Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zablokujmy marszalkowska

16.05.06, 14:16
    na marszalkowskiej nie przewidziano sciezek rowerowych. podobnie w planach
    rewitalizacji krakowskiego.

w warszawie coraz wiecej ludzi przesiada sie na dwa kolka. mimo tego wladze
    ignoruja problem braku sciezek.

moze by tak z tej okazji zablokowac otwarcie marszalkowskiej jezeli takowe bedzie.
    pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • buczek92 Re: zablokujmy marszalkowska 16.05.06, 15:41
        Jeśli będzie blokada to ja się piszę
      • roweroraffi Re: zablokujmy marszalkowska 16.05.06, 21:14
        tymeon napisał:

> moze by tak z tej okazji zablokowac otwarcie marszalkowskiej jezeli takowe bedz
        > ie.

Po 1 to nic nie da. Po 2 jakiś hucznych otwarć nie będzie, tylko zwykły odbiór
        techniczny w nocy, gdzie będzie góra 5 osób i ze dwie radiolki drogówki. Ja
        osobiście nie widzę najmniejszego sensu.

Już jak blokować, to tak by się ludzie dowiedzieli, czyli w dni, kiedy B16
        bedzie w Wawie. Wtedy to będzie nius dnia :-)
        • tymeon Re: zablokujmy marszalkowska 16.05.06, 23:01
          zdaje sobie sprawe ze to troche nie ma sensu, ale krew mnie zalewa jak widze co
          robi zarzad drog miejskich. spasione buraki w polonezach.
      • leiorgan Re: zablokujmy marszalkowska 17.05.06, 10:29
        to bylby patent jakiego na swiecie nie znali... eskorta MASY przed eskorta
        motocyklowa;P
        • user0001 Re: zablokujmy marszalkowska 17.05.06, 11:24
          To byłaby strasznie szybka MASA, ale czemu nie :-)
          • leiorgan Re: zablokujmy marszalkowska 17.05.06, 11:27
            rozumiem ze przetestujemy jak szybko borowiki biegaja na dystansie: pl.unii
            lubelskiej - pl. konstytucji ?:>
            • user0001 Re: zablokujmy marszalkowska 17.05.06, 12:01
              Bradzo bym chciał, ale pracuję od poniedziałku do piątku i w trakcie nalotu B16
              będę na dyrzuże :( mam tylko nadzieję, że na masę zdąże, bo rundki wokół Pajacu
              (mam nadzieję, że nie jednej ;) ) nie chcę stracić.
            • gromanik Re: zablokujmy marszalkowska 17.05.06, 12:03
              Mam tylko nadzieję, że organizatorzy prowokacji wezmą pod uwagę szacunek dla
              osoby Papieża i tych, którzy przybędą się z nim spotkać, a nie z nami. Że
              trudno o szacunek dla ZDM i władz W-wy to się nie dziwię choć mimo wszystko
              staram się ich szanować, a ewentualnie się z nimi nie zgadzać. Pielgrzymka
              Benedykta XVI ma oprócz wymiaru politycznego i organizacyjnego, także wymiar
              duchowy, który bardzo łatwo zagłuszyć niepotrzebnym szumem medialnym, który
              jest mniej ważny od duchowego przekazu. Mam nadzieję, że nie będzie jakiegoś
              wielkiego zamętu. Dobrze,że przynajmniej jajkami nie chcecie rzucać :)
              Mam też nadzieję, że nie trzeba będzie się potem za was wstydzić,że zrobiliście
              z siebie pajaców...
              • leiorgan Re: zablokujmy marszalkowska 17.05.06, 12:06
                to moze po prostu zrobic akcje w stylu: rowery beda pierwszymi pojazdami ktore
                w slimaczym tempie przejada po otwarciu ulicy po przejezdzie B16?:)
                • gromanik Re: zablokujmy marszalkowska 17.05.06, 12:26
                  może być
                  • gromanik Re: zablokujmy marszalkowska 17.05.06, 12:28
                    wtedy za nami będą się wlec warszawscy kierowcy lub oficjele, a nie gość,
                    który, czy tego chcemy czy nie jest gościem naszego miasta, a wiec i moim i
                    twoim
                    • leiorgan Re: zablokujmy marszalkowska 17.05.06, 12:43
                      no i o to chodzi... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka