25.04.06, 22:22

-Poniewaz jestes na biezaco z dr Prostem, chcialabym cie prosic o kilka inf:
jak sie umawiasz, ile sie czeka na wizyte, czy trzeba jakies skierowanie itd.
Czy potrzeba jakas dokumentacje mu zawieżć.?

foto.onet.pl/albumy/album.html?id=49914&q=tabaluga01&k=3
Obserwuj wątek
    • herbi984 Re: do herbi 26.04.06, 00:32
      Jade tam po raz pierwszy.O prof. dowiedzialam sie z Jego strony
      www.okulistykadziecieca.pl a pozniej poczytalam jeszcze o Nim na stronach forum
      tutaj.Zadzwonilam,aby sie przede wszystkim dowiedziec czy mial do czynienia z
      aniridia u dzieci( to co ma Filipek).Mial,wiec sie umowilam.Dzwonilam bodajze 20
      kwietnia i pierwszy wolny termin byl na 2 maja.Potem byl chyba na 11maja.Bez
      skierowania,bo to gabinet prywatny.Za wizyte musze zaplacic 200zl.Dokumentacje
      wezme ze soba tak na wszelki wypadek.Wiecej nie wiem,ale napisze po powrocie co
      i jak bylo.Pozdrawiam!
      -
      tiny.pl/grn5
      • tabaluga0 Re: do herbi 26.04.06, 08:34
        bardzo dziekuje, czekam na wiesci.
        • tolka11 Re: do herbi 26.04.06, 09:51
          Sorry, że się wtrącam, ale jadąc 3 lata temu pierwszy raz wzięłam wyniki
          rezonansu magnetycznego, bo tam było dość dokładnie widać nieprawidłowości. ja
          umawiam się zawsze 2 m-ce wcześniej, bo wtedy wybieram godzinę i dzień.
          natomiast wizyta wygląda tak: dość punktualnie wchodzi się do gabinetu i jest
          zakraplanie oczu [za pierwszym razem oczywiście jest wywiad] i trzeba poczekać
          na poszerzenie źrenic w poczekalni [ok. 20 min] i potem wejście na właściwe
          badanie. Teraz jadę z młodym 11 maja, ale 3 dni wcześniej już zaczynam
          zakraplanie atropiną [dokładne diagnozowanie wady], więc wchodzę tylko raz na
          około 20 min. Jeżeli umawiasz się na już to zazwyczaj czeka się 2 tyg. ale ja
          pierwszy termin miałm już po 2 dniach od tel. do profesora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka