Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rowerowy Londyn

IP: *.szczecin.mm.pl 01.09.06, 10:19
    jeździłem tam przez rok rowerem, zaoszczędziłem ok 1000Ł, poznałem mnoóstwo
    ciekawych miejsc ale odradzam miejsc do jezdżenia jest mało, w ruchu ulicznym
    są tylko linie przy krawężniku jazda przypomina loterię albo przejedziesz albo nie
    Obserwuj wątek
      • Gość: pegaz Re: rowerowy Londyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 10:25
        Dość zagadkowy post ;)
        Z jednej strony chwalisz oszczędności, ciekawe miejsca, a z drugiej strony odradzasz?
        U nas najczęściej nie ma nawet linii przy krawężnikach :(
        • Gość: grzes Re: rowerowy Londyn IP: *.szczecin.mm.pl 01.09.06, 13:54
          takie jest całe życie w Londynie, jak zdarzy się cud i znajdziesz pracę
          przewidzianą dla przybyszów mycie, sprzątanie itp to żeby zaoszczędzić musisz
          spać w licznym towarzystwie w "norach" zwanych flatami gdzie na trzymanie
          roweru często brak miejsca, jeździć rowerem wyłącznie z ogromną kłódką którą
          może tylko fleks przeciąć ok 30Ł, żywić się w lokalu Sainsbury ale na pieniądze
          które tam zbierzesz w Polsce musiałbyś pracować kilka lat albo i więcej bo u nas
          nie można nic odłożyć. Jak lubisz przygodę to napisz testament bierz rower (za
          10Ł można kupić od złodzieja)i dużo żółtych ubrań... naprzód. Ja miałem tylko 3
          wypadki w Londynie ale wróciłem podziwiałem zaopatrzenie w ich sklepach
          rowerowych ale pasy po których jeździłem często niczym się nie różnią od
          naszych, kanały, koleiny, dziury. Londyn to miasto kontrastów na każdym kroku
          coś trzeba wybrać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka