Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nowy rower do 2600 zł

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:33
    Może jakiś specjalisyta pomoże podjęć decyzję co do kupna w grę wchodzi
    tylko "goral"
    Obserwuj wątek
      • Gość: miśka_pyśka Re: nowy rower do 2600 zł IP: *.icpnet.pl 01.09.05, 20:35
        Mongooze - dobre rowery
        • Gość: adi Re: nowy rower do 2600 zł IP: 82.160.22.* 04.09.05, 16:45
          a chcesz kupic kompletny w sklepie czy składac sam ?
          • Gość: Nowell Re: nowy rower do 2600 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 21:28
            raczej cały nowy bo gwarancja wazna zrecz.
          • Gość: gomez Re: nowy rower do 2600 zł IP: 62.148.84.* 20.09.05, 13:30
            witaj adi mam pytanko
            co do składania roweru czy faktycznie wyjdzie taniej??
            a przy okazjii jaka jest lista czesci poza rama kołami piastami przerzutkami
            znaczy kompletnego roweru
            i moze jakieś namiary na części
            • Gość: zz Re: nowy rower do 2600 zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:20
              Zeby składac rower to trzeba sie znac, jak nie wiesz z jakich czesci sie on
              składa to lepiej sie nie bierz. Chyba ze tylko kupisz czesci, ktos ci doradzi i
              go poskłada za ciebie
      • Gość: pancerz Re: nowy rower do 2600 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 21:10
        Gary Fisher Tassaraja lub model nizszy Marlin
        • Gość: mradziol Re: nowy rower do 2600 zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 23:40
          eeeeeee tam kelly's MADMAN

jezdze na nim pol roku wyczynowo i jest rewelka
          nic nie siada, amory potezne, rama podwujna, super lekki i hamulce tarczowe

jak dobrze zagadasz ze sklepikarzem to razem z upustem zaplacisz 2500 (okolo)

super rower
          • lewocz Re: nowy rower do 2600 zł 23.09.05, 06:58
            Co rozumiesz przez podwójną ramę ?
            Na temat tego roweru mogę sporo powiedzieć gdyż kupiłem go dwa lata temu. Wtedy
            był to jeszcze MAGNUS DSC.
            Jesli chodzi o wagę to rower ten jest ciężki. Waży ponad 13 kg co jest kiepskim
            wynikiem jak na hardtaila. Być może właśnie przez ten "potężny amor" waga taka
            duża. Zresztą ten amorek to niespecjalny sprzęt jest. Ale posiada blokada "lock
            out" i to chyba jedyna jego zaleta.

Korby Suntour to prawdziwa kicha.Miekkie jak masło, zajeździłem je po jednym
            sezonie. Poszły do kosza bo już ślizgał się łańcuch po nich jak po smalcu.

W moim były hamulce Dia Tech. W tym są Hayes-y. Dobre hamulce, markowy
            wyrób.Tarczówki polecam - nawet kosztem większej wagi.
            Co jeszcze- dobra rama, świetna geometria. Dobra na podjazdy, wygodna pozycja
            na rowerze i przyzwoita sztywność.
            Dobre obręcze, piasty takie sobie, badziewski suport ale co dziwne działa :))
            Poza tym standart w rowerach za tą cenę. Opony do wymiany, no chyba że będzie
            po parku jeździł. Do ambitnej jazsy XC się nie nadają.
            No i do jazdy wyczynowej to ten rower trochę nie bardzo. Zależy też co rozumieć
            przez jazdę wyczynową. Na maraton jak najbardziej ale jak by pojawić się tym
            bikiem na Langu np. to trochę nieporozumienie by było.
            Podsumowując rower fajny rower za niewygórowane pieniądze dla ambitnego
            amatora. Potencjalnym kupującym polecam negocjacje ze sklepem w kwestii wymiany
            korby. Jeśli nie będzie takiej mozliwości to brać dodatkowe łańcuchy i jeździć
            na trzech na zmianę, to powinno przedłużyć żywot napędu.
            Za 2600 można by się już szarpnąć za składanie roweru, chociaż uważam że
            kupienie gotowego zwłaszcza teraz jesienią jednak bardziej sie opłaci.
      • tomashec Re: nowy rower do 2600 zł 23.09.05, 10:00
        Ja mam dobry rower na sprzedaż, ponizej 2600 ale bez gwarancji. Jest to SCOTT
        elite racing, na hydraulice shimano, tarcze, amor axel z przodu, przezrytki
        DeoreLX, przejechane z 600 km (czyli nie dużo) waga 12 kg, stan idealny.
        dorzycam licznik Trelocka bezprzewodowy
      • Gość: andrzej Re: nowy rower do 2600 zł IP: *.devs.futuro.pl 05.12.05, 22:28
        witaj, idź do ski teamu- jest teraz wyprzedaz, na pewno cos znajdziesz :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka