Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rower miejski dla żony

20.02.15, 11:36
    Witam. Chciałbym kupić żonie nowy rower. Od jakiegoś czasu dostępne są designerskie rowery miejskie i wiem, że własnie z takiego, cieszyłaby się najbardziej, ale nie bardzo orientuję się, gdzie można taki rower dostać. Widziałem kilka ciekawych modeli w internecie, ale wolałbym dokonać takiego zakupu w sklepie stacjonarnym. Czy zna ktoś profesjonalny sklep rowerowy, który oferuje takie rowery? Z góry dziękuję za pomoc.
    Obserwuj wątek
      • gom1 Re: Rower miejski dla żony 20.02.15, 13:36
        > Czy zna ktoś profesjonalny sklep rowerowy, który oferuje takie rowery?

Oczywiście, że zna. Ale nie wie, czy Warszawa będzie OK.
      • uthark Re: Rower miejski dla żony 20.02.15, 16:54
        " Czy zna ktoś profesjonalny sklep rowerowy, który oferuje takie rowery"

W mieście, w którym mieszkam (ok. 100 tys. mieszkańców) są 4 takie sklepy. Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale jeśli w mieście ponad 100 tys. ludzi, to na pewno kilka takich sklepów będzie.
      • borys.er Re: Rower miejski dla żony 08.07.15, 08:09
        Nie wiem gdzie mieszkasz, ale ja w zeszłym roku kupowałem w sklepie Stylowy Rower w Lesznie. Mają kilka oddziałów, ale w razie co, możesz zamówić też przez Internet. Na ich stronie znajdziesz pełną ofertę. Mają bardzo dobry sprzęt i dość spory wybór.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka