tomaszek874 17.07.04, 00:32 bardzo bym prosił o linki stron, które nastawione sa na już nie totalnych laików, a chyba jeszcze niezaawansowanych. chodzi mi głównie o porady sprzowe itp. z góry dziękuje Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: maniak turystyki Re: LINKI DO STRON O ROWERACH IP: 81.210.69.* 17.07.04, 09:40 chorzow.pttk.pl/przygoda Link Zgłoś
Gość: marcin ha Re: LINKI DO STRON O ROWERACH IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 13:16 tomaszek874 napisał: > bardzo bym prosił o linki stron, które nastawione sa na już nie totalnych > laików, a chyba jeszcze niezaawansowanych. chodzi mi głównie o porady sprzowe www.cyf-kr.edu.pl/rowery - od dwóch lat nieaktualizowana, ale jesli chodzi o sprzęt i porady sprzętowe (regulacje, naprawy itp.) jest ponadczasowa. marcin ha rowery.org.pl Link Zgłoś
tomaszek874 Re: LINKI DO STRON O ROWERACH 18.07.04, 14:34 Gość portalu: marcin ha napisał(a): > www.cyf-kr.edu.pl/rowery - od dwóch lat nieaktualizowana, ale jesli > chodzi o sprzęt i porady sprzętowe (regulacje, naprawy itp.) jest ponadczasowa. fakt stronka jest świetna. już dawno na nią wpadłem. dzięki za wszelkie adresy i czekam na nastepne Link Zgłoś
wyprany Re: LINKI DO STRON O ROWERACH 07.08.04, 21:05 www.bikeworld.pl archiwum na www.bikeboard.com www.cyfronet.krakow.pl/rowery/ - szkoda, że nie aktualizowana (ale i tak super) Link Zgłoś