Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[spam] odwagi

21.09.05, 09:19
    odwagi nie bójcie się wpisywać na nowym forum. już paru od was się wpisało.
    forum ciekawe i nie tylko dla elyty masy.
    Obserwuj wątek
      • trawers01 A pisz sobie, i tak nikt nie będzie tego czytał... 21.09.05, 09:34
        ... bo wszyscy mają to co tu wypisujesz:

www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf

Nie wiem, po co marnujesz tyle niepotrzebnej energii w tę durną akcję? Zajmij
        się czymś pożytecznym koleś :-) Pozdrawiam!
        • trawers01 A pisz sobie, i tak nikt nie będzie tego czytał... 21.09.05, 09:36

• trawers01 A pisz sobie, i tak nikt nie będzie tego czyt 21.09.05, 09:37

Nie wiem, po co marnujesz tyle niepotrzebnej energii w tę durną akcję? Zajmij
            się czymś pożytecznym koleś :-) Pozdrawiam!

• rafachui Re: A pisz sobie, i tak nikt nie będzie tego czyt 21.09.05, 16:13
              dzięki za pozdrowienia.
              to nie żadna akcja - poprostu dobrze sie bawię tym że z wypiekami i pianą na
              ustach walczycie z moimi bzdurnymi wpisami, zamiast je najzwyczjniej olać...
              Skeler wkółko je kasuje - widać pracuje w jakimś urzędzie i nudzi mu się.
              natomiast waść odnoszę wrażenie się jąkasz.
              • trawers01 Re: A pisz sobie, i tak nikt nie będzie tego czyt 21.09.05, 16:21
                nieee... eee... eee...
                Ppppooooo prostu nie ch...ch...chciał mi się ten link wp...wp...wp...wpisać na
                czerwono :-(
                Pozdro
                • rafachui Re: A pisz sobie, i tak nikt nie będzie tego czyt 21.09.05, 16:24
                  bo czerwony już jest niemodny :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka