Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rowery Specialized

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 18:10
    Czy to sa dobre rowery ?
    A może lepsze sa Gary Fisher ?
    Mam 160 cm wiec jaki powinnam miec rozmiar ramy ???
    Proszę o odpowiedz
    Obserwuj wątek
      • mlodyabc Re: Rowery Specialized 31.05.04, 06:13
        Czesc zarówno specialized jak i gary fisher to kultowe marki. Nie napisałas do
        czego ma słuzyc ten rowerek wiec przyjme ze typowe mtb. W takim wypadku gary
        fisher ma lepsza i większa oferte. Sam kupiłem dla dziewczyny własnie rowerek
        gary fisher model marlin, a wczesniej przesledziłem zdecydowanie duzo ofert i
        komentarzy. Marlin ale w wersji europejskiej czyli nie sram jak podają na
        stronie a deore/alivio i manetki tez deore, gdyz na stronie jest opis wersji
        amerykanskiej a europejska jest w kolorze granatowym z ognistymi napisami.
        Rowerek ten kosztuje 2399 zł i oczywiscie go polecam, choc zapoznaj sie rowniez
        z oferta specialized. Moja dziewczyna podobnie jak Ty ma rowniez 160 cm wzrostu
        i rozmiar ramy jaki ma to 15,5" i jest ok. Rozmiar identyczny u kazdego
        producenta moze sie troche róznic w zaleznosci np od wysokości umieszczenia
        korby. Specialized bodajze numeruje literowo. Ale skup sie na rozmiarach 15-16"
        beda dobrze dopasowane i oczywiscie przymierz i przejedz sie przed zakupem.
      • mlodyabc Re: Rowery Specialized 31.05.04, 06:14
        Aha najwazniejsze zapomniałem podac stronki hehe
        bikeboard.wyd.pl/skiteam/lev1_s.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka