Gość: Marzena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 13:25 Szukam sympatyków rowerowych przejażdżek z województwa lubuskiego :-) W grupie jeździ się przyjemniej... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: djo4 Re: z kim na rower? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 13:40 e tam samemu lepiej nikt Cie nie ogranicza:) Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: z kim na rower? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.06, 14:06 Ale nudno... Więc najlepszy złoty środek: trochę samemu, czasami z kimś :-) Link Zgłoś
azazela Re: z kim na rower? 20.04.06, 20:41 Gość portalu: djo4 napisał(a): > e tam samemu lepiej nikt Cie nie ogranicza:) mam zerowa orientacje w terenie wiec samemu nie da rady:( tylko z przyjaciolka, rowne tempo i zawsze mozna zrobic przerwe na plotki:P Link Zgłoś
Gość: prov1 Re: z kim na rower? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.04.06, 18:20 a ską jesteś? Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: z kim na rower? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 14:16 mieszkam pomiędzy sulechowem a wolsztynem, a Ty? Link Zgłoś
lemuriza Re: z kim na rower? 23.04.06, 14:34 Najgorzej się jeździ z kimś kto jeździ powoli. Wtedy naprawdę wolę jeździć sama. Dziś byłam sam i nie narzekam, było nieźle, cudna pogoda. Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: z kim na rower? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 16:37 Dużo jeżdżę sama, wtedy jadę swoim tempem- jest ok. Ale wcale nie jest najlepiej. Jestem stworzenie stadne i lubię być z ludźmi, wspólnie pocieszyć się przejechanym dystnsem, popodziwiać to, co podziwu warte... Link Zgłoś