kultowy_grzech 13.07.07, 12:59 czy ktoś wie kiedy będzie w warszawie? i na jakiej stacji... coś mi się o uszy obiło, że żeby nie straszyć pasażerów ma się zatrzymać na gdańskiej (?) prawda to? znak ktoś jakieś szczegóły ? g. Link Zgłoś Obserwuj wątek
kriss67 Re: orient-express 13.07.07, 15:31 Heloł:) Obecnie stoi na stacji Kraków Główny. W Warszawie będzie jutro o godzinie 15. Stanie na Dworcu Gdańskim. O godzinie 9.30 w niedziele odjedzie do Malborka. Do chwili obecnej nie wiadomo jeszcze, czy będzie mozna w Warszawie obejrzeć pociąg w środku. Pozdro Krzysztof ps.Szykuje sie na "gdański" gdzies koło 14.30, żeby wjazd na peron uwiecznic na fotach:) Link Zgłoś
kladek [OT] orient-express 14.07.07, 02:43 Witam, Raczej nie będzie można obejrzeć go w środku i "Na peron wejść nie można, dookoła pociągu stoją posępni ochroniarze." więc wątpię żeby w Warszawie można było wejść na peron. Pozdrawiam Kładek Link Zgłoś
mackofff Re: [OT] orient-express 14.07.07, 08:12 w dodatku będzie go ciągnąć nie parowóz tylko zwykłe EU07 Link Zgłoś
schwefel Re: orient-express 14.07.07, 19:07 Kto był? przyznawać się i zapodawać foty :P Moje są tu www.schwefel.pl/wordpress Link Zgłoś
skeler Re: orient-express 14.07.07, 23:58 ja bylem, film nakrecilem, ale kiedy go udostepnie, to nikt nie wie ;-) bardzo ladnie zdobione byly drzwi do przedzialow - chyba sobie takie w pokoju wstawie ;-> Link Zgłoś
kriss67 Kicha a nie Orient wyszła:(.... 15.07.07, 08:09 No i przyjechał do Warszawy Orient Ekspress. Pojechalismy go zobaczyc o godzinie 18. Dworzec Gdański - jak było podane na oficjalnej stronie. Wjeżdzamy na perony. Pusto. Stoi jakis podmiejski "żółtek". Kręci sie sporo ludzi. Czegoś szukają. Nagle jedna z Pań podchodzi do faceta z ochrony i pyta o Orient. Ten mówi, że był, goście wysiedli, a pociąg odjechał. Na to druga pyta dokąd. Dzielny ochroniarz mówi, że to tajemnica i nikomu nie może jej zdradzic. Pociąg został schowany. No załamka. Pierwszy raz w ponad wiekowej historii pociągu zawitał do nas Orietn Ekspress, a ci go schowali...... Gośc z ochrony powiedział, że będzie mozna go zobaczyc jutro między 11 a 12. Dziwne to, bo o 9,30 - według rozkładu - odjeżdza z Warszawy do Malborka... Nic to, zaraz sie zbieram i może teraz trafimy na Orienciaka:)... Pozdro Krzysztof Link Zgłoś
kriss67 Foto - Orient Ekspress 15.07.07, 14:18 15 lipca 2007 roku. Warszawa. Stacja Warszawa Gdańska. Pociąg Orient Ekspress. fotoforum.gazeta.pl/uk/Orient,kriss67.html Pozdro Krzysztof Link Zgłoś
tommy.mokotow Re: Foto - Orient Ekspress 15.07.07, 20:09 Mam coś lepszego: pl.youtube.com/watch?v=Ed2bnhrD8ZU :)) Link Zgłoś