Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    03.04.02, 21:54
    Witam
    Mam zamiar kupic rower z aktualnej oferty sklepu "olympic". Jest marki DELTA
    lite 1500, kosztuje 720 zl. Rama i kola aluminiowe, widelec amortyzowany,
    osprzet shimano ty 27 gs 21 biegow, hamulce v-brake alu. wersja mtb. Wiem ze to
    nie zaden profesjonalny sprzet :), ale czy bede mogl na nim troche pojezdzic -
    glownie po miescie, ale nie tylko ??? Czy to jest w miare dobra firma ?
    Obserwuj wątek
      • stratoos Re: delta 04.04.02, 15:47
        > Mam zamiar kupic rower z aktualnej oferty sklepu "olympic". Jest marki DELTA
        > lite 1500, kosztuje 720 zl. Rama i kola aluminiowe, widelec amortyzowany,
        > osprzet shimano ty 27 gs 21 biegow, hamulce v-brake alu. wersja mtb. Wiem ze to

Osobiscie najbardziej obawialbym sie tego amora. Prawdopodobnie po kilkuset
        (kilkudzisieciu) kilometrach jego praca bedzie bardzo skokowa oraz dostanie duze
        luzy. Osobiscie wybralbym za te pieniadze rower ze sztywnym widelcem bez zbednych
        bajerow,

pzdr, startoos

• czarw Re: delta 05.04.02, 12:03
          radzilbym dowiedziec sie czegos wiecej nt.firmy Delta.Przejrzalem strone
          www.rower.com - tam jej nie ma.
          pozdrawiam-wieslaw
      • pawel.szewczyk Re: delta 07.04.02, 23:02
        Szczerze mówiąc nie znam firmy Delta ale nie ma w tym nic dziwnego zważywszy,
        że na Dalekim Wschodzie czy we Włoszech a nawet u polskich producentów można
        zamówić kilkadziesiąt rowerów o dowolnej nazwie. Przedstwiony osprzęt nie jest
        niczym rewelacyjnym za ta cenę a amortyzator, który posiada ten rower nie może
        być solidny. Proponował bym za 720 zł. poszukać czegoś w kolekcji Meridy,
        Kellysa czy Superiora (raczej bez amortyzatora). Za ok. 700 zł. można już
        znaleźć solidny sprzęt nadający się do jeżdźenia zarówno po mieście jak i leśne
        wyprawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka