freaky_mati Re: Foty z sylwestrowej masy 02.01.05, 10:44 Ja tez zapraszam do swojej galerii: www.angelfire.com/freak/kret/rowerowe/2004_12_31.html Niestety w nocy jakosc fotek mojej cyfrowki pada... :( Trawers, Twoje fotki sa super. Mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko odnosnikowi do Twojej galerii. Link Zgłoś
trawers01 Re: Foty z sylwestrowej masy 02.01.05, 12:12 Hehehe... Oprócz aparatu mam jeszcze oczy i widzę :-) Ale dzięki za miłe słowa. Ja robię fotki przy okazji niejako, ostatnio trochę z kronikarskiego przyzwyczajenia. Gdybym miał robić bardzo dobre, musiałbym zająć się wyłącznie robieniem zdjęć, a ja jeżdżę na masy zupełnie nie po to. Twoje też są fajne... Mają taką wyjątkową głębię, prawie jak malarstwo niderlandzkie :-) Jasne, zamieszczaj odnośniki, ROZSŁAW NASZĄ MASĘ NA CAŁYM GLOBIE! Pozdro Link Zgłoś
trawers01 Re: Foty z sylwestrowej masy 02.01.05, 12:18 Ciekawe co uchwyciło złośliwe oko Ola... Może masz jakieś nowe kompromitujące ujęcia z części nieoficjalnej masy? Mogą być zresztą z twojej części nieoficjalnej (taka samokrytyka na koniec roku...) Pozdro w Nowym Roku! Link Zgłoś
olecky Re: Foty z sylwestrowej masy 02.01.05, 12:22 zlosliwy Olo zlosliwie mowi: HA HA HA - nie chcieliscie na mnie poczekac na masie, to teraz sobie poczekacie na zdjecia ;-) Link Zgłoś
olecky Foty z masy i alleycata 02.01.05, 14:07 troche z masy, troche z mojego punktu na alleykocie. www.fz.eco.pl/?a=mk2004-12 Link Zgłoś