Gość: gość IP: *.darnet.pl 18.10.07, 18:24 Mam zamiar kupic ten rower do codziennego jeśdżenia do pracy i na wycieczki, czy to dobry wybór dla kobiety? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Jacu Re: Merida CrosswayTFS 100 IP: *.icpnet.pl 18.10.07, 21:08 Wozidło jakich wiele, nic specjalnego. apropos dojazdów do pracy: - nie ma błotników, pełnej osłony łańcucha, lampek itp - troche drogi, wymaga bezpiecznego miejsca do parkowania - nie ma bagażnika wycieczki: - nie ma bagażnika Sugerowałbym jakis trekingowy, ewentualnie holendra. Jeśli planujesz jazde w wyjściowych ciuchach to holender jest idealny, dobrze sprawdzi się też treking z przerzutkami w piaście (oba oferują pełną osłonę łańcucha + pełne błotniki) Bagażnik i sakwa to niezły patent - do roboty potrzeba ciuchów na zmianę itp, wygodniej tam niż w plecaku. Błotniki to też ważna sprawa, jeśli po zejściu z roweru człowiek nie chce wyglądać jak dziki z buszu (pełne z chlapaczami, inne nie chronią ciuchów). Amorek możesz sobie darować, na miasto niewiele daje a ciąży gdy trzeba go nosić. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Merida CrosswayTFS 100 IP: *.darnet.pl 19.10.07, 18:34 Dzięki za odpowiedź, ale ja go już mam. Dokupiłam błotniki i bagażnik i jestem bardzo zadowolona. Za rowerami trekingowymi nie przepadam, a holendry są za wolne i chyba dla ludzi którzy jeżdżą sobie tylko na zakupy i po parku. Mój nabytek jest drogi ale miałam upust i się zdecydowałam i nie żałuję jeżdżę sobie szybciutko aż furczy i myślę, że posłuży mi parę dobrych latek, choć rzeczywiście do miasta muszę zabierać stary wysłużony góral, bo nowy za bardzo się ludziom podoba niestety, Link Zgłoś
Gość: Jacu Re: Merida CrosswayTFS 100 IP: *.icpnet.pl 20.10.07, 12:29 No cross z bagażnikiem i błotnikami to wypisz wymaluj treking... ;) Link Zgłoś