woydzio 24.04.07, 16:39 www.poboczem.pl/tylko-w-polsce/news/wydrukuj-sobie-swiatla,900264,3876 Ręce mi opadły. Ciekawy jestem co p. Jerzy zrobi w przypadku deszczu, mgły, śnieżycy ewentualnie zwykłej jazdy nocnej... Woydzio Link Zgłoś Obserwuj wątek
roweroraffi Re: [nieco OT] "Wynalazca" 24.04.07, 16:55 woydzio napisał: > Ręce mi opadły. Ciekawy jestem co p. Jerzy zrobi w przypadku deszczu, mgły, śni > eżycy ewentualnie zwykłej jazdy nocnej... Jak to co? Efektownie się rozwali gdzieś, albo będzie za każdym razem zdejmował nalepki (ciekawe, czy czas na to poświęcony na ich zakładanie i zdejmowanie w skali roku nie przekroczy kosztem owych 390zł), które pozostawią resztki kleju, dzięki czemu będzie oślepiał innych. Link Zgłoś
velogustlik Re: [nieco OT] "Wynalazca" 26.04.07, 11:02 W ogule autor strony nie grzeszy lotnością umysłu. Rzeczywiście gdy wszystkie drogi będą wyremontowane bezie bezpieczniej. Pewnie dlatego, że wszyscy będa jeździli wolniej;o) "[...] ekolodzy narzekali na wzrost emisji spalin[...]" Ja o niczym takim nie słyszałem. Cwierćgłowek. ________________________________________________ VeloGustlik Legionowska Masa Krytyczna 880120227 Przedostani Piątek Miesiąca 19:00 Rynek Miejski forum.legionowo.org velogustlikWYTNIJTO@gmail.com Link Zgłoś
roweroraffi Re: [nieco OT] "Wynalazca" 26.04.07, 12:25 velogustlik napisał: > W ogule autor strony nie grzeszy lotnością umysłu. Rzeczywiście gdy wszystkie > drogi będą wyremontowane bezie bezpieczniej. Pewnie dlatego, że wszyscy będa > jeździli wolniej;o) Zależy jak będą remontowane/przebudowywane. Jeżeli będzie się robić jak do tej pory, to będzie tylko coraz bardziej niebezpiecznie. Piękny, szeroki, równy asfalt o wielu pasach ruchu nie zachęca do jazdy 50-tką, a stref uspokojonego ruchu czi innych rozwiązań wymuszających respektowanie przepisów u nas w mieście nie sposób znaleźć. Link Zgłoś