kladek 15.01.06, 11:11 Styczniówka najlepszych w lesie Kabackim od godz, 13:00 teren ognisk. Nasi Przyjaciele Link Zgłoś Obserwuj wątek
krakers1 Re: Styczniówka... 15.01.06, 11:36 kiedy i co to znaczy styczniowka najlepszych? znaczy ze tylko najlepsi moga przyjechac? pozdr Link Zgłoś
krakers1 Re: Styczniówka... 15.01.06, 16:28 kladek napisał: > Ja napisałem to co Czajnik mi napisał... no tak mozna sie bylo domyslec ;-) pozdr Link Zgłoś
qbamo Re: Styczniówka... 15.01.06, 19:46 kladek napisał: > Ja napisałem to co Czajnik mi napisał... No to pytanie do Czajnika: Pod jakim względem Ci, co nie przyjechali dziś do Powsina, są według ciebie gorsi? Link Zgłoś
czajnik74 Re: Styczniówka... 16.01.06, 11:25 najlepsi to znaczy najlepsi - ;) prowokacji ulegli widzę starzy wyjadacze;) Kładek jest nie winny - a telefon przecież do mnie macie - wystaczy zadzwonić, smsa wysłać. Ja neta w domu nie mam - tak na przyszłość więc specjalnie Was wszytkich nie mam jak za bardzo zawiadomić... Link Zgłoś
qbamo Re: Styczniówka... 17.01.06, 10:16 czajnik74 napisał: > najlepsi to znaczy najlepsi - ;) Nie odpowiedziałeś na moje pytanie. Jeśli ci co byli na styczniówce są według Ciebie najlepsi to znaczy, że wszystkich innych uważach za gorszych. Jestem Ciekaw pod jakim względem. > prowokacji ulegli widzę starzy wyjadacze;) Jakiej prowokacji uległem? Uważam, że jako organizator i osoba ogólnie rozpoznawana powinieneś świecić pzykładem i jednoczyć ludzi, a nie wywyższać się i tworzyć "elity". > Kładek jest nie winny Czy ktoś wini Kładka? Ja napewno nie. Posłańców się nie zabija ;) >a telefon przecież do mnie macie - wystaczy zadzwonić, > smsa wysłać. Ja neta w domu nie mam - tak na przyszłość więc specjalnie Was > wszytkich nie mam jak za bardzo zawiadomić... Po co miałem do Ciebie dzwonić? Zawiadamiać mnie też specjalnie nie musiałeś bo z racji zbliżającej się wielkimi krokami sesji mam inne zajęcia i dla tego nie przyjechałem. Nie czuję się bynajmniej gorszy z tego powodu. Link Zgłoś
krakers1 Re: Styczniówka... 17.01.06, 10:21 my jestesmy jak zwykle banany a tamci to banany chiquita ;-) pozdr. i uklony dla najlepszych Link Zgłoś
xun_vixx Re: Styczniówka... 15.01.06, 15:02 Obstawiam ze dzisiaj :D Zawsze tak jest, ze info podawane w ostatnim momencie :D Link Zgłoś