rafachui 21.09.05, 09:19 odwagi nie bójcie się wpisywać na nowym forum. już paru od was się wpisało. forum ciekawe i nie tylko dla elyty masy. Link Zgłoś Obserwuj wątek
trawers01 A pisz sobie, i tak nikt nie będzie tego czytał... 21.09.05, 09:34 ... bo wszyscy mają to co tu wypisujesz: www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf Nie wiem, po co marnujesz tyle niepotrzebnej energii w tę durną akcję? Zajmij się czymś pożytecznym koleś :-) Pozdrawiam! Link Zgłoś
trawers01 A pisz sobie, i tak nikt nie będzie tego czytał... 21.09.05, 09:36 ... bo wszyscy mają to co tu wypisujesz: www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf Link Zgłoś
trawers01 A pisz sobie, i tak nikt nie będzie tego czyt 21.09.05, 09:37 ... bo wszyscy mają to co tu wypisujesz: www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf Nie wiem, po co marnujesz tyle niepotrzebnej energii w tę durną akcję? Zajmij się czymś pożytecznym koleś :-) Pozdrawiam! Link Zgłoś
rafachui Re: A pisz sobie, i tak nikt nie będzie tego czyt 21.09.05, 16:13 dzięki za pozdrowienia. to nie żadna akcja - poprostu dobrze sie bawię tym że z wypiekami i pianą na ustach walczycie z moimi bzdurnymi wpisami, zamiast je najzwyczjniej olać... Skeler wkółko je kasuje - widać pracuje w jakimś urzędzie i nudzi mu się. natomiast waść odnoszę wrażenie się jąkasz. Link Zgłoś
trawers01 Re: A pisz sobie, i tak nikt nie będzie tego czyt 21.09.05, 16:21 nieee... eee... eee... Ppppooooo prostu nie ch...ch...chciał mi się ten link wp...wp...wp...wpisać na czerwono :-( Pozdro Link Zgłoś
rafachui Re: A pisz sobie, i tak nikt nie będzie tego czyt 21.09.05, 16:24 bo czerwony już jest niemodny :). Link Zgłoś