Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[FOTKI] Nocna masa - wrzucajcie tutaj!

05.09.04, 12:39

82.210.141.83/_zdjecia/_kolorowe/_nocny_przejazd_rowerowy_04_09_04/_male/
    Obserwuj wątek
      • kawiusz Re: [FOTKI] Nocna masa - wrzucajcie tutaj! 05.09.04, 16:02
        zaba.czajka.eu.org/~kawiusz/gallery/index.php?spgmGal=nocna_masa_4_5_wrzesnia
        • roweroraffi Nic nie widać - nie ma co oglądać! 06.09.04, 17:20
          Jak ja uwielbiam oglądać nieostre i rozmazane zdjęcia, któe ktoś bez
          zastanowienia wrzuca na serwer linkując na forum i dając dużo nerwów modemowcom
          i osobom na słabszych łączach. Lepiej tego nie przeglądajcie, bo na fotkach i
          tak prawie nic nie widać.
          • ridayourbika Re: Nic nie widać - nie ma co oglądać! 06.09.04, 17:29
            Rzeczywiście zdjęcia o dupę potłuc. Należałoby uprzedzać innych o jakości
            swoich fotek żeby nie tracili czasu na coś takiego. A może wybrać tylko te
            udane? Aparat cyfrowy został właśnie do tego skonstruowany - złe zdjęcia można
            skasować.
            Mimo to zdjęcia i tak nie oddadzą nigdy w pełni atmosfery nocnej masy :) Na
            niej trzeba być. Pozdro
            • roweroraffi Re: Nic nie widać - nie ma co oglądać! 06.09.04, 17:43
              ridayourbika napisał:

> Rzeczywiście zdjęcia o dupę potłuc. Należałoby uprzedzać innych o jakości
              > swoich fotek żeby nie tracili czasu na coś takiego. A może wybrać tylko te
              > udane? Aparat cyfrowy został właśnie do tego skonstruowany - złe zdjęcia
              można
              > skasować.

Musiałbyś skasować stamtąd wszystkie fotki, bo tam ani jednej nie było w pełni
              ostrej (z resztą nie byłoby to takie złe). Niestety aparaty w nocy wymagają
              dłuższego czasu naświetlania podczas którego nie wolno poruszać aparatem... a
              tutaj kolega widać starał się robić fotki podczas jazdy i to NIE MIAŁO PRAWA
              WYJŚĆ po prostu. Może za kilka Mas nauczy się i będzie lepiej...nie mówię od
              razu by woził statyw, ale by stawał na moment robienia fotki. Jak to nie pomoże
              to niech oprze jeszcze aparat np o kierownicę roweru... to powinno wystarczyć
              aby poprawić ostrość.
              • kawiusz Re: Nic nie widać - nie ma co oglądać! 06.09.04, 20:37
                > Niestety aparaty w nocy wymagają
                > dłuższego czasu naświetlania podczas którego nie wolno poruszać aparatem... a
                > tutaj kolega widać starał się robić fotki podczas jazdy i to NIE MIAŁO PRAWA
                > WYJŚĆ po prostu. Może za kilka Mas nauczy się i będzie lepiej..

Zatrzymywalem sie, problem w tym ze jak zauwazyles czas naswietlania jest dlugi i rowniez obiekt fotografowany (MASA) nie powinien sie ruszac;]

> [...]Może za kilka Mas nauczy się[...]
                Lepszych zdjec w takich warunkach cyfrowka za 400 zeta nie zrobisz, chocbym nie wiem ile bys sie uczyl;]
                Na poprzedniej masie nocnej tej w nowym dworze byli koledzy z lepszymi aparatami, pozatym byly "statyczne" okazje do robienia zdjec, np na moscie.

Sorry moj blad ze nie uprzedzilem o jakosci spieszylo mi sie wiec tlyko rzucilem linka, poprawie sie nastepnym razem;].
                • roweroraffi Usatysfakcjonowany Raffi ;-) 06.09.04, 23:34
                  kawiusz napisał:

> Sorry moj blad ze nie uprzedzilem o jakosci spieszylo mi sie wiec tlyko
                  rzucile
                  > m linka, poprawie sie nastepnym razem;].

Nic więcej do szczęścia mi nie trzeba ;-)
      • medziik Re: [FOTKI] Nocna masa - wrzucajcie tutaj! 06.09.04, 15:20
        A gdzie sa fotki kolegi w żoltym polarze :) ?
        Czekam na nie z niecierpliwoscia... NIE WLECZ SIE TAK :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka