evvcik 14.07.06, 18:44 stc.org.pl/~ewcik/szwecja2006/ Byłam, obejrzałam, wróciłam cała ... ;-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
kriss67 Re: [OT] Szwecja z rowerem 16.07.06, 09:04 Hejka Ewa:) Fantastyczna wyprawa, fantastyczne zdjęcia. U Ciebie to standart:) Konie na pierwszym planie, hi, hi. Krajobraz przypomina nieco nasze Mazury, pomijając stan dróg. Pozdro Krzysztof Link Zgłoś
evvcik Re: [OT] Szwecja z rowerem 16.07.06, 12:13 Co do koni - mam wrażenie, że tam więcej tych zwierzaków niż samych Szwedów :):). Krajobraz rzeczywiście taki jak na Suwalszczyźnie - górki i pagórki - podjazdy i zjazdy ;-) A jeśli chodzi o stan dróg.... na cóż - tylko pozazdrościć, a i kierowcy TROCHE inaczej traktują rowerzystów - omijają szerokim łukiem. Naprawdę wyjazd zaliczam do bardzo udanych. Biuro Turystyczne też godne polecenia :) Za rok wybieram się jeszcze bardziej na Połnoc ... :):):) Link Zgłoś
kriss67 Re: [OT] Szwecja z rowerem 16.07.06, 13:11 Hejka Ewa:) Jesli nie jest to tajemnica i możesz na forum zdradzic: jak daleka to będzie Północ? A Sztokholm przepiekny!!! Ewa, a mogłabyś zamieścic pod zdjęciami opisy co i gdzie? Pozdrawiam Ciebie i dzielnego bratanka:) Krzysztof Link Zgłoś
roweroraffi Re: [OT] Szwecja z rowerem 16.07.06, 13:53 kriss67 napisał: > Hejka Ewa:) Jesli nie jest to tajemnica i możesz na forum zdradzic: jak daleka > to będzie Północ? Zapewne Norwegia, bo nic innego tam już nie ma :-) A Norwegia podobno o niebo piękniejsza jest niż Szwecja. BTW zdjecia oglądałem, jak zwykle fajne... tylko jak już ktoś (Kriss?) pisał, brakuje opisów. Liczę kiedyś na wspólne oglądanie z komentarzem live ;-) Link Zgłoś
kriss67 Re: [OT] Szwecja z rowerem 16.07.06, 14:19 Rafii, pomysł przedni:) Ewa mogłaby przygotowac pokaz zdjęc na Nowogrodzkiej z komentarzem autorki. Trzeba z nią pogadać:) Link Zgłoś
evvcik Re: [OT] Szwecja z rowerem 16.07.06, 17:28 litości ;-) Na razie probuje cos zrobic z ponad dwugodzinnego materialu jaki nakrecilam kamerka :D Zdjecia tez tam dodaje.... Prawde mowiac - zdjec niewiele w sumie zrobilam - nie bylo KIEDY robic ;-) ciagle tylko pedalowanie i pedalowanie :D CO do pokazu zdjec .... POMYSLE - moze KIEDYS sie uda cos takiego zrobic... jak juz wszyscy z tych wakacji powracaja :):):) Link Zgłoś
travers_b Re: iHola Espana! 16.07.06, 21:07 To może teraz Camino de Santiago? Wprawdzie wiele razy byłem w Hiszpanii, także w miejscach przez które prowadzi trasa i w Santiago de Compostella, ale też mnie korci... www.wyprawyrowerowe.pl/index1.htmlPozdrawiam --- Trawers mail: bogdan@travers.pl www.travers.pl/masa.html Link Zgłoś
kanguur2 Re: iHola Espana! 21.08.06, 23:03 Witam! Proponuję wybrać się samemu, albo ze znajomymi. Szlak Camino jest bardzo dobrze oznakowany, noclegi stosunkowo tanie, i biuro podróży jest średnio potrzebne do tego. Żeby nie było trasę przejechałem od Pampelony do Santiago, a dalej na południe do Lizbony. 4 tygodnie włącznie z tygodniowym pobytem w okolicach Barcelony, wyniósł mnie taniej niż propozycja Eagla. A i licze razem z biletami samolotowymi do Barcy i z Lizbony. No ale co kto lubi :-) W razie czego służe pomocą a pare fotek z wyjazdu na hiszpania.bicycle.pl Pozdrawiam kanguur Link Zgłoś
travers_b Re: iHola Espana! 22.08.06, 13:37 Super informacja, zbieraj doświadczenia - na pewno będą wykorzystane w przyszłości :-) Prawidłowy link do zdjęć: www.hiszpania.bicycle.pl Link Zgłoś