Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Śnieeeg :p

19.11.04, 16:34
    No i ślicznie posypało, a raczej "zalało śniegiem"
    ulice naszego pięknego miasta :P
    Eh.. życzę dobrej zabawy jutro w Kampinosie ;]
    Obserwuj wątek
      • kazza Re: Śnieeeg :p 19.11.04, 17:20
        Taaaaak.A kto wie jak pięknie wygląda most siekierkowski jak jest ciemno i pada
        śnieg?? JA i powiem wam że czułam się jak bym była w jakiejś baśniowej krainie,
        poprostu czaderski efekt(rok temu) dzis wieczorkiem pewnie tez sie tam zjawie:))
        Polecam i pozdrawiam KaZa
        • yuurei Re: Śnieeeg :p 19.11.04, 18:50
          kazza napisała:

> Taaaaak.A kto wie jak pięknie wygląda most siekierkowski jak jest ciemno i pada
          > śnieg??

A jak jeszcze do tego dorzucic delikatna mgle, w ktorej gina pylony to juz
          wogole maksik :]
          • krakers1 Re: Śnieeeg :p 19.11.04, 19:56
            yuurei napisała:
            > A jak jeszcze do tego dorzucic delikatna mgle, w ktorej gina pylony to juz
            > wogole maksik :]

Przypomnial mi się powrot z alleycata po ostatniej masie. Przez j#$@ną mgle
            dopiero za 3 razem wjechalem na tą estakadę ktorą trzeba. A że bylo ok. 1 to
            waleni kierowcy na walonym moscie w walonej mgle w walonych samochodach mijali
            mnie przy 180 km/h. Polecam taką przejażdżkę wszystkim miłośnikom mgły ;-D
            pozdr. krakers, team astmabajkers
            • olecky Re: Śnieeeg :p 19.11.04, 20:04
              krakers1 napisał:

> Przez j#$@ną mgle dopiero za 3 razem
              > wjechalem na tą estakadę ktorą trzeba.

to nie przez mgle...
              • roweroraffi Re: Śnieeeg :p 20.11.04, 00:15
                olecky napisał:

> krakers1 napisał:
                >
                > > Przez j#$@ną mgle dopiero za 3 razem
                > > wjechalem na tą estakadę ktorą trzeba.
                >
                > to nie przez mgle...

Jasne, ze nie. To wina Pingwina ;-)
            • roweroraffi Re: Śnieeeg :p 20.11.04, 00:14
              krakers1 napisał:

> yuurei napisała:
              > > A jak jeszcze do tego dorzucic delikatna mgle, w ktorej gina pylony to ju
              > z
              > > wogole maksik :]
              >
              > Przypomnial mi się powrot z alleycata po ostatniej masie. Przez j#$@ną mgle
              > dopiero za 3 razem wjechalem na tą estakadę ktorą trzeba. A że bylo ok. 1 to
              > waleni kierowcy na walonym moscie w walonej mgle w walonych samochodach
              mijali
              > mnie przy 180 km/h.

Mam nadzieję, że nie wyprzedzałeś Ich zbyt dużo, co by chłopakom wstydu nie
              robić, że tak się toczą powoli ;-)))

> Polecam taką przejażdżkę wszystkim miłośnikom mgły ;-D

Ja polecam noc+mgła+szosa Suwałki-Szypliszki (tranzyt na Litwę)... Czajnik
              pamięta jakie były klimaty... pełne wyalienowanie i tylko raz na jakiś czas
              rząd oświetlonych jak choinki TIRów przemknie gdzieś obok lewym poboczem
              omijając Cię z daleka. Klimat niesamowity!
              • krakers1 Re: Śnieeeg :p 20.11.04, 09:22
                roweroraffi napisała:
                > Mam nadzieję, że nie wyprzedzałeś Ich zbyt dużo, co by chłopakom wstydu nie
                > robić, że tak się toczą powoli ;-)))

Byłem wyrozumialy, paru nawet pozwolilem wsiasc mi na kolo zeby im sie troche
                lzej jechalo. Za to ciekawa mine mial po ostatniej nocnej masie kierowca 143
                (pozdrawiam) widząc ok. 5.30 wyprzedzajacego go rowerzyste. Wtedy napedzala
                mnie juz chyba tylko mysl o lozku bo najpierw sie zastanawialem czy do niego
                nie wsiasc ale uznalem ze jedzie za wolno :-D
                pozdr. krakers, team astmabajkers

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka