sebeqx 27.09.06, 22:08 Witam! Jak w temacie kupię AirZounda najlepiej używanego w dobrej cenie, ale jak nowy będzie w równie dobrej to czemu nie :P kontakt: sebias(małpa)wp.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
gromanik Re: [KUPIE] Kupię AirZounda 28.09.06, 12:11 można kupić w sklepie rowerowym Pro-bike na Igańskiej, ale tam cena raczej nie będzie atrakcyjna, a w sklepie internetowym można sporo wytargować, szczególnie jeśli zbierzesz większą grupę i kupicie ich np 10, też w czasopismach i portalach rowerowych pojawiają się czasem hasła zniżkowe Link Zgłoś
velogustlik Re: [KUPIE] Kupię AirZounda 28.09.06, 13:18 Widzę, że nie dość, że chłopaki na rowerach umieja jeździć to jeszcze czytają w myślach. Butelka 2,0 L po syfonie już czeka od roku. Na Allegro za 89: allegro.pl/item129658786_airzound_klakson_rowerowy_na_sprezone_powietrze.html Cholernie za drogo. Na swistaku nie ma. Kurdę sam sobie zrobie. Ta, już od roku robie...;o) Jeżeli będzie za 50-60 to też się piszę. Wydaje mi się, ze nie ma szans na używanego. Nikt się nie rozstanie z nim;o)). Rozumiem, że powołuję się kolejna akcja z typu w kupie raźniej;o) i taniej. ____________________________ VeloGustlik Legionowska M.K. Przedostani Piątek Miesiąca 19:00 Rynek Miejski forum.legionowo.org Link Zgłoś
sebeqx Re: [KUPIE] Kupię AirZounda 28.09.06, 23:40 Witam! > butelka 2,0l po syfonie już czeka od roku > Kurdę sam sobie zrobie Ja się właśnie poddałem... > Jeżeli będzie za 50-60 to też się piszę Jakby był za tyle to bym już dawno kupił ;) > Rozumiem, że powołuję się kolejna akcja z typu w kupie raźniej;o) i taniej Nie ma sprawy możemy się zmówić celem zakupienia AirZounda taniej (podobno od 10 sztuk zniżka), ale za wątek z ubezpieczeniem to wisisz mi 11,7zł :P Link Zgłoś
kladek Re: [KUPIE] Kupię AirZounda 29.09.06, 06:26 Ja tam moge sprzedac... jesli sobie naprawisz... ;-)) Link Zgłoś
velogustlik Re: [KUPIE] Kupię AirZounda 29.09.06, 10:18 tfu tfu. Ja pierwszy;o) A na poważnie to co jest popsute? Ile za niego chcesz i dlaczego tak drogo? _______________________________________ VeloGustlik Legionowska Masa Krytyczna Przedostani Piątek Miesiąca 19:00 Rynek Miejski forum.legionowo.org velogustlikWYTNIJTO@gmail.com 7724727 Link Zgłoś