Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ludzie z Piaseczna, Patronatu i Mysiadła!!

21.10.04, 17:44
    Jak już Skeler zaznaczył, dość dużo osób jeździ na Masy Krytyczne z Piaseczna.
    Zapewne chcielibyśmy dołączyć się do zjazdu gwiaździstego i spotykać się
    przed Masą, aby WSPÓLNIE do niej dołączyć. Jednym z proponowanych miejsc jest
    wybrukowany placyk przed EKO Mysiadło. A czas przejazdu z tamtąd?? Nie
    wiadomo, bo trzeba się dostosować, także do wolniejszych. :) Piszcie, czy
    miejsce ewentualnie odpowiadałoby i jakie uzyskujecie przeciętne czasy
    przejazdu stamtąd do Kolumny Zygmunta...
    Obserwuj wątek
      • hamster53 Re: Ludzie z Piaseczna, Patronatu i Mysiadła!! 21.10.04, 17:46
        sorry, pisze się stamtąd, a nie "z tamtąd".
      • jacekglm Re: Ludzie z Piaseczna, Patronatu i Mysiadła!! 22.10.04, 15:31
        WITAM!
        Placyk przed Eko Mysiadło pasuje...to i tak po trasie...jakby co mogą ustawiać
        się ze mną ludzie z zachodnich terenów-Zalesie Dolne,Gołków...
        Co do czasu przejazdu to niebędę się wypowiadał bo na Masę zawsze jeżdziłem z
        Mokotowa...
        Ciekawe tylko czy by byli chętni z Piaseczna?Nas jest dwóch...
        • hamster53 Re: Ludzie z Piaseczna, Patronatu i Mysiadła!! 23.10.04, 19:08
          Fakt, jeśli ma być tylko dwóch rowerzystów, to nie ma sensu, ale zobaczymy,
          może ktoś się jeszcze odezwie...
      • hamster53 Re: Ludzie z Piaseczna, Patronatu i Mysiadła!! 23.10.04, 19:39
        No, co tam kurcze, tylko dwie osoby z Piaseczna??
        pozdr

Max
        • roweroraffi Re: Ludzie z Piaseczna, Patronatu i Mysiadła!! 23.10.04, 22:55
          Może być, że po prostu reszta osób z Piaseczna nie ma dostępu do netu i nie
          cyzta forum.
      • jacekglm Re: Ludzie z Piaseczna, Patronatu i Mysiadła!! 25.10.04, 09:47
        Witam!
        Jak narazie jedzie nas dwóch...osoby chętne niech się odzywają...myslę że
        jakbyśmy wystartowali z Mysiadła koło 16 to byłoby akurat...pozdrawiam!
        MASA-NASZ WSPÓLNY GŁOS W SŁUSZNEJ SPRAWIE!
        • jacekglm SILNAAAAAAA REPREZENTAAAAAACJAAAAA! 27.10.04, 13:05
      • hamster53 Re: Ludzie z Piaseczna, Patronatu i Mysiadła!! 28.10.04, 18:48
        UWAGA!! Chciałbym zaznaczyć, że skoro są tylko dwie osoby (razem ze mną), to
        jutro nie czuję się zobowiązany do urządzenia wspólnego przejazdu spod Mysiadła
        na Pl. Zamkowy. I jutro nie zjawię się przed EKO Mysiadło, tym bardziej, że
        kończę zajęcia w Centrum o 17.45!!!

Max

• jacekglm piaseczno na masie 29.10.04, 11:02
          SPOKO!Jak nikt niema w Piasezcnie dostępu do netu,lub poprostu nieczyta forum
          to niech sobie sam jedzie na Mase...może na powrót zbierzemy jakąś grupę...
          A co do dojazdu to ja mam jeszcze weselej-pracuje przy Puławska/Rakowiecka do
          18 a chciałbym wystartować z od początku(przejazd Nowym Światem jest najlepszą
          częścią Masy)...Będę musiał jechać taj jak nienależy jezdzić rowerem).Z góry
          przepraszam i dziękuję za wyrozumiałość...
          • olecky Re: piaseczno na masie 29.10.04, 11:12
            rozjedz paru pieszych ode mnie ;-)
          • roweroraffi Re: piaseczno na masie 29.10.04, 13:17
            Kolorowy Ci nie popuści... Ty rowerrorysto jeden ;-)))
      • hamster53 Re: Ludzie z Piaseczna, Patronatu i Mysiadła!! 16.11.04, 20:50
        Jeszcze raz piszę... Może ktoś się jednak jeszcze zdecyduje...
      • jacekglm PIASECZNO W LEGIONOWIE 17.11.04, 15:26
        Jeżeli wybiera się ktoś z Piaseczna na Masę do Legionowa niech da znać-nas jest
        już dwóch(ja napewno,może kolega dołączy).Na przejazd do Warszawy się nie
        umawiam bo jeszcze niewiem skąd będę jechał ale na powrót mogę się umówić...a
        po Masie zawsze jedziemy na NAJLEPSZEGO KEBABA W MIEŚCIE!
        dodatkowo info zamieszczam na forum Piaseczna...a może się ktoś skusi...
        • tehen Re: PIASECZNO W LEGIONOWIE 17.11.04, 17:20
          stosowne info już hula na forum Piaseczna!
          MYŚLĘ ROWEROWO!
      • jacekglm Re: Ludzie z Piaseczna, Patronatu i Mysiadła!! 25.11.04, 09:08
        I znowu to wyciągam na powierzchnię...jest ktoś z Piaseczna chętny w piątek?
        Jakby co to przed Masą na mostku-zółta kamizelka,każdy powinien poznać...To
        naprwdę nie boli...
        • hamster53 Re: Ludzie z Piaseczna, Patronatu i Mysiadła!! 02.12.04, 11:22
          Ja opuściłem już jedną Masę, bo jestem chory już ponad 3 tygodnie. :( W ogóle
          nie wsiadłem na rower od czasu pierwszego śniegu, bo już wtedy w łóżku leżałem
          z gorączką :( Ale mam nadzieję, że na Sylwkową Masę pojadę... A jak?!
          pozdr wsjem, katoryje jeżdżą wciąż na rowerku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka