Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaką rame do 600zł

IP: *.ists.pl 04.05.08, 14:48
    Przymierzam się do złożenia roweru MTB i mam spory dylemat z ramą...
    Chce żeby ważyła do 1,8kg,rozmiar 18',19'.Zastanawiałem się nad ramami Accent,jednak nie ma zbyt dużo opinii na temat tych ram i ciężko mi się do nich przekonać... Najchętniej kupiłbym jakąś noname za przyzwoitą cenę i dosyć lekką... Do tej pory jeździłem na Scott Boulder i najchetniej pozostałbym na ramie scotta...jednk ceny są zbyt wysokie i muszę wybrać coś z niższej polki...
    Czekam na propozycje i rady
    Z gory dziekuje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jacu Re: jaką rame do 600zł IP: *.icpnet.pl 04.05.08, 20:43
        Jak ma być LEKKA, to ta:
        tinyurl.com/66vprh
        Jak ma być markowa, tow tej cenie i wadze mieści się:
        tinyurl.com/4q6wzq (cena raczej okazyjna)

W cenowych widełkach zmieści się też Author.
        • Gość: mandej Re: jaką rame do 600zł IP: *.ists.pl 04.05.08, 21:23
          No właśnie nad authorem tez się zastanawiałem ale to jeszcze muszę doczytać... Co do wspomnianych wyżej to powiem szczerze nic nie słyszałem... Nawet cieżko na necie coś znaleźć...No cóż pozostaje mi dalej szukać...
          p.s.Fajnie by było znaleźć coś ze znanej marki i w miare tanio..
          • Gość: Jacu Re: jaką rame do 600zł IP: *.icpnet.pl 04.05.08, 21:33
            A co ty masz do Cube?? Solidna niemiecka firma, bardziej prestiżowa nazwa od
            Author... W Polsce Cube sprzedaje SkiTeam obok Kony i Gianta, ramy LTD w
            sklepach za 800pln chodza...

>> Nawet cieżko na necie coś znaleźć...

Dla "cube bike" google daje prawie pół miliona rezultatów, z czego pierwszy do
            strony producenta...

Od tej pierwszej nic lżejszego w podobnej cenie nie znajdziesz.
            • Gość: mandej Re: jaką rame do 600zł IP: *.ists.pl 04.05.08, 22:09
              Masz rację... Teraz doczytałem...
              Rzeczywiście coś jest na rzeczy....
              Ale tak to jest amator taki jak ja myśli że wszystko wie i na firmowe rzeczy
              tylko chce patrzeć...
              Doczytam jeszcze o tych authorach i cube'ach i mysle że na dniach podejme decyzję...
              Dzieki Jacu
            • Gość: maxx Re: jaką rame do 600zł IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.08, 12:48
              > A co ty masz do Cube?? Solidna niemiecka firma, bardziej prestiżowa nazwa od
              > Author...

a co jest nie tak z authorami, nie znam nikogo kto by sie na nie skarżył. Bardzo
              dobra uznana marka, a o Cube nie wiele się słyszy
              • Gość: jantor Re: jaką rame do 600zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 13:02
                a co jest nie tak z authorami, nie znam nikogo kto by sie na nie
                skarżył. Bardz
                > o
                > dobra uznana marka, a o Cube nie wiele się słyszy

Analogia motoryzacyjna-na ulicach widac prawie same Ople,co nie
                zmienia faktu,ze sa duzo lepsze marki.
                Cube,Kona,Specialized,Look to znakomite marki,natomiast o Autorze
                mozna powiedziec,ze jest budzetowa wersją w/w,chociaz
                niezłą.Natomiast popularnosc wynika raczej ze wzgledów finansowych.
            • Gość: mniejszosc Re: jaką rame do 600zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 16:01
              > A co ty masz do Cube?? Solidna niemiecka firma, bardziej prestiżowa nazwa od
              > Author... W Polsce Cube sprzedaje SkiTeam obok Kony i Gianta,

My NImecy robimy najlepsze rowery i mamy najlepszych piłkarzy i kolarze też są
              super... go deutschland
              • Gość: fan Re: jaką rame do 600zł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 16:31
                jaaa... jaaa... jaaa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka