Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

16.08 Powsin

16.08.05, 01:57
    żeby się nie nudzić, jedziemy do Powsina (albo dalej, jak koniecznie mnie chcecie zamęczać :P)... wezmę Scrabble'a, jeśli będzie dużo ludzi, podzielimy się na drużyny. Albo pogramy w Bingo, też wezmę - najwyżej będę bardzo stukotać, dojeżdżając :P Zbiórka u mnie, bo jestem leniwa :P 12:45 pod punkcikiem nr 24 na Rowerowej Mapie Warszawy - dla niewtajemniczonych: sklep Wheleera na rogu Niepodległości i Odyńca, adres: Al. Niepodległości 111. Czekamy 15 min i jedziemy.
    Obserwuj wątek
      • arteq Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 01:59
        To może w końcu w tą siatkę pogramy ;-)
        • light_trance Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 02:07
          I'll try to be there.
        • swistakuss Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 02:23
          Ja mam miejsce na piasku do gry w siatkę przy Wiśle
          • arteq Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 02:27
            A masz piłkę i siatkę?
            • swistakuss Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 02:32
              Piłki nie mam, a co do siatki to można zrobić prowizorkę z sznurka :P
              • yaroosh Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 07:38
                Jeśłi mówisz o Beach Bols to tam chyba siatka na stałe wisi, ale nie będę się
                upierał.
      • alku1 Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 20:01
        Witaj "Lakiana" sorki za pseudo ale nie pamietam imienia :-(

Troche szkoda, ze wczesniej nie zajrzalem na forum, bo Powsin jest o rzut
        kamieniem ode mnie, a dojazd na miejsce zbiorki tez nie problem, szkoda tez, ze
        w zwiazku z praca moge jezdzic tylko w weekendy ... i to niestety nie wszystkie
        :-( Slyszalem, ze ma jakis wyjazd byc 21.08 i jezeli cos sie urodzi to o ile
        tylko bede mogl chetnie sie wybiore.

Pozdrawiam
        Albert

PS. Tez bylem na tej wycieczce w Ossowie, ktora mila wspominam (w okularach,
        srebrny Giant)
        • jtts Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 20:07
          Miło było, dzięki za wspólny wypad :)

Andrzej
        • cosmit Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 20:20
          W najbliższą niedzielę są zawody w Chotomowie, zapraszam, nawet jeśli nie macie
          ochoty startować to jest to fajny cel wycieczki. Proponuję zbiórkę o 9:00 na
          pl. Zamkowym i wspólną podróż.

Cosmit
          gg2923475
          • evvcik Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 20:55
            Popieram :) ale moze sie dolacze "po drodze"? Ktoredy bedziecie jechac?

Pozdrawiam

Evv
            • cosmit Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 22:02
              Zbiórka 9:00
              Start 9:05
              Prawdopodobny przebieg trasy:
              pl. Zamkowy - ul. Podwale - Kapitulna - Miodowa - Bonifraterska -
              Międzyparkowa -Słomińskiego - Most Gdański - rondo Starzyńskiego -
              Jagiellońska - Modlińska (w Warszawie) - Modlińska ( w Jabłonnej) - Chotomowska
              (w Jabłonnej) - Partyzantów (w Chotomowie) - Bagienna (w Chotomowie).
              Kto zechce ten weźmie udział w zawodach, a reszta może poszwędać się po lesie,
              zrobić piknik (biorę badmingtona), itp.

Cosmit
              gg2923475
              • evvcik Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 22:45
                no i super - prawdopodobnie dolacze sie na Rondzie Starzynskiego i spokoj :)

Pozdrawiam

Evv
                GG 1735332
                • cosmit Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 22:49
                  Będzie nam miło. Weź ze sobą coś na piknik. Dowiedziałem się od Jeża, że będzie
                  firma z grillem i dla zawodników będzie jedna porcja za darmo.

Cosmit
                  gg2923475
          • alku1 Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 21:34
            Wyjazd zapowiada sie ciekawie, wierze ze w niedziele znajde czas i poszukam tez
            dobrej pogody :-) moze uda mi sie ja gdzies spotkac. Startowac nie bede, goral
            co prawda sie znajdzie, ale nie ten z najodpowiedniejszym do tego typu imprez
            osprzetem, ale przejechac sie moze byc warto.

Pozdrawiam
            • lakiana Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 22:55
              ja raczej nie jadę, 20.08 jest gothic.pl party w Metal Cavie - skończy się zapewne nad ranem, a idę na to na pewno. I żal mi byłoby jechać do Chotomowa, wiedząc, że będę zaspana i bez sił, żeby zająć jakieś mało badziewne miejsce... Jedyne sensowne wyjście byłoby takie, że biorę rower na gothic.pl party, wychodzę z niego przed czasem, widać zasuwającą w pełnym makijażu gothkę na rowerze nocą <lol> i jadę do Chotomowa, gdzie mam kumpla, który może mnie przenocować do rana... Ale to chyba trochę ryzykowny pomysł.
              • arteq Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 23:10
                > wychodzę z niego przed czasem, widać zasuwającą w pełnym
                > makijażu gothkę na rowerze nocą <lol>

Kumpel (wysoki, długie włosy, zarost) kiedyś opowiadał, że wracał (w nocy) też
                pomalowany z takiej imprezy i na przystanku zapytał jakiegoś dziadka o
                godzinę... tamten mało na zawał nie padł :P
                • lakiana Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 23:16
                  aj... a ja ciągle jeszcze mam piach między zębami po tej glebie na zjeździe w Powsinie :/ i nie dziwcie się, że będę teraz w ciemnej szmince łazić, bo lepsze to, niż siniak na wardze...

ale fajnie było :] szkoda, że nikt nie zrobił zdjęć tej gleby :P i dziwne, że rower na mnie nie spadł, tylko poprzestał na stanięciu dęba...
                  • jtts Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 23:19
                    lakiana napisała:

> ale fajnie było :] szkoda, że nikt nie zrobił zdjęć tej gleby :P

musisz to powtórzyć, ktoś napewno będzie miał aparat ;)
                  • arteq Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 23:19
                    > aj... a ja ciągle jeszcze mam piach między zębami po tej
                    > glebie na zjeździe w Powsinie :/

Ciesz się, że tam był piach a nie np beton/asfalt - wtedy szminka mogłaby nie
                    pomóc :-)
                    • lakiana Re: 16.08 Powsin 16.08.05, 23:51
                      arteq napisał:
                      > Ciesz się, że tam był piach a nie np beton/asfalt - wtedy szminka mogłaby nie
                      > pomóc :-)

Dobry makijaż ukryje wszystko :P Wiem z doświadczenia, bo biłam się z byłym (tak, bił mnie - z wzajemnością, dobrze czytacie) i trzeba było jakoś ukryć siniaki, przynajmniej te na twarzy, przed otoczeniem...

A jeśli jest bardzo źle, można zastosować się do zasady "Chcesz zakryć twarz? Wyjdź nago" ;)
      • atreides_bem Re: 16.08 Powsin 17.08.05, 08:40
        Ech :/. Zazdroszcze troche. Ja siedze w tej Slowenii - deszcz pada, nie ma mowy
        o wyjsciu w gory. Wiec ruszamz zaraz nad morze :P. Tam juz raczej sie do kompa
        nie dorwe, wiec napiszcie do mnie czasem jakiegos esemesa :) cobym kontaktu z
        wami nie tracil.

btw. jestem teraz w Mariborze - sciezka rowerowa na sciezce. Asfaltowe,
        barwione lub nie, prz niemalze kazdej ulicy. Stojaki wszedzie. Jestem w szoku
        o_0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka