Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    14.09.03, 10:28
    Witam,
    Mam taki problem, wczoraj trzeci juz raz w ciągu roku złapałem gumę - i to za
    każdym razem w tylnim kole, a o ile poprzednio dętka była przebita na takim
    dość nieciakawym podłożu to tym razem stało się to na szosie, na asfalcie.
    Może miałem pecha i na coś najechałem, ale tak się zastanawiam, jak pierwszy
    raz zmieniałem dętke to robiłem to dość nieudolnie i trochę obtarłem z boków
    oponę. Czy powinienem kupić nowa oponę? Dzięki z góry za pomoc bo drałowanie
    pieszo z rowerem kilka kilometrów to żadna przyjemność.
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • zahedan Re: guma... 14.09.03, 16:28
        dymitrl napisał:

> Witam,
        > Mam taki problem, wczoraj trzeci juz raz w ciągu roku złapałem gumę - i to
        za
        > każdym razem w tylnim kole, a o ile poprzednio dętka była przebita na takim
        > dość nieciakawym podłożu to tym razem stało się to na szosie, na asfalcie.
        > Może miałem pecha i na coś najechałem, ale tak się zastanawiam, jak pierwszy
        > raz zmieniałem dętke to robiłem to dość nieudolnie i trochę obtarłem z boków
        > oponę. Czy powinienem kupić nowa oponę? Dzięki z góry za pomoc bo drałowanie
        > pieszo z rowerem kilka kilometrów to żadna przyjemność.
        > Pozdrawiam
        zobacz mój watek sprzed kilkunastu dni .pozdrawiam
        • dymitrl Re: guma... 17.09.03, 09:24
          Dzięki
      • robertrobert1 Re: guma... 15.09.03, 10:59
        Nie martw sie. Czasami tak sie zdarza. Mozesz czasami jezdzic kilka miesiecy i
        nic a pozniej 2-3 gumy zlapiesz jednego dnia i to w dodatku na tej samej
        trasie. Technicznej sprawy medalu nie odkrywam zeby nie dublowac watku ale nie
        rozumiem dlaczego nie jezdzisz z narzedziami, detka i latkami. Te zeczy
        naprawde duzo miejsca nie zajmuja.
        • dymitrl Re: guma... 17.09.03, 09:21
          robertrobert1 napisał:

> Nie martw sie. Czasami tak sie zdarza. Mozesz czasami jezdzic kilka miesiecy
          i
          > nic a pozniej 2-3 gumy zlapiesz jednego dnia i to w dodatku na tej samej
          > trasie. Technicznej sprawy medalu nie odkrywam zeby nie dublowac watku ale
          nie
          > rozumiem dlaczego nie jezdzisz z narzedziami, detka i latkami. Te zeczy
          > naprawde duzo miejsca nie zajmuja.

Wiem, wiem, i na przyszłość tak będę robił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka