Gość: Nowicjusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 22:19 Czy rowery tej firmy są godne uwagi? Gdzie ją ustawić w rankingu firm? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Nowicjusz Re: GHOST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 22:34 Rowery GHOST są na www.secesja.pl Interesuje mnie cross 1800 lub cross 5100 Link Zgłoś
dlu6i Re: GHOST 13.05.08, 06:40 Witam. Pozwole sie podlaczyc do pytania. Mnie interesuje konkretnie ten model Ghost DUAL COMP - Model 2008 www.rove.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=ROVE_flypage.tpl&product_id=388&cat egory_id=129&option=com_virtuemart&Itemid=72. Link Zgłoś
Gość: x Re: GHOST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 08:20 chodzi o miss 5100? to rower dla kobiet :) ogólnie fajny... Link Zgłoś
tiresias Re: GHOST 13.05.08, 09:31 no chyba Pan lekko przesadził. do średniej klasy jeszcze brakuje jeszcze z 1000 pln i porządnego osprzętu, Link Zgłoś
konflikt Re: GHOST 13.05.08, 10:02 www.secesja.pl/do/item/RTLECTORWORLDCUP_2008/RTLECTORWORLDCU teraz lepiej? :) Link Zgłoś
Gość: Nowicjusz Re: GHOST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 22:06 Jak zwykle zaczyna się dyskusja nie na temat. Pytanie brzmi: Czy wymienione modele warte są ceny? Cross 1800 i 5100 robione są w obu wersjach. Pytanie dotyczyło wersji męskiej i rankingu firmy jako takiej, a nie posczególnych modeli. Link Zgłoś
Gość: x Re: GHOST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 08:08 Firma porządna, uważam, że generalnie oferuje korzystny stosunek jakości do ceny. Co do cen określonych modeli trudno mi się wypowiadać - sprawdź ceny innych rowerów o podobnym osprzęcie... Link Zgłoś
Gość: xxx Re: GHOST IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.08, 09:50 > Czy rowery tej firmy są godne uwagi? tak, > Gdzie ją ustawić w rankingu firm? to dobra niemiecka firma, w zasadzie firma produkująca rowery to rama+montaż, osprzęt jest już niezależny (shimano, sram; amortyzatory, siodełka itp). Technika rowerowa jest mimo wszystko dość prymitywna techniką, więc osiągniecie przyzwoitego poziomu nie jest problemem, jest to przede wszystkim kwestia kontroli jakości a nie know-how. Link Zgłoś
Gość: wwwwwwwww Re: GHOST IP: *.ydp.com.pl 13.05.08, 10:19 > w zasadzie firma produkująca rowery to rama+montaż, osprzęt jest > już niezależny (shimano, sram; amortyzatory, siodełka itp). Naprawde bardzo niewiele jest firm które same robia ramy. Wiekszość kupuje je na Tajwanie czy w Chinach. Niektorzy zamawiają ramy wedle własnego projektu ale to też nie wszyscy. Tak wiec produkcja rowerów to w zasadzie tylko projekt i montaż. Link Zgłoś
Gość: xxx Re: GHOST IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.08, 10:28 > Naprawde bardzo niewiele jest firm które same robia ramy. Wiekszość kupuje je n > a Tajwanie czy w Chinach. Niektorzy zamawiają ramy wedle własnego projektu ale > to też nie wszyscy. zgoda, ale w dzisiejszej globalnej ekonomii takie działanie to jest oczywistość w niemalże każdym sektorze gospodarki, ale każda poważniejsza firma rowerowa, zawsze stara się nadać ramie jakąś swoją indywidualną i "niepowtarzalną" cechę, nawet jak często nie ma to użytkowego znaczenia. Link Zgłoś
Gość: peixe Re: GHOST IP: *.adsl.alicedsl.de 14.05.08, 17:36 Mialem kiedys Ghosta , ale mi ukradli. Link Zgłoś