Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    IP: *.zeork.com.pl 13.07.06, 09:49
    co sądzicie o rowerach Kelly s. 1 lipca kupiłem kellysa Magic,czy to dobry
    wybór ?
    Obserwuj wątek
      • rumacz Re: kelly s 13.07.06, 10:14
        jak kupiłes to juz nie masz odwrotu:) nawet jeżeli byłby to zły wybór
      • mtbmaniak Re: kelly s 13.07.06, 10:17
        ehh widze ze w tym roku moda na kelly'sy
        tez jestem posiadaczem ale imagine
        rower fajny jednak troche sie szybko przerzutki rozregulowywuja
        chyba ze przez te upaly linki sie rozciagnely :P no i dlatego ze juz musialem
        czesc napedu w nim wymienic :P bo urwalem wozek i zerwalem lancuch i pokrzywilem
        hak :P
        poza tym wszystko z rowerem jest w porzadku
        • Gość: Slav4 Re: kelly s IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 13.07.06, 15:58
          Jak już kupiłeś to po co się pytasz :o)

Ale widzę że "Kelly Family" rośnie w siłę. No i fajnie, bo rowerki są w porzo.
          Zaszkodziły im trochę te pękające cieniowane ramy z ubiegłorocznej kolekcji,
          ale widzę ktoś wyciągnął wnioski z napływających reklamacji - w tym roku jakoś
          nie słychać żeby pękały.
          Kelly's wszedł w sumie niedawno i cały czas walczy o pozycję na rynku, stąd "za
          naklejkę" nie płaci się tyle co w kultowych markach.
          Zaprzyjaźniony sklep twierdzi że o ile w zeszłym roku hitem był Salamander, to
          w tym roku nie uświadczysz Oxygene'a. Nie ma na sklepie nie ma i nie będzie na
          hurtowni - naród wykupił. Bardzo dobrze schodzi też Axis (mój, he,he) - czeka
          się parę tygodni.

Nie wiem co tam wsadzają w wyższych Kellysach, ale jak masz suport Kinexa to
          przygotuj się na "cykanie z korby". W 99% przypadków cykanie będzie
          spowodowane luzem który co 500-800 km trzeba likwidować. Poza tym bez zarzutu.
          Aż się chce śmigać :o)

PS. Dałeś katalogową cenę, czy już pomału zaczynają się obniżki ?
          • Gość: mtbmaniak Re: kelly s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:46
            ja mam zeszloroczny model imagine czyli 2005 :P
            przy czym sie rama moze zlamac? jak przeskakuje przez kaluze, rowki albo
            zjezdzam z jakiejs haldy?
            • Gość: Slav4 Re: kelly s IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 13.07.06, 19:03
              Myślę że możesz jeździć spokojnie - jakby miała ci rąbnąć to już by się to
              stało. Coś tam było niedopracowane i pękały od samej jazdy. Znajomemu rozlazła
              się ramka w Kelly's Blade. Od samej jazdy, choć facet waży ca 75 kg i nie ma
              grama tłuszczu.
              Gwarancję uznali od ręki.
      • Gość: Marcin Re: kelly s IP: *.stk.net.pl 13.07.06, 18:21
        Roznie, rzeczywiscie narzekali na ramy, ale ogolnie rzecz biorac sa to OK
        rowery, i cena nizsza niz znanych markach, warto sie zastanowic....

Marcin
        Forum Rowerowe - BikeForum
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka