotychczas zobaczyć. Dominika Odpowiedz Link
bebicka Re: Chochlik komputerow .. etc - do Maraski 13.11.08, 12:37 Obejrzalam...wyspa piekna, to fakt...ten dzwiek cykad...yhmmmm ale....coz generlanie ja juz kiedys to ogladalam ale jakos zupelnie zapomnialam a film zdecydowanie za brutalny jak dla mnie do takiej scenerii. Toz to sie radowac trzeba podziwiajac takie widoki a nie ratowac dziecie zeby nie widzialo jak mu matke zabijaja. No zbyt brutalne po prostu....takze poczatek filmu super ale potem wielkie rozczarowanie w sumie bo widoki widokami, ale taka Mamma Mia to jednak dopiero cos...trza bedzie Bonda obejrzec A a propos wysp zielonych to wszystkie jonskie takie sa...znaczy Kefalonie i Zakynthos ze zdjec znam, na Korfu bylam. One po prostu juz tak maja pozdrawiam Maraska A slyszeliscie ze zimy ma nie byc w tym roku Odpowiedz Link
bah77 Re: Kefallonia... 14.11.08, 11:47 > zaczełam rozważać czy latem na tą wyspę sie nie wybrać. Nie wiem, czy lubisz zwiedzać plaże, ale jeśli się tam wybierzesz, to "filmową" Plażę Myrtos chyba warto będzie nawiedzić: kefaloniatrip.tripod.com/postcard15.jpg To niewątpliwe jedna z najpiękniejszych plaż na Wyspach Jońskich... Pozdrawiam bah77 Odpowiedz Link