Gość: California Man :) IP: *.sileman.net.pl 29.10.08, 03:03 Popatrzcie na to - takich rowerów jeszcze nie widziałem e- bikerzone.com/news-show-92.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
tiresias Re: Naprawdę ładne rowery 29.10.08, 08:43 patrzcie Państwo że w tej Californii to zawsze wszystko ładniejsze, nawet jak badziewiejsze... Link Zgłoś
Gość: Jacu Re: Naprawdę ładne rowery IP: 212.75.100.* 29.10.08, 10:03 Miałem badziew tej firmy - czegoś równie fatalnego nigdy nie widziałem. Co prawda inny zestaw, ale bynajmniej nie był tani. Jedna częśc się zatkała teflonem jaki odpadł z linek tak bardzo, że w żaden sposób nie dało się zamontowac raz wyjętej linki. Do tego zewnętrzna częśc pancerza przemieszczała się względem reszty (robiły się okropne zmarszczki), a po paru tygodniach uzytkowania z koncowek pancerza zaczeły na kilka cm wystawac druty przez co całośc stawała sie bezuzyteczna... Nigdy więcej pancerzy Aligator. Link Zgłoś
calama czy California Man ... 29.10.08, 10:17 ... twierdził, że to porządne rowery? NIE pisał, że ŁĄDNE co się czepiacie? ;) Link Zgłoś
dobiasz Re: czy California Man ... 29.10.08, 10:18 calama napisała: > ... twierdził, że to porządne rowery? NIE > pisał, że ŁĄDNE > co się czepiacie? ;) Tylko żeby one chociaż ładne były... Link Zgłoś
calama Re: czy California Man ... 29.10.08, 10:22 dobiasz napisał: > Tylko żeby one chociaż ładne były... > hehehe ale zawsze można powiedzieć, że jemu się podobają ;) Link Zgłoś
calama Re: czy California Man ... 29.10.08, 10:26 a mój rower mi się nie podoba :( postawiłam na inne kryteria :) Link Zgłoś
dr.krisk Najładniejsze są rowery z hipermarketu! 29.10.08, 12:06 Nie to co szare badziewie ze sklepów rowerowych! I jaka inwencja w wyginaniu ram, kolorystyce oraz ogólnym imidżu! Ładniusie są. Link Zgłoś
dobiasz Re: Najładniejsze są rowery z hipermarketu! 29.10.08, 12:45 dr.krisk napisał: > Nie to co szare badziewie ze sklepów rowerowych! > I jaka inwencja w wyginaniu ram, kolorystyce oraz ogólnym imidżu! > Ładniusie są. Turkom u mnie na dzielnicy podobają się bardzo, to fakt ;-] Link Zgłoś
calama Re: Najładniejsze są rowery z hipermarketu! 29.10.08, 12:54 dr.krisk napisał: > Nie to co szare badziewie ze sklepów rowerowych! > I jaka inwencja w wyginaniu ram, kolorystyce oraz ogólnym imidżu! > Ładniusie są. szare piękne jest! ja mam zielono-biały kumpela się spytała czy dobrowolnie kupiłam ;))))) Link Zgłoś
dr.krisk Re: Najładniejsze są rowery z hipermarketu! 29.10.08, 13:57 calama napisała: > szare piękne jest! > ja mam zielono-biały > kumpela się spytała czy dobrowolnie kupiłam ;))))) A ja mam podrapane i obite khaki. A propos szarego : Georges Brummel twierdził że "orły są szare". To tak względem wyższości szarości nad jaskrawościami. Link Zgłoś
calama Re: Najładniejsze są rowery z hipermarketu! 29.10.08, 14:07 dr.krisk napisał: > A ja mam podrapane i obite khaki. > A propos szarego : Georges Brummel twierdził że "orły są szare". To > tak względem wyższości szarości nad jaskrawościami. zapamiętam to sobie :) ale ... obite khaki też fajnie wygląda ;) Link Zgłoś
tiresias Re: Najładniejsze są rowery z hipermarketu! 30.10.08, 12:06 ja jestem zapisany na nową maszynę na luty. wybór kolorów:brak. będzie chyba smutno-ciemno-szary. a szczerze, to chciałbym jakiś 'różowy dżez'.do tego ciuchy też. całośc można teraz w różu dostać: www.nextag.com/cycling-shorts-pink/compare-html żaden kierowca by mnie nie przegapił. tires hetero. Link Zgłoś
calama Re: Najładniejsze są rowery z hipermarketu! 30.10.08, 12:57 tiresias napisał: > ja jestem zapisany na nową maszynę na luty. > wybór kolorów:brak. > będzie chyba smutno-ciemno-szary. pewnie i tak ładniejszy od mojego zielono-białego :) > a szczerze, to chciałbym jakiś 'różowy dżez'.do tego ciuchy też. całośc można > teraz w różu dostać: > www.nextag.com/cycling-shorts-pink/compare-html > żaden kierowca by mnie nie przegapił. dzięki za linka, cos sobie wybiorę ;) i bratu w prezencie podrzucę :) wziął na statek różowy rower "po córce" - czasami mu się przydaje, a ja głupia koszulkę czarną mu do tego kupiłam. expedus nie ma różu :( i nikt się z niego nie śmieje! wot dziwne ;) > tires hetero. w to nikt nie uwierzy ;) w końcu jesteś w szczęśliwym związku z dwoma pedałami :P Link Zgłoś
Gość: California Man :) Re: Naprawdę ładne rowery IP: *.sileman.net.pl 01.11.08, 03:18 Tym razem coś z zupełnie innej beczki :) I ładne i porządne... e-bikerzone.com/news-show-97.html Link Zgłoś