Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jura jutro

IP: *.toya.net.pl 13.10.06, 19:04
    moze sie ktos jutro wybiera na jure? sam bede krecil... nudno tak... od Czestochowy...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Alonzo Re: jura jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 23:14
        Z chęcią być Ci towarzyszył, niestety dopadło mnie jesienne przeziębienie,
        szkoda, bo to chyba ostatnie podrygi odchodzącego lata(lub Złotej... tego tamtego:))
        A gdzie zamierzasz dojechać, o co zamierzasz zawadzić?
        Pozdro
        Alonzo
        • lookw Re: jura jutro 15.10.06, 17:23
          na Jurze nie bylo mnie 2 lata, wiec postanowilem zobaczyc- juz zobaczylem Olsztyn, Mirów, Bobolice, Ogrodzieniec. na Gore Zborow nie wiezdzalem- mgla w sobote byla b.gesta. choc nie podalo to bylem caly mokry(z daszku woda mi kapala:) z kad jestes Alonzo? ja z Lodzi.
          pozdro!
          • Gość: Alonzo Re: jura jutro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 18:41
            Częstochowa:).
            Uwielbiam Jurę więc stąd moje zainteresowanie,szczegolnie sąsiadującego z Czewą
            Olsztyn atrakcyjnym miejscem dla pedałujących i drepczących.
            Mam nadzieję że nie ominąłeś Podlesic, piekne skały a niedaleko zamek w Morsku.
            Tylko ta dzisiejsza pogoda...
            Pozdrawiam
            Alonzo
            • Gość: look Re: jura jutro IP: *.toya.net.pl 15.10.06, 19:22
              ...jeszcze nie wymienilem straznicy w Przywodziszowicach(lubie tamten odcinek niebieskiego szlaku pieszego). Morsko? oj wspanialy podjazd czarnym od strony Rzedkowic :) tez nie odpuscilem.Podlesice "szerokim lukiem" obiechalem- nie tym razem.
              • Gość: look Re: jura jutro IP: *.toya.net.pl 15.10.06, 19:36
                foto.fvd.pl/foto.html?id=23708&gmode=1&PHPSESSID=cd71083043809c907e6ca60392975cd9
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka