Gość: dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 18:06 Kupiłam nowy(używany)rower.Zablokowałam tylne koło i teraz nie mam pojęcia jak go odblokować!!!Siłą nie da rady,pewnie sposobem ale jakim? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dziewczyna Re: pytanie blondynki;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:04 Już odblokowałam bo znalazłam kluczyk,który wpadł pod szafę-dlatego nie moglam go znalezc:) Link Zgłoś
Gość: pegaz Nagroda za wątek miesiąca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:31 Cieszę się, że rozwiązałaś swój problem. Tylko na przyszłość napisz jaśniej o co chodzi - mi po głowie chodziły zatarte śruby, przerzutki, łożyska itp. A tu proszę, blokada na koło :) Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Nagroda za wątek miesiąca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 20:39 Wątek jak wątek:) Bez kluczyka nie dało sie otworzyć a ja nie widziałam,ze taki kluczyk był dodany:)(a raczej kluczyczek,bo jest miniaturowy)Podczas naciskania blokady,on po prostu odpada,co jest wielką wada i niebawem pewnie go zgubie w trawie albo wleci do studzienki:/. Link Zgłoś
stefan4 Re: Nagroda za wątek miesiąca! 28.09.06, 10:33 dziewczyna: > (a raczej kluczyczek,bo jest miniaturowy)Podczas naciskania blokady,on > po prostu odpada,co jest wielką wada i niebawem pewnie go zgubie w trawie > albo wleci do studzienki:/. Myślę, że nie tyle odpada, co wskakuje Ci w dłoń, żebyś mogła go schować i pójść dalej na piechotę. Jeśli jest za mały, to doczep do niego jakiś duży ale lekki breloczek, albo przynajmniej kokardę. Jej długość tak dobierz, żeby w czasie pedałowania nie zaplątać się w nią. Przepraszam za banały, ale to z troski o Twoje bezpieczeństwo... - Stefan www.ipipan.gda.pl/~stefan/Irak Link Zgłoś