oliwalczyk 06.07.15, 17:17 Jak wybieracie się w dłuższą trasę to co zabieracie? Powiedzmy na 3-4 dniowy wypad? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majkox Re: Higiena w podróży 06.07.15, 17:19 mój zestaw to: prysznic solarny rockland 20 litrowy zbiornik i ręcznik szybkoschnący frotte rockland Odpowiedz Link Zgłoś
stefadomi Re: Higiena w podróży 06.07.15, 17:22 u mnie to samo, prysznic solarny, ręcznik szybkoschnący i jeszcze biorę mgiełkę odświeżającą lub wodę termalną w sprayu... i oczywiście jeśli szykuje się ostra wyprawa to apteczka - posiadam takie coś Care Plus apteczka pierwszej pomocy TRAVELLER Light - można w sieci zerknąć Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Higiena w podróży 06.07.15, 23:57 Papier toaletowy i paczkę chusteczek. Umyję się w domu, jak wrócę. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: Higiena w podróży 09.07.15, 00:50 Liście łopianu nie rosną wszędzie niestety ;) Co mi przypomina, że jest jakaś chatka czy baza studencka w górach, gdzie zamiast papieru w toaletach są liście łopianu właśnie (toalety wiadomo jakie - wygódki, nie wiem nawet czy mają drzwi). Nie Łopienka aby? Odpowiedz Link Zgłoś