szczurrru 23.08.05, 16:55 Mam do odsprzedania ramke 21' bodajże wraz z widelcem na 1 i 1/8 srebrna... Nie jest to nic niezwykłego.. Makrokesz, ale nie narzekałem jeżdżąc na nim :) Chce za nia tylko 40 zeta, zalezty mi na czasie.. Link Zgłoś Obserwuj wątek
mackofff Re: [PILNE!!!!]SPRZEDAM RAME! !!! 23.08.05, 18:19 Sprawa jest naprawde pilna bo Szczuru niedługo kupuje rame kolarską i potrzebna jest mu kasa !!! Link Zgłoś
szczurrru Re: [PILNE!!!!]SPRZEDAM RAME! !!! 23.08.05, 18:34 Nie, pilna bo musi kupic stery :D Link Zgłoś
krakers1 Re: [PILNE!!!!]SPRZEDAM RAME! !!! 23.08.05, 18:48 ja sie Twojemu rowerowi nie przygladalem ale w makrokeszach widelec na 1 1/8 cala jest raczej niespotykany. a tak btw to drogo 40 pln za ta rame... Link Zgłoś
szczurrru Re: [PILNE!!!!]SPRZEDAM RAME! !!! 23.08.05, 21:20 eeetam.. cena do negocjacji :D a co Krakers, chcesz kupic?? :D Link Zgłoś
krakers1 Re: [PILNE!!!!]SPRZEDAM RAME! !!! 23.08.05, 21:52 iii tam, po co mi? ale jak bys mial cos pokroju cinelli corsa, colnago tecnos czy inna DOBRA stalowke na szose to daj znac. najlepiej na columbusie. ew dedacciai i reynoldsa tez, jeszcze zalezy. predzej dedacciai. pozdr Link Zgłoś
arteq Re: [PILNE!!!!]SPRZEDAM RAME! !!! 24.08.05, 00:10 Oczywiście to twoja sprawa co z ramą zrobisz, ale... ...rama od makrokesza jest generalnie warta tyle co nic, bo więcej z nią problemów niż pożytku. Złożyć z tego rozsądny rower będzie naprawdę ciężko... a i sens średni bo na allegro można kupić - będzie taniej i lepiej. Zastanów się, czy nie lepiej wziąść tą ramę pod pachę i zanieść chłopakom co organizują skłot rowerowy (Elbląska 2, soboty od 14). Może coś z tego poskładają (a już trochę części tej klasy mają) i ktoś będzie miał z tego rower. Link Zgłoś