tadek.klonojadek 22.09.06, 14:57 Gdzie dobrze zaplatają koła w Wawie??? Znam sklep skiteam(dopiero zaczynam tu mieszkac) tam dobrze zaplatają.Zgóry dzieki.POzdro. Link Zgłoś Obserwuj wątek
terina Re: Gdzie zaplatają? 22.09.06, 15:26 Zaplatanie i nie tylko: również centrowanie kół, wszystkie naprawy, przeglądy, konserwacje, szybko - tanio - solidnie. Pruszków, ul.PRUSA 66 - tel 22 - 728 40 38 kom. 606 803 746 jest to ok 15 km od Warszawy ale z pewnością ceny konkurencyjne. Link Zgłoś
gromanik Re: Gdzie zaplatają? 22.09.06, 16:22 duda, swiatowida rog mehoffera w pasazu na nowodwotach/tarchominie mi zaplatali-polecam Link Zgłoś
roweroraffi Re: Gdzie zaplatają? 23.09.06, 00:33 tadek.klonojadek napisał: > Gdzie dobrze zaplatają koła w Wawie??? Znam sklep skiteam(dopiero zaczynam tu > mieszkac) tam dobrze zaplatają.Zgóry dzieki.POzdro. Napewno dobrze na Mehoffera/Światowida u Dudy i u chłopaków na Spójni. W innych miejscach mi nigdy nie pleciono. Link Zgłoś
rano1 Re: Gdzie zaplatają? 23.09.06, 22:43 Może na Spójni i dobrze, ale...jak mi przy Cytadeli strzeliła latem szprycha to właśnie na Spójni założyli mi za długą szprychę , która szybko przebiła mi dętkę kilka dni później. Link Zgłoś
habrovnick Re: Gdzie zaplatają? 23.09.06, 23:56 Najelpsze koła tylko u Marcela czyli zapraszam na Pragę Południe na Grochowską 324. Kto był ten wie... :D Link Zgłoś
krakers1 Re: Gdzie zaplatają? 24.09.06, 11:03 kluczyk do szprych - ok 10pln satysfakcja z posiadania wlasnorecznie zaplecionych kol - bezcenne pozdrawiam Link Zgłoś
sebeqx Re: Gdzie zaplatają? 24.09.06, 11:38 Witam! Powiedz tylko jak dobrać szprychy do konkretnej obręczy i piasty... Link Zgłoś
pimpf101 Re: Gdzie zaplatają? 24.09.06, 11:42 i nie pisz że programy komp. bo sa beznadziejne (subiektywna opinia) Link Zgłoś
krakers1 Re: Gdzie zaplatają? 24.09.06, 13:46 a juz mialem pisac ze sa programy ;-) prawde mowiac to tez uwazam ze sa beznadziejne (w kazdym razie te z ktorymi sie spotkalem) wiec jak np ostatnio plotlem przednie kolo do gorala to pojechalem sobie do sklepu na grochowskiej 8a (pozdrawiam) i powiedzialem jaka obrecz, jaka piasta, ile krzyzy i po chwili mi powiedzieli jakie szprychy powinienem kupic. akurat takich nie mieli wiec kupilem obok w sklepie "Krolak" (nie pozdrawiam). pozdrawiam Link Zgłoś
sebeqx Re: Gdzie zaplatają? 24.09.06, 21:46 Witam! Zatem skąd Oni wiedzą? Mam nieodparte wrażenie, że to jednak wiedza tajemna :P Link Zgłoś
krakers1 Re: Gdzie zaplatają? 24.09.06, 22:01 krecimy sie w kolko, otoz oni maja taki program ;-) w kazdym razie jakis taki fajny maja ze tam wiekszosc piast jest w tym programie wpisana i costam sie mierzy na obreczy, nie pamietam dokladnie i sie to wpisuje i ile krzyzy i tyle. pozdrawiam Link Zgłoś
czajnik74 Re: Gdzie zaplatają? 26.09.06, 12:57 ... a ja pogodzę fanatyków składania własnych bajków (wraz z wytopem we własnej hucie szprych) Krakersa i Sebę, polecam salon Gianta - na Spójni - zaplatałem tam z 1,5 roku temu dwa Alexrims`y, i moje `cztery litery` o wadze 95 kg noszą wspaniale bez żadnych problemów. Link Zgłoś
sebeqx Re: Gdzie zaplatają? 27.09.06, 21:53 Witam! Ja zaplatałem na ulicy Biruty niedaleko Ronda Żaba. Pełny profesjonalizm - znaczy się po kamulcach w Szczyrku nadal są równiutkie i toczą się cichutko pykając na pieskach :P Mimo wszystko chciałbym się jednak nauczyć tej sztuki magicznej :P Link Zgłoś
roweroraffi Re: Gdzie zaplatają? 27.09.06, 23:34 sebeqx napisał: > Witam! > > Ja zaplatałem na ulicy Biruty niedaleko Ronda Żaba. Pełny profesjonalizm - > (...) toczą się cichutko > pykając na pieskach :P Na co jak wiemy zaplot ma kluczowy wpływ ;-) Link Zgłoś
krakers1 Re: Gdzie zaplatają? 28.09.06, 14:36 wiesz, jak sa zle zaplecione to moga trzeszczec i juz nie jest cichutko ;-) mi trzeszczalo troche zanim zrobilem ten wynalazek co mam teraz z przodu. pozdrawiam Link Zgłoś
roweroraffi Re: Gdzie zaplatają? 28.09.06, 20:01 krakers1 napisał: > wiesz, jak sa zle zaplecione to moga trzeszczec i juz nie jest cichutko ;-) U mnie na tle pracy łańcucha i ramy i tak bys nie usłyszał ;-) > mi > trzeszczalo troche zanim zrobilem ten wynalazek co mam teraz z przodu. A co tam z przodu zmontowałeś, bo nie zwróciłem uwagi? Link Zgłoś
krakers1 Re: Gdzie zaplatają? 28.09.06, 21:09 > U mnie na tle pracy łańcucha i ramy i tak bys nie usłyszał ;-) TAK RAFFI, WIEMY, TWOJ ROWER JEST WYJATKOWY ;-) > A co tam z przodu zmontowałeś, bo nie zwróciłem uwagi? a takie tam zapltanki wyplatanki, moze bede jutro na masie to sobie obejrzysz, tu troche widac: www.fixedgeargallery.com/2006/july/krakers7.htm pozdrawiam Link Zgłoś
roweroraffi Re: Gdzie zaplatają? 29.09.06, 00:36 krakers1 napisał: > > U mnie na tle pracy łańcucha i ramy i tak bys nie usłyszał ;-) > > TAK RAFFI, WIEMY, TWOJ ROWER JEST WYJATKOWY ;-) Pod wzgledem hałasu łańcucha nie różni się wcale od moich poprzednich rowerów ;-) > > A co tam z przodu zmontowałeś, bo nie zwróciłem uwagi? > > a takie tam zapltanki wyplatanki, moze bede jutro na masie to sobie obejrzysz, > tu troche widac: <a href="www.fixedgeargallery.com/2006/july/krakers7.htm" target="_blank">www.fixedgeargallery.com/2006/july/krakers7.htm</a> A no to widziałem już chyba. Na Preclu sobie jaja robiłes pewien czas temu w jakims watku o zaplataniu, że dopiero to mozna nazwać zaplataniem. O ile nie pomyliłem osób ;-) Link Zgłoś