marzena.sa 19.08.08, 10:10 tak wygląda sytuacja na nowowyremontowanej ulicy Grodzkiej w Krakowie, widzę to codziennie, od dnia szumnego otwarcia tego fragmentu Drogi Królewskiej ... wysłałam dziś to zdjęcie do strazy miejskiej ... hehe, ciekawe, co? Link Zgłoś Obserwuj wątek
tiresias Re: parkujemy? 19.08.08, 10:14 a może jakiś link? ps. wczoraj przewrotka, stłuczenie lewego barku i nadgarstka. przez własną głupotę. dobrze mi tak. Link Zgłoś
Gość: Steppenwolf Re: parkujemy? IP: 62.29.248.* 19.08.08, 10:21 wczoraj przewrotka, stłuczenie lewego barku i nadgarstka. przez własną głupotę. > dobrze mi tak. Nie bądź dla siebie taki surowy :-) Jakieś 10 dni temu w Zamościu powoli dojeżdżałem do świateł, myślałem, iż zaraz błyśnie zielone, ale nie błysnęło i jakoś mi się zapomniało, że mam SPD, hi, hi. Prawa noga nieco ucierpiała, nadgarstek, na który lecialem też, ale jeszcze dojechałem do domu, 90 km. Link Zgłoś
marzena.sa Re: parkujemy? 19.08.08, 10:25 OOOO! sorry! fotoforum.gazeta.pl/3,0,1393951,2,1.html Link Zgłoś
dobiasz Re: parkujemy? 19.08.08, 10:32 tiresias napisał: > ps. > wczoraj przewrotka, stłuczenie lewego barku i nadgarstka. przez własną głupotę. > dobrze mi tak. To jakaś epidemia :-/ Ale idzie ku lepszemu, już mogę chodzić po schodach. Jeszcze ze dwa dni... ;-) Link Zgłoś