kinia-80 14.01.13, 21:59 Operacja dzięki Bogu udała się. Synek dochodzi do siebie i ja też bo strasznie dużo nerwów mnie to kosztowało. Kolejny etap za nami, mam nadzieję,że z dnia na dzień będzie już tylko lepiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malysiun Re: Operacja już za nami 14.01.13, 23:39 To super że macie to już za sobą. Zawsze to duży stres... będzie będzie lepiej, wiem po sobie. Wpadniecie w rytm i będziesz się katarem bardziej przejmować niż rehabilitacją!! pozdrawiam trzymajcie się ciepło!! Marysia Odpowiedz Link
kinia-80 Re: Operacja już za nami 15.01.13, 15:17 Dziękuje. Obecnie mam opanowane zakraplanie i zaklejanie oczka. Mam nadzieję,że z soczewką też dam radę. Odpowiedz Link
malysiun Re: Operacja już za nami 17.01.13, 22:03 Dasz dasz, nic się nie martw, jest dużo w archiwum forumowym odnośnie przyssawek, szkół zakładania/ścigania itp. (w sensie czy na śpiocha czy nie itp.) a jak coś to PYTAJ, albo narzekaj, po to jest to forum!! ps. ale jak coś to też się chwal jak dobrze Wam idzie ;) pozdrowionka Odpowiedz Link