Gość: PIERRO IP: *.zeork.com.pl 13.07.06, 09:49 co sądzicie o rowerach Kelly s. 1 lipca kupiłem kellysa Magic,czy to dobry wybór ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
rumacz Re: kelly s 13.07.06, 10:14 jak kupiłes to juz nie masz odwrotu:) nawet jeżeli byłby to zły wybór Link Zgłoś
mtbmaniak Re: kelly s 13.07.06, 10:17 ehh widze ze w tym roku moda na kelly'sy tez jestem posiadaczem ale imagine rower fajny jednak troche sie szybko przerzutki rozregulowywuja chyba ze przez te upaly linki sie rozciagnely :P no i dlatego ze juz musialem czesc napedu w nim wymienic :P bo urwalem wozek i zerwalem lancuch i pokrzywilem hak :P poza tym wszystko z rowerem jest w porzadku Link Zgłoś
Gość: Slav4 Re: kelly s IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 13.07.06, 15:58 Jak już kupiłeś to po co się pytasz :o) Ale widzę że "Kelly Family" rośnie w siłę. No i fajnie, bo rowerki są w porzo. Zaszkodziły im trochę te pękające cieniowane ramy z ubiegłorocznej kolekcji, ale widzę ktoś wyciągnął wnioski z napływających reklamacji - w tym roku jakoś nie słychać żeby pękały. Kelly's wszedł w sumie niedawno i cały czas walczy o pozycję na rynku, stąd "za naklejkę" nie płaci się tyle co w kultowych markach. Zaprzyjaźniony sklep twierdzi że o ile w zeszłym roku hitem był Salamander, to w tym roku nie uświadczysz Oxygene'a. Nie ma na sklepie nie ma i nie będzie na hurtowni - naród wykupił. Bardzo dobrze schodzi też Axis (mój, he,he) - czeka się parę tygodni. Nie wiem co tam wsadzają w wyższych Kellysach, ale jak masz suport Kinexa to przygotuj się na "cykanie z korby". W 99% przypadków cykanie będzie spowodowane luzem który co 500-800 km trzeba likwidować. Poza tym bez zarzutu. Aż się chce śmigać :o) PS. Dałeś katalogową cenę, czy już pomału zaczynają się obniżki ? Link Zgłoś
Gość: mtbmaniak Re: kelly s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:46 ja mam zeszloroczny model imagine czyli 2005 :P przy czym sie rama moze zlamac? jak przeskakuje przez kaluze, rowki albo zjezdzam z jakiejs haldy? Link Zgłoś
Gość: Slav4 Re: kelly s IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 13.07.06, 19:03 Myślę że możesz jeździć spokojnie - jakby miała ci rąbnąć to już by się to stało. Coś tam było niedopracowane i pękały od samej jazdy. Znajomemu rozlazła się ramka w Kelly's Blade. Od samej jazdy, choć facet waży ca 75 kg i nie ma grama tłuszczu. Gwarancję uznali od ręki. Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: kelly s IP: *.stk.net.pl 13.07.06, 18:21 Roznie, rzeczywiscie narzekali na ramy, ale ogolnie rzecz biorac sa to OK rowery, i cena nizsza niz znanych markach, warto sie zastanowic.... Marcin Forum Rowerowe - BikeForum Link Zgłoś