Gość: kobieta laik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 18:10 Czy to sa dobre rowery ? A może lepsze sa Gary Fisher ? Mam 160 cm wiec jaki powinnam miec rozmiar ramy ??? Proszę o odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek
mlodyabc Re: Rowery Specialized 31.05.04, 06:13 Czesc zarówno specialized jak i gary fisher to kultowe marki. Nie napisałas do czego ma słuzyc ten rowerek wiec przyjme ze typowe mtb. W takim wypadku gary fisher ma lepsza i większa oferte. Sam kupiłem dla dziewczyny własnie rowerek gary fisher model marlin, a wczesniej przesledziłem zdecydowanie duzo ofert i komentarzy. Marlin ale w wersji europejskiej czyli nie sram jak podają na stronie a deore/alivio i manetki tez deore, gdyz na stronie jest opis wersji amerykanskiej a europejska jest w kolorze granatowym z ognistymi napisami. Rowerek ten kosztuje 2399 zł i oczywiscie go polecam, choc zapoznaj sie rowniez z oferta specialized. Moja dziewczyna podobnie jak Ty ma rowniez 160 cm wzrostu i rozmiar ramy jaki ma to 15,5" i jest ok. Rozmiar identyczny u kazdego producenta moze sie troche róznic w zaleznosci np od wysokości umieszczenia korby. Specialized bodajze numeruje literowo. Ale skup sie na rozmiarach 15-16" beda dobrze dopasowane i oczywiscie przymierz i przejedz sie przed zakupem. Link Zgłoś
mlodyabc Re: Rowery Specialized 31.05.04, 06:14 Aha najwazniejsze zapomniałem podac stronki hehe bikeboard.wyd.pl/skiteam/lev1_s.php Link Zgłoś