randolff Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? 31.03.06, 10:57 W Norwegii. Najpiękniejsza przyroda w Europie, dobre, ciekawie poprowadzone drogi, kulturalni kierowcy, olbrzymia baza turystyczna. Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:15 jakies dluuuugiiiee konkretne hardcorowe zjazdy we Francji :D Link Zgłoś
ss85 Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? 31.03.06, 13:30 Słowenia. Dużo gór i lasów, mało samochodów:) No i ciepło oraz blisko do morza. Link Zgłoś
robertrobert1 Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? 05.04.06, 06:29 ss85 napisał: > Słowenia. ... mało samochodów:) Tego nie odczulem. > No i ciepło oraz blisko do morza. Do morza Srodziemnomorskiego? To fakt blisko. Dotarcie nie stanowi problemu za to powrot to pieklo...glowna droga, non-stop o nachyleniu 8-12 % bez wyplaszczen , z mnostwem samochodow pnie sie przez miasto na odcinku 4-5 km. Link Zgłoś
Gość: diafora Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? IP: *.aplikom.com.pl 03.04.06, 11:04 Trasa : Syria - Egipt - Jordania Krym, póki nie zalany plastykową rewolucją Meksyk Maroko Wietnam ech, tyle jest miejsc... Link Zgłoś
Gość: beldin Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.06, 11:55 Macie widze wymagania:). Ja tam zadowolilbym sie na razie miesiacem w polskich sudetach. Link Zgłoś
mmmal Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? 03.04.06, 12:45 Takoż i ja - "patriotycznie" dobrałam wczorajszą trasę :))) Taki mały wypad, ale późno było... Brzegiem Warty, która cudnie wylała. Najpiękniejszą porą - czyli o zmierzchu, kiedy już nie widać, po czym się jedzie ;) Trasa na tyle bezpieczna, że można się rozpędzić. Na tyle wyboista, że rozleniwiony 8-godzinnym siedzeniem tyłek rozruszała skutecznie ;) Słuchawki z uszu wypadły, trza było słuchać tych obrzydliwych wiosennych świergotów ;))) I - co najpiękniejsze - pusto. PUŚCIUTKO :-D I tylko dzisiaj rano to guano z bieżnika musiałam wydłubywać, bo w całym domu woniało... ;))) Link Zgłoś
robertrobert1 Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? 05.04.06, 06:31 Gość portalu: beldin napisał(a): > Macie widze wymagania Jakie tam wymagania. Po prostu czlowiek chce cos nowego zobaczyc bo ilez mozna jezdzic po Polsce? Link Zgłoś
Gość: marzenia Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? IP: *.aplikom.com.pl 05.04.06, 10:47 Zgadzam się - pytanie było gdzie CHCIELIBYŚCIE, a nie gdzie moglibyście... Polskę można zwiedzać zawsze, choćby w weekendowych odcinkach, a jedzie się na wyprawy... Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: slowenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 14:56 ech nie moge sie doczekac kiedy w gory :) juz nawet mam traske w naszych polskich gorach - cos podobnego do tych fot ponizej www.pinkbike.com/photo/775055/ www.pinkbike.com/photo/775057/ niebieski szlak z dusznik zdroj przez karlow swietna traska jechalem ja raz i poki co nie widzialem lepszej - juz czekam chwili kiedy snieg zniknie :] Link Zgłoś
Gość: ruda Re: slowenia IP: *.wurnet.nl / *.wur.NL 06.04.06, 13:17 biegun polnocny....albo poludniowy....czy jest to mozliwe???? w marzeniach tak.... Link Zgłoś
olaf3331 Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? 06.04.06, 19:49 Zaprasazm do KRAKOWA. Link Zgłoś
Gość: you-know-who wspaniale traski z widokami - kalifornia IP: *.scar.utoronto.ca 06.04.06, 23:16 sa w sierra nevada, w yosemite ntnl park, no i moja ulubiona (czasem na okladkach magazynow mtb): the great flume ride kolo marlette lake 500 m ponad tafla wielkiego gorskiego jeziora tahoe w yosemitach na granicy kaliforni i nevady. www.tahoeactivities.com/biking_flume.cfm www.tahoecam.com/flumeride.html po wdrapaniu sie ze spooner lake na wysokosc marlette lake, malego zimnego jeziorka o idealnie czystej wodzie, jest prawie poziomy odcinek (12 km?) trasy trawersem po zboczu spadajacym do tahoe. polecam chlodna kapiel w marlette. ostatnio przeplynalem je w poprzek i polzywy wrocilem po prawie godzinie. (rower nie poszedl na spacer - to miejsce niedostepne dla zwyklych zlodziejaszkow, >2 km n.p.m.) www.localhikes.com/images/MSA_6720/MarletteLake/MarletteLake4.Jpg www.bobskiing.com/tahoe6.htm www.trails.com/trail_reviews.asp?trailid=BGS077-066 Link Zgłoś
mala21wrzesnia Re: gdzie byscie chcieli pojezdzic na rowerze?? 07.04.06, 10:55 Dla innych banał - dla mnie marzenie do spełnienia na tegoroczne wakacje - Bornholm :) Link Zgłoś
Gość: maciej polecam okolice wałcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 12:26 cisza, spokój, piękne jeziorka i lasy, pusto i do tego sympatycznie!! Link Zgłoś