kolorowetrampki 05.09.04, 12:39 82.210.141.83/_zdjecia/_kolorowe/_nocny_przejazd_rowerowy_04_09_04/_male/ Link Zgłoś Obserwuj wątek
kawiusz Re: [FOTKI] Nocna masa - wrzucajcie tutaj! 05.09.04, 16:02 zaba.czajka.eu.org/~kawiusz/gallery/index.php?spgmGal=nocna_masa_4_5_wrzesnia Link Zgłoś
roweroraffi Nic nie widać - nie ma co oglądać! 06.09.04, 17:20 Jak ja uwielbiam oglądać nieostre i rozmazane zdjęcia, któe ktoś bez zastanowienia wrzuca na serwer linkując na forum i dając dużo nerwów modemowcom i osobom na słabszych łączach. Lepiej tego nie przeglądajcie, bo na fotkach i tak prawie nic nie widać. Link Zgłoś
ridayourbika Re: Nic nie widać - nie ma co oglądać! 06.09.04, 17:29 Rzeczywiście zdjęcia o dupę potłuc. Należałoby uprzedzać innych o jakości swoich fotek żeby nie tracili czasu na coś takiego. A może wybrać tylko te udane? Aparat cyfrowy został właśnie do tego skonstruowany - złe zdjęcia można skasować. Mimo to zdjęcia i tak nie oddadzą nigdy w pełni atmosfery nocnej masy :) Na niej trzeba być. Pozdro Link Zgłoś
roweroraffi Re: Nic nie widać - nie ma co oglądać! 06.09.04, 17:43 ridayourbika napisał: > Rzeczywiście zdjęcia o dupę potłuc. Należałoby uprzedzać innych o jakości > swoich fotek żeby nie tracili czasu na coś takiego. A może wybrać tylko te > udane? Aparat cyfrowy został właśnie do tego skonstruowany - złe zdjęcia można > skasować. Musiałbyś skasować stamtąd wszystkie fotki, bo tam ani jednej nie było w pełni ostrej (z resztą nie byłoby to takie złe). Niestety aparaty w nocy wymagają dłuższego czasu naświetlania podczas którego nie wolno poruszać aparatem... a tutaj kolega widać starał się robić fotki podczas jazdy i to NIE MIAŁO PRAWA WYJŚĆ po prostu. Może za kilka Mas nauczy się i będzie lepiej...nie mówię od razu by woził statyw, ale by stawał na moment robienia fotki. Jak to nie pomoże to niech oprze jeszcze aparat np o kierownicę roweru... to powinno wystarczyć aby poprawić ostrość. Link Zgłoś
kawiusz Re: Nic nie widać - nie ma co oglądać! 06.09.04, 20:37 > Niestety aparaty w nocy wymagają > dłuższego czasu naświetlania podczas którego nie wolno poruszać aparatem... a > tutaj kolega widać starał się robić fotki podczas jazdy i to NIE MIAŁO PRAWA > WYJŚĆ po prostu. Może za kilka Mas nauczy się i będzie lepiej.. Zatrzymywalem sie, problem w tym ze jak zauwazyles czas naswietlania jest dlugi i rowniez obiekt fotografowany (MASA) nie powinien sie ruszac;] > [...]Może za kilka Mas nauczy się[...] Lepszych zdjec w takich warunkach cyfrowka za 400 zeta nie zrobisz, chocbym nie wiem ile bys sie uczyl;] Na poprzedniej masie nocnej tej w nowym dworze byli koledzy z lepszymi aparatami, pozatym byly "statyczne" okazje do robienia zdjec, np na moscie. Sorry moj blad ze nie uprzedzilem o jakosci spieszylo mi sie wiec tlyko rzucilem linka, poprawie sie nastepnym razem;]. Link Zgłoś
roweroraffi Usatysfakcjonowany Raffi ;-) 06.09.04, 23:34 kawiusz napisał: > Sorry moj blad ze nie uprzedzilem o jakosci spieszylo mi sie wiec tlyko rzucile > m linka, poprawie sie nastepnym razem;]. Nic więcej do szczęścia mi nie trzeba ;-) Link Zgłoś
medziik Re: [FOTKI] Nocna masa - wrzucajcie tutaj! 06.09.04, 15:20 A gdzie sa fotki kolegi w żoltym polarze :) ? Czekam na nie z niecierpliwoscia... NIE WLECZ SIE TAK :)) Link Zgłoś