Gość: Nowell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:33 Może jakiś specjalisyta pomoże podjęć decyzję co do kupna w grę wchodzi tylko "goral" Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: miśka_pyśka Re: nowy rower do 2600 zł IP: *.icpnet.pl 01.09.05, 20:35 Mongooze - dobre rowery Link Zgłoś
Gość: adi Re: nowy rower do 2600 zł IP: 82.160.22.* 04.09.05, 16:45 a chcesz kupic kompletny w sklepie czy składac sam ? Link Zgłoś
Gość: Nowell Re: nowy rower do 2600 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:28 raczej cały nowy bo gwarancja wazna zrecz. Link Zgłoś
Gość: gomez Re: nowy rower do 2600 zł IP: 62.148.84.* 20.09.05, 13:30 witaj adi mam pytanko co do składania roweru czy faktycznie wyjdzie taniej?? a przy okazjii jaka jest lista czesci poza rama kołami piastami przerzutkami znaczy kompletnego roweru i moze jakieś namiary na części Link Zgłoś
Gość: zz Re: nowy rower do 2600 zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:20 Zeby składac rower to trzeba sie znac, jak nie wiesz z jakich czesci sie on składa to lepiej sie nie bierz. Chyba ze tylko kupisz czesci, ktos ci doradzi i go poskłada za ciebie Link Zgłoś
Gość: pancerz Re: nowy rower do 2600 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:10 Gary Fisher Tassaraja lub model nizszy Marlin Link Zgłoś
Gość: mradziol Re: nowy rower do 2600 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 23:40 eeeeeee tam kelly's MADMAN jezdze na nim pol roku wyczynowo i jest rewelka nic nie siada, amory potezne, rama podwujna, super lekki i hamulce tarczowe jak dobrze zagadasz ze sklepikarzem to razem z upustem zaplacisz 2500 (okolo) super rower Link Zgłoś
lewocz Re: nowy rower do 2600 zł 23.09.05, 06:58 Co rozumiesz przez podwójną ramę ? Na temat tego roweru mogę sporo powiedzieć gdyż kupiłem go dwa lata temu. Wtedy był to jeszcze MAGNUS DSC. Jesli chodzi o wagę to rower ten jest ciężki. Waży ponad 13 kg co jest kiepskim wynikiem jak na hardtaila. Być może właśnie przez ten "potężny amor" waga taka duża. Zresztą ten amorek to niespecjalny sprzęt jest. Ale posiada blokada "lock out" i to chyba jedyna jego zaleta. Korby Suntour to prawdziwa kicha.Miekkie jak masło, zajeździłem je po jednym sezonie. Poszły do kosza bo już ślizgał się łańcuch po nich jak po smalcu. W moim były hamulce Dia Tech. W tym są Hayes-y. Dobre hamulce, markowy wyrób.Tarczówki polecam - nawet kosztem większej wagi. Co jeszcze- dobra rama, świetna geometria. Dobra na podjazdy, wygodna pozycja na rowerze i przyzwoita sztywność. Dobre obręcze, piasty takie sobie, badziewski suport ale co dziwne działa :)) Poza tym standart w rowerach za tą cenę. Opony do wymiany, no chyba że będzie po parku jeździł. Do ambitnej jazsy XC się nie nadają. No i do jazdy wyczynowej to ten rower trochę nie bardzo. Zależy też co rozumieć przez jazdę wyczynową. Na maraton jak najbardziej ale jak by pojawić się tym bikiem na Langu np. to trochę nieporozumienie by było. Podsumowując rower fajny rower za niewygórowane pieniądze dla ambitnego amatora. Potencjalnym kupującym polecam negocjacje ze sklepem w kwestii wymiany korby. Jeśli nie będzie takiej mozliwości to brać dodatkowe łańcuchy i jeździć na trzech na zmianę, to powinno przedłużyć żywot napędu. Za 2600 można by się już szarpnąć za składanie roweru, chociaż uważam że kupienie gotowego zwłaszcza teraz jesienią jednak bardziej sie opłaci. Link Zgłoś
tomashec Re: nowy rower do 2600 zł 23.09.05, 10:00 Ja mam dobry rower na sprzedaż, ponizej 2600 ale bez gwarancji. Jest to SCOTT elite racing, na hydraulice shimano, tarcze, amor axel z przodu, przezrytki DeoreLX, przejechane z 600 km (czyli nie dużo) waga 12 kg, stan idealny. dorzycam licznik Trelocka bezprzewodowy Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: nowy rower do 2600 zł IP: *.devs.futuro.pl 05.12.05, 22:28 witaj, idź do ski teamu- jest teraz wyprzedaz, na pewno cos znajdziesz :) Link Zgłoś