Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Warszawa - serwis czynny w niedzielę

27.08.06, 11:37
    Witam,
    czy w Wawie jest jakiś serwis rowerowy pracujący w niedzielę?
    Z góry dzięki za info...

Tomek
    Obserwuj wątek
      • mitrof Re: Warszawa - serwis czynny w niedzielę 01.09.06, 22:12
        ski team na karolkowej (przy wolskiej) jest otwarty w niedizele, wiec moze
        serwisują, ale nie jestem pewny
        • boruta_wwa Re: Warszawa - serwis czynny w niedzielę 02.09.06, 14:16
          serwisują
          b.
        • krzyk007 Re: Warszawa - serwis czynny w niedzielę 04.09.06, 13:09
          > ski team na karolkowej (przy wolskiej) jest otwarty w niedizele, wiec moze
          > serwisują, ale nie jestem pewny

Jak ostatnio tam byłem to pan w serwisie w odpowiedzi na moje pytania tylko coś
          mamrotał.
          Pytałem o kierownice i smar do piast. Odpowiedział, że kierownice są takie jak
          widać (a jak jakiejś nie widać to nie ma), a smarami to on się nie zajmuje.
          Ogólnie chciał się mnie pozbyć jak najszybciej. Ciekawe czy wszyscy, którzy tam
          pracują to takie borsuki?
          • Gość: Maniek Sklep na Karolkowej IP: *.elpos.net 04.09.06, 13:16
            Oj borsuki, borsuki!!! Przyszedłem po rower a wyszedłem bez. Gdburowate
            odpowiedzi pracowników, brak zainteresowania klientem. Pomyslałem nic na siłę.
        • Gość: JaC Re: Warszawa - serwis czynny w niedzielę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:04
          Na terenie Spójni.
      • nrg67 borsuki ze ski teama 21.09.06, 15:19
        Ja sie calkowicie zgadzam z ocena ski team. jak tylko moge, to tam nie
        chodze ,na te karolkowa. rok temu szukalem rowerka na wyprzedazach - borsuk na
        ktorego trafilem gadal z kolegami i wyraznie mu przeszkadzalem; jak sie w koncu
        doprosilem łaski, to gadal ze mna jak Prorok w nedznym profanem, po moich
        naiwnych pytaniach on oraz jego kolesie nawet prychali z pogarda; wku.. to tym
        bardziej, ze dobiegam czterdziestki a chloptasie wygladali na mlodszych o
        jakies 15-20 lat ode mnie; ostatecznie poszedlem do sklepiku scotta i tam
        wydalem pieniadze na rower bo wlasnie tam sprzedawca mial czas i cierpliwosc
        odpowiadac na moje naiwne pytania, a nawet sprawiał wrażenie jakby go rozmowa
        ze mna bawiła ;)
        t
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka