czajnik74 21.02.06, 10:37 Witam, zapewne uda mi się wrócić do stolicy by wybrać się na ciekawą inscenizację historyczną już rowerkiem oczywiście: www.pragapld.waw.pl/news.php?id=308 zapraszam Czajnik Link Zgłoś Obserwuj wątek
beatboxer Re: Bitwa o Olszynkę Grochowską 21.02.06, 14:51 Chętnie bym wybral sie na taka inscenizacje, o sam miszkam dosc niedaleko Olszynki Grochowskiej, ale niestety tego samego dnia idziemy do TV zaproszeni przez J.Owsiaka ;( Link Zgłoś
czajnik74 Re: Bitwa o Olszynkę Grochowską 21.02.06, 16:04 no niestety ci co idą tego dnia do televizji, na targ, na basen, do kościoła, do cerkwi, do synagogi i innych przybytków nie muszą o tym pisać na forum - jak tego czy tammtego nie robisz to po co o tym pisać? Link Zgłoś
pimpf101 Re: Bitwa o Olszynkę Grochowską 21.02.06, 18:50 a ci co "zapewne uda im się wrócić do stolicy" ;)mogą posać pozdrawiam Link Zgłoś
kazza Re: Bitwa o Olszynkę Grochowską 22.02.06, 18:58 chciałam tylko zaznaczyć że AmRAt - grupa która ostatnio szkoliła między innymi RR obstawia tą imprezę medycznie, wraz z 1 karetką. RAtownicy którzy nie mają co robić i do studia nie jadą np. z braku kamizelki są mile widziani bo 8 osób i 1 karetka to trochę mało na 300 osób. Nie przyjmę zgłoszeń osób które sa już zgłoszone do Rafiego!!!Ja się pewnie spóźnie do tv i proszę nie brać ze mnie przykładu - tam potrzebni jesteście zdecydowanie bardziej!!! Link Zgłoś
sucha85 [FOTO] Bitwa o Olszynkę Grochowską 26.02.06, 16:03 Tu jest kilkanaście zdjęć z owej imprezy: sucha.dobrebopolskie.com Może nie są najlepsze (ze względu na sporą ilość osób oglądających owe zdarzenie) ale da się coś zobaczyć. Miłego oglądania SUCHA PS. Zdjęcia wykonał Czajnik i wielkie pozdro dla niego :) Link Zgłoś
rano1 Re: [FOTO] Bitwa o Olszynkę Grochowską 27.02.06, 13:50 Dobrze tylko, że Moskale go nie dorwali :-) Link Zgłoś