Gość: Larson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 16:50 Chcę kupić rower MTB!!! chcę przeznaczyć na to 2000zł - zależy mi na ty żeby miał aluminiową ramę i chamulce tarczowe, jaki wybrać i gdzie kupić w miarę tanio?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gdy Re: Kupno roweu IP: *.taunet.biz / 62.29.142.* 08.04.06, 19:27 za to siano powinienes cos fajnego wybrać. każda ze znanych firm ma cos w swojej ofercie coś w tym przedziale. a jak sie dobrze zakręcisz to moze jeszcze cos zeszłorocznego na wyprzedażach trafisz chociaz w okresie żniw rowerowych to mało prawdopodobne Link Zgłoś
lewocz Re: Kupno roweu 08.04.06, 21:48 Za dwa tysiaki można fajny rowerek kupić ale raczej bez tarczy. No chyba że kupisz mechaniki albo jakis wynalazek. A tak wogóle to co Cie tak wzięło na te tarcze ? Bo fajnie wyglądają ? Hamulce mają hamować, a nie prezentować się. Hydrauliczne tarczówki są drogie i uważam, że lepiej kupić porzadne v-ki niż jakieś badziewne tarczówki. Jak już koniecznie chcesz te tarcze to pokombinuj tak żeby założyli Ci piasty pod tarcze i kup sobie Black Boxy. Link Zgłoś
Gość: witekk Re: Kupno roweu IP: *.com.pl / 217.97.246.* 13.04.06, 22:41 też nie upierałbym sie przy tarczówkach. V- ki tez mają swoje wady bo musisz mieć idealnie wycentrowane koła (mała przerwa między obręczą i klockiem), w przeciwnym razie będą obcierać (jeżdżąc po piachu - masakra). Proponuje hydrauliczne magury. A rowerek za te pieniądze nie jest trudno wybrać. pozdrawiam Link Zgłoś