settembrini 16.08.05, 11:55 ech, wtedy to byly bardzo przyjemne rowerki z mongoos'a, a nie to badziewie co teraz :/ uzywacie ciagle rownie starych ram? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Alonzo Re: Mongoose pro IBOC - 10 latek i ciagle wymiata IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:14 Pewnie.Moja ramka Univegi ma juz lat ponad 7 lub więcej i wciąż bryka.Reszta części młodsza lecz ramka-miodzio-aluminium 7005 t6 już mocowaniem pod tarczówki,swoje waży lecz mogłaby słuzyć jako zapora przeciwczołgowa. Link Zgłoś
dr.rocco Re: Mongoose pro IBOC - 10 latek i ciagle wymiata 16.08.05, 15:57 Na jakiej podstawie myslisz , ze te nowe sa gorsze ? Link Zgłoś
settembrini Re: Mongoose pro IBOC - 10 latek i ciagle wymiata 17.08.05, 14:30 to subiektywna ocena, cenie sobie potrojnie cieniowane ramki cro mo tange'a, dzis juz takich sie nigdzie nie dostanie :/ jakos sztywnosc aluminiowych ram nie do konca mi odpowiada. Link Zgłoś
settembrini Re: Mongoose pro IBOC - 10 latek i ciagle wymiata 17.08.05, 14:33 a poza tym sam mongoose zszedl troche na psy, juz nie jest tak innowacyjny (vide rama f/s amplifier z 1995 roku) wtedy to byla marka prestizowa, obecne kolekcje juz sie tak bardzo nie wyrozniaja in plus poposrod innych. zdecydowanie wiecej uwagi przywiazuja do masowego klienta. mozna to zrozumiec- tam sa najwieksze pieniadze. Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Mongoose pro IBOC - 10 latek i ciagle wymiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 16:51 tez mam mongoosa z chyba 97 czy jakos tak. pozdro Link Zgłoś
mmmal Re: Mongoose pro IBOC - 10 latek i ciagle wymiata 17.08.05, 09:35 Odstawiłam właśnie do stajni górala na aluramie ponad dziesięcioletniej boskiej marki noname ;) Rama przez całą dekadę sprawowała się znakomicie. Link Zgłoś
Gość: PM Re: Mongoose pro IBOC - 10 latek i ciagle wymiata IP: *.devs.futuro.pl 05.09.05, 12:42 GT Tequesta Cro-Mo z 1997 roku. Części powymieniane, ale do ramy mam sentyment - "triple triangle" - najbardziej rozpoznawalna rama wśród "górali" Link Zgłoś