jabandziorno 25.12.03, 01:34 kto planuje pojawić się na świątecznej masie ? (".) Link Zgłoś Obserwuj wątek
skeler Re: komu mróz nie straszny ? 25.12.03, 01:55 no np. ja planuje ;) Ale w tym miesiacu liczymy na Ciebie, bo masa nie bedzie zalegalizowana (czyli tak jak chciales) i bedziesz mial okazje pokazac jak masa sie sama zorganizuje. Ja postaram sie w jej przebieg tym razem nie wtracac i bede w miare mozliwosci biernym uczestnikiem (pozatym, ze pewnie bede ciagnal sprzet z muzyka, ale takie cos kazdy sam moze przygotowac ;). Chcialbym tylko zaproponowac, ze poniewaz bedzie mala grupa mozna by troche poeksperymentowac: 1) sprobowal bym wiechac na dziedziniec nowego biurowca przy pl. Pilsudskiego - w srodku jest fajne "rondo" ;) 2)sprobowac pojawic sie w innych miejscach publicznych, gdzie nas jeszcze nie bylo (metro - obecny dyrektor metra twierdzi, ze na rowery w metrze nie ma miejsca, bo przeszkadzaja podroznym; mozna zaznaczyc swoja obecnosc na dw. centralnym, bo bedzie tam wtedy jakas szopka i mozna bedzie pokazac sie sporej ilosci osob - tylko trzeba to zrobic tak zeby nie zaklucic spokoju, bo nie przynioslo by to dobrego efektu; ul. Chmielna; no i na razie starczy - wy tez cos wymyslcie ;-) Oczywiscie sa swieta, wiec przebieramy sie za mikolaja - postac budzaca w swieta najwiecej sympatii, co moze tylko poprawic wizerunek rowerzystow ;) i przystrajamy rowery w jakis swiateczny stroik! Link Zgłoś
olecky Re: komu mróz nie straszny ? 25.12.03, 09:15 ja tylko w kwestii technicznej - jutro prawdopodobnie bedzie powyzej zera. ach, gdzie te czasy, gdy scigalismy sie przy -14... Link Zgłoś
5.5stopy Re: komu mróz nie straszny ? 25.12.03, 13:56 będę... może skoro będzie to masa fanatyków, to pykniemy chociaż 40km ? ;) Link Zgłoś
kubassik Re: komu mróz nie straszny ? 25.12.03, 19:00 No Ja mam zamiar...ale nie wiem bo pogoda taka jakas nijaka sie szykuje!! Ale na pewno nie bede ze swojego roweru choinki robił..Ale przejechac się w grupie przez centrum zawsze można. Pozdrawiam kureira z którym we wtorek "scigaliśmy" się po centrum!! Link Zgłoś
towarzysz_gufii Re: komu mróz nie straszny ? 25.12.03, 20:31 Skeler czy to przwda? Masa będzie nielegalna? wszystkie 10 osób pojedzie nielegalnie? to przecież będzie MASA-kra. A co na to panowie policjanici ni obrażą sie na WAS? Pewnie oleję tą mase bo straszna piździawa na dworze, ale może wpadne na was popatrzeć. Jak masz taką ochote zobaczyć nielegalną mase to zróbmu ją w lato a nie w drugi dzień świąt, kiedy wszyscy są zbyt najedzeni (i/lub pijani) żeby na rowerze brykać. Link Zgłoś
olecky Re: komu mróz nie straszny ? 25.12.03, 20:56 towarzysz_gufii napisał: > Pewnie oleję tą mase bo straszna piździawa na dworze, > ale może wpadne na was popatrzeć. > Jak masz taką ochote zobaczyć nielegalną mase > to zróbmu ją w lato a nie w drugi > dzień świąt, kiedy wszyscy są zbyt najedzeni > (i/lub pijani) żeby na rowerze brykać. no tak, zlej baletnicy to i rabek u spodnicy... Link Zgłoś
rano1 Re: komu mróz nie straszny ? 26.12.03, 14:12 Czy jest wyznaczona trasa na dziś? Czy to będzie improwizacja? Fajnie, jakbym wiedział. Dziś nie na rowerze, ale może bym Was mijał i pomachał :-) Link Zgłoś