Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[nieco OT] "Wynalazca"

24.04.07, 16:39
    www.poboczem.pl/tylko-w-polsce/news/wydrukuj-sobie-swiatla,900264,3876
    Ręce mi opadły. Ciekawy jestem co p. Jerzy zrobi w przypadku deszczu, mgły, śnieżycy ewentualnie zwykłej jazdy nocnej...
    Woydzio
    Obserwuj wątek
      • roweroraffi Re: [nieco OT] "Wynalazca" 24.04.07, 16:55
        woydzio napisał:

> Ręce mi opadły. Ciekawy jestem co p. Jerzy zrobi w przypadku deszczu, mgły, śni
        > eżycy ewentualnie zwykłej jazdy nocnej...

Jak to co? Efektownie się rozwali gdzieś, albo będzie za każdym razem zdejmował
        nalepki (ciekawe, czy czas na to poświęcony na ich zakładanie i zdejmowanie w
        skali roku nie przekroczy kosztem owych 390zł), które pozostawią resztki kleju,
        dzięki czemu będzie oślepiał innych.
        • velogustlik Re: [nieco OT] "Wynalazca" 26.04.07, 11:02
          W ogule autor strony nie grzeszy lotnością umysłu. Rzeczywiście gdy wszystkie
          drogi będą wyremontowane bezie bezpieczniej. Pewnie dlatego, że wszyscy będa
          jeździli wolniej;o)

"[...] ekolodzy narzekali na wzrost emisji spalin[...]"

Ja o niczym takim nie słyszałem. Cwierćgłowek.
          Przedostani Piątek Miesiąca 19:00 Rynek Miejski
          forum.legionowo.org velogustlikWYTNIJTO@gmail.com
          • roweroraffi Re: [nieco OT] "Wynalazca" 26.04.07, 12:25
            velogustlik napisał:

> W ogule autor strony nie grzeszy lotnością umysłu. Rzeczywiście gdy wszystkie
            > drogi będą wyremontowane bezie bezpieczniej. Pewnie dlatego, że wszyscy będa
            > jeździli wolniej;o)

Zależy jak będą remontowane/przebudowywane. Jeżeli będzie się robić jak do tej
            pory, to będzie tylko coraz bardziej niebezpiecznie. Piękny, szeroki, równy
            asfalt o wielu pasach ruchu nie zachęca do jazdy 50-tką, a stref uspokojonego
            ruchu czi innych rozwiązań wymuszających respektowanie przepisów u nas w mieście
            nie sposób znaleźć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka