tomek24wa 27.08.06, 11:37 Witam, czy w Wawie jest jakiś serwis rowerowy pracujący w niedzielę? Z góry dzięki za info... Tomek Link Zgłoś Obserwuj wątek
mitrof Re: Warszawa - serwis czynny w niedzielę 01.09.06, 22:12 ski team na karolkowej (przy wolskiej) jest otwarty w niedizele, wiec moze serwisują, ale nie jestem pewny Link Zgłoś
krzyk007 Re: Warszawa - serwis czynny w niedzielę 04.09.06, 13:09 > ski team na karolkowej (przy wolskiej) jest otwarty w niedizele, wiec moze > serwisują, ale nie jestem pewny Jak ostatnio tam byłem to pan w serwisie w odpowiedzi na moje pytania tylko coś mamrotał. Pytałem o kierownice i smar do piast. Odpowiedział, że kierownice są takie jak widać (a jak jakiejś nie widać to nie ma), a smarami to on się nie zajmuje. Ogólnie chciał się mnie pozbyć jak najszybciej. Ciekawe czy wszyscy, którzy tam pracują to takie borsuki? Link Zgłoś
Gość: Maniek Sklep na Karolkowej IP: *.elpos.net 04.09.06, 13:16 Oj borsuki, borsuki!!! Przyszedłem po rower a wyszedłem bez. Gdburowate odpowiedzi pracowników, brak zainteresowania klientem. Pomyslałem nic na siłę. Link Zgłoś
Gość: JaC Re: Warszawa - serwis czynny w niedzielę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 11:04 Na terenie Spójni. Link Zgłoś
nrg67 borsuki ze ski teama 21.09.06, 15:19 Ja sie calkowicie zgadzam z ocena ski team. jak tylko moge, to tam nie chodze ,na te karolkowa. rok temu szukalem rowerka na wyprzedazach - borsuk na ktorego trafilem gadal z kolegami i wyraznie mu przeszkadzalem; jak sie w koncu doprosilem łaski, to gadal ze mna jak Prorok w nedznym profanem, po moich naiwnych pytaniach on oraz jego kolesie nawet prychali z pogarda; wku.. to tym bardziej, ze dobiegam czterdziestki a chloptasie wygladali na mlodszych o jakies 15-20 lat ode mnie; ostatecznie poszedlem do sklepiku scotta i tam wydalem pieniadze na rower bo wlasnie tam sprzedawca mial czas i cierpliwosc odpowiadac na moje naiwne pytania, a nawet sprawiał wrażenie jakby go rozmowa ze mna bawiła ;) t Link Zgłoś