Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze??

IP: *.business.telia.com 31.03.06, 09:22
    Obserwuj wątek
      • randolff Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? 31.03.06, 10:57
        W Norwegii. Najpiękniejsza przyroda w Europie, dobre, ciekawie poprowadzone
        drogi, kulturalni kierowcy, olbrzymia baza turystyczna.
        • Gość: lukasz Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:15
          jakies dluuuugiiiee konkretne hardcorowe zjazdy we Francji :D
          • ss85 Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? 31.03.06, 13:30
            Słowenia. Dużo gór i lasów, mało samochodów:) No i ciepło oraz blisko do morza.
            • robertrobert1 Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? 05.04.06, 06:29
              ss85 napisał:

> Słowenia. ... mało samochodów:)

Tego nie odczulem.

> No i ciepło oraz blisko do morza.

Do morza Srodziemnomorskiego? To fakt blisko. Dotarcie nie stanowi problemu za
              to powrot to pieklo...glowna droga, non-stop o nachyleniu 8-12 % bez wyplaszczen
              , z mnostwem samochodow pnie sie przez miasto na odcinku 4-5 km.
      • Gość: diafora Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? IP: *.aplikom.com.pl 03.04.06, 11:04
        Trasa : Syria - Egipt - Jordania
        Krym, póki nie zalany plastykową rewolucją
        Meksyk
        Maroko
        Wietnam
        ech, tyle jest miejsc...
        • Gość: beldin Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.06, 11:55
          Macie widze wymagania:). Ja tam zadowolilbym sie na razie miesiacem w polskich
          sudetach.
          • mmmal Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? 03.04.06, 12:45
            Takoż i ja - "patriotycznie" dobrałam wczorajszą trasę :)))
            Taki mały wypad, ale późno było...
            Brzegiem Warty, która cudnie wylała.
            Najpiękniejszą porą - czyli o zmierzchu, kiedy już nie widać, po czym się
            jedzie ;) Trasa na tyle bezpieczna, że można się rozpędzić. Na tyle wyboista,
            że rozleniwiony 8-godzinnym siedzeniem tyłek rozruszała skutecznie ;) Słuchawki
            z uszu wypadły, trza było słuchać tych obrzydliwych wiosennych świergotów ;)))
            I - co najpiękniejsze - pusto. PUŚCIUTKO :-D

I tylko dzisiaj rano to guano z bieżnika musiałam wydłubywać, bo w całym domu
            woniało... ;)))
          • robertrobert1 Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? 05.04.06, 06:31
            Gość portalu: beldin napisał(a):

> Macie widze wymagania

Jakie tam wymagania. Po prostu czlowiek chce cos nowego zobaczyc bo ilez mozna
            jezdzic po Polsce?

• Gość: marzenia Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? IP: *.aplikom.com.pl 05.04.06, 10:47
              Zgadzam się - pytanie było gdzie CHCIELIBYŚCIE, a nie gdzie moglibyście...
              Polskę można zwiedzać zawsze, choćby w weekendowych odcinkach, a jedzie się na
              wyprawy...
      • Gość: inka slowenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 13:34
        w gorach, piekne trasy
        • Gość: lukasz Re: slowenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:56
          ech nie moge sie doczekac kiedy w gory :)
          juz nawet mam traske w naszych polskich gorach - cos podobnego do tych fot ponizej
          www.pinkbike.com/photo/775055/
          www.pinkbike.com/photo/775057/
          niebieski szlak z dusznik zdroj przez karlow swietna traska jechalem ja raz i
          poki co nie widzialem lepszej - juz czekam chwili kiedy snieg zniknie :]
          • mitrof Re: slowenia 05.04.06, 22:30
            mongolia, chiny
            • Gość: ruda Re: slowenia IP: *.wurnet.nl / *.wur.NL 06.04.06, 13:17
              biegun polnocny....albo poludniowy....czy jest to mozliwe???? w marzeniach
              tak....
      • olaf3331 Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? 06.04.06, 19:49
        Zaprasazm do KRAKOWA.
        • Gość: you-know-who wspaniale traski z widokami - kalifornia IP: *.scar.utoronto.ca 06.04.06, 23:16
          sa w sierra nevada, w yosemite ntnl park, no i moja ulubiona (czasem na
          okladkach magazynow mtb): the great flume ride kolo marlette lake 500 m ponad
          tafla wielkiego gorskiego jeziora tahoe w yosemitach na granicy kaliforni i nevady.
          www.tahoeactivities.com/biking_flume.cfm
          www.tahoecam.com/flumeride.html
          po wdrapaniu sie ze spooner lake na wysokosc marlette lake, malego zimnego
          jeziorka o idealnie czystej wodzie, jest prawie poziomy odcinek (12 km?) trasy
          trawersem po zboczu spadajacym do tahoe. polecam chlodna kapiel w marlette.
          ostatnio przeplynalem je w poprzek i polzywy wrocilem po prawie godzinie. (rower
          nie poszedl na spacer - to miejsce niedostepne dla zwyklych zlodziejaszkow, >2
          km n.p.m.)
          www.localhikes.com/images/MSA_6720/MarletteLake/MarletteLake4.Jpg
          www.bobskiing.com/tahoe6.htm
          www.trails.com/trail_reviews.asp?trailid=BGS077-066
      • mala21wrzesnia Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? 07.04.06, 10:55
        Dla innych banał - dla mnie marzenie do spełnienia na tegoroczne wakacje -
        Bornholm :)
      • Gość: maciej polecam okolice wałcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 12:26
        cisza, spokój, piękne jeziorka i lasy, pusto i do tego sympatycznie!!
      • monica123 Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? 22.04.06, 21:30
        po księżycu :))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka