radz!u 22.05.02, 11:32 Jakie sa opinie na temat tej marki rowerow, bo ostatni bedac w sklepie widzialem taki fajny rowerek i calkiem atrakcyjny cenowo. Link Zgłoś Obserwuj wątek
pawel.szewczyk Re: Leader FOX 31.05.02, 00:57 Leader Fox jest firmą tajwańską produkującą rowery w klasie średniej. Trudno mi wypowiadać się nie wiedząc o jaki model chodzi. Generalnie niewiele można im zarzucić jednakże znane mi modele nie porywają finezją wykonania czy rozwiązaniami. Link Zgłoś
java Re: Leader FOX 11.06.02, 21:55 pawel.szewczyk napisał(a): > Leader Fox jest firmą tajwańską produkującą rowery w klasie średniej. Ze strony polskiego dystrybutora: "[...] W 1996 roku zaistniała na rynku czeskim nowa marka rowerów LEADER FOX. [...] Rowery Leader Fox projektowane są przez specjalistów z biura konstrukcyjnego Republiki Czeskiej. [...]" To w koncu czeska czy tajwanska jest ta firma? > Trudno mi wypowiadać się nie wiedząc o jaki model chodzi. Mnie osobiscie zainteresowaly modele ANCONA (MAN i LADY). Mozna prosic o opinie na tematy tych konkretnie rowerkow? Link Zgłoś
pawel.szewczyk Re: Leader FOX 18.06.02, 00:53 Firma Leader Fox jest rzeczywiście zarejestrowana w Czechach ale całość ich produkcji odbywa się na Tajwanie. Link Zgłoś
smentek Re: Leader FOX 17.06.02, 10:28 radz!u napisał(a): > widzialem taki fajny rowerek i calkiem atrakcyjny cenowo. a gdzie widziałeś, bo też chciałbym obejrzeć ? Link Zgłoś
radz!u Re: Leader FOX 18.06.02, 11:51 Przyznam się szczerze że ostatnio leader FOx'y oglądałem u naszych południowych sąsiadów, mieszkam blisko granicy wiec caly sprzet rowerowy kupuje tam bo jest: Raz taniej Dwa na granicy można odzyskać 18% vatu Więc w polskich sklepach unikam zakupów. Ostatnio kupiłem u nas łańcuch nic specjalnego i przepłaciłem o 15-20 zł w stosunku do cen w czeskich sklepach rowerowych Link Zgłoś