qleszka 07.02.07, 13:41 Czy wiadomo już coś na temat tejże masy?? Codziennie wchodze na stronke i ze strachem w oczach stwierdzam, że nie ma jeszcze umieszczonej trasy i brak jakiejkolwiek informacji. Czyżby administrator wyjechał na ferie??;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
stary_bej Re: Lutowa Masa 07.02.07, 13:44 jeju mam to samo... ja sie nie moge doczekac masy lub chociaż informacji o niej:D jak nie ma trasy to ja chetnie zaproponuje:) milego dnia, stary_bej Link Zgłoś
beatboxer Re: Lutowa Masa 07.02.07, 13:57 qleszka napisał: > Czy wiadomo już coś na temat tejże masy?? Codziennie wchodze na stronke i ze st > rachem w oczach stwierdzam, że nie ma jeszcze umieszczonej trasy i brak jakiejk > olwiek informacji. Czyżby administrator wyjechał na ferie??;) nie, po prostu minęły czasy kiedy następnego dnia po Masie wiadomo było którędy przejedzie kolejna ;) cierpliwości, masa na pewno sie odbędzie ;) pozdrawiam bitek Link Zgłoś
skeler Re: Lutowa Masa 07.02.07, 14:02 przynajmniej statystyki strony sa wyjatkowo dobre jak na luty... ;-) Link Zgłoś
trawers01 Re: Lutowa Masa 07.02.07, 14:10 Dobra, dobra - zaczynasz gadać jak te gamonie które nami rządzą... Może wreszcie ktoś wreszcie zrobi porządek z masową stroną internetową? Nic się na niej nie dzieje od połowy stycznia. Przecież to nasze podstawowe forum informacyjne... Link Zgłoś
mackofff Re: Lutowa Masa 07.02.07, 19:33 qleszka napisał: > Czyżby administrator wyjechał na ferie??;) To już ferii nie mogę mieć? Tak się złożyło, że rozpoczęły się po masie, zresztą trasę dostałem dopiero parę dni temu. Ferie to ferie - nie siedzę 24h przed komputerem. masa.waw.pl/2007/0223.htm Link Zgłoś
trawers01 Re: Lutowa Masa 08.02.07, 09:08 No i bardzo dobrze, że nie siedzisz 24 godziny przed kompem :-) Trzeba było zostawić jakąś krótką informację na stronie, bo ludzie się martwią, że masa podała się do dymisji... Miłej końcówki ferii! Link Zgłoś
tomzoliborz1 Re: Lutowa Masa 09.02.07, 10:49 Witam Racja porządek musi być ... :) pozdrawiam Link Zgłoś
stary_bej BRAWO!!!:D 09.02.07, 13:20 brawa dla masy:) w końcu masa znowu zawita na Prage:) juppi:) milego dnia:) do zobaczenia na masie, stary_bej*malpa*o2.pl Link Zgłoś