Gość: Marek IP: *.ols.vectranet.pl 30.01.09, 10:34 Witam Moze ktos wie gdzie mozna kupic zaczep do przyczepki rowerowej? Link Zgłoś Obserwuj wątek
marzena.sa Re: Zaczep do przyczepki 30.01.09, 21:33 to zależy jaka przyczepka ... a poza tym porzadna firma sprzedajaca przyczepki, zabezpiecza je w zaczepy do mocowania ... chyba ze masz przyczepkę "wykonaj to własnorecznie" ... to tak samo zaczep proponuje ... :) Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Zaczep do przyczepki IP: *.ols.vectranet.pl 30.01.09, 22:13 Dzieki za (mądrą) odpowiedz. mam nadzieję ze cieszysz sie ze swego wpisu. Link Zgłoś
Gość: Jacu Re: Zaczep do przyczepki IP: *.mentorg.com 31.01.09, 01:53 Nie czepiaj się odpowiedzi tylko doprecyzuj pytanie. Niemniej dość oczywistym punktem wyjścia do poszukiwań jest telefon do dystrybutora przyczepki. Jak znasz producenta, to dystrybutora znajdą gogle. Instrukcję obsługi telefonu też ;) Tak, cieszę się ze swojego wpisu. Link Zgłoś
Gość: dziśpytanie w sklepie można! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 16:39 Ale jest wiele rodzajów przyczepek i nie ma uniwersalnego zaczepu dla wszystkich. Jeśli oczekujesz sensownej odpowiedzi, to skonkretyzuj pytanie. Jaka przyczepka i producent, czy chodzi o tę część zaczepu którą się mocuje na trwałe do roweru, czy też o to, co łączy przyczepkę z uchwytem na rowerze itp.? Link Zgłoś
marzena.sa Re: w sklepie można! 31.01.09, 17:40 hmm, odpowiedź myślę, była konkretna ... na niekonkretne pytanie ... pozdrawiam M. Link Zgłoś
Gość: strona dla debili Re: w sklepie można! IP: 77.236.0.* 24.05.09, 18:58 Co za debile się tu wypowiadają. Facet pyta GDZIE można kupić zaczepy do przyczepek, a oni zamiast powiedzieć "takie a takie można tu, ale sprawdź czy o takie Ci chodzi"... to się wymądrzają że jest wiele rodzajów zaczepów. Właśnie też szukam zaczepu - nie wiem jakiego - na pewno nie takiego jaki dostałem od producenta przyczepki, to zaczep od przyczepki jest do bani - dlatego kupię INNY (zdecydowanie inny). Więc nie wiem JAKI zaczep potrzebuję, ale nie będę się debili pytał gdzie można kupić. Poszukam na innych forach i objadę sklepy w okolicy. Pozdrawiam, i życzę myślenia i życzliwości. :-p Link Zgłoś
Gość: Sławek Rz. Próżnoś repliki się spodziewał... IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.09, 22:26 Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię je..ł, Bo to mezalians byłby dla psa. Link Zgłoś
Gość: debile Re: Próżnoś repliki się spodziewał... IP: 151.193.120.* 02.06.09, 10:31 jasne... wymądrzajmy się dalej. A póki co, ja spróbuję do mojej podłączyć to: www.fajneceny.pl/product-pol-609-Zaczep-uchwyt-do-przyczepki-rowerowej-wozka.html Wygląda to tak: www.fajneceny.pl/data/gfx/pictures/medium/7/3/37_9.jpg 30 zł w tym sklepie, plus wysyłka, czyli tanio nie jest (ponad 10% mojej przyczepki) Link Zgłoś
robertrobert1 Re: Zaczep do przyczepki 31.01.09, 19:03 Niestety ale poprzednicy maja racje gdyz jest wiele typow przyczepek rowerowych a tym samym jest wiele typow zaczepow. I tak inny zaczep jest do przyczepek towarowych typu BOB czy Ekstrawell a inny jest zaczep do przyczepek rowerowych do przewozu dzieci. Link Zgłoś