07.09.11, 17:40
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • selljus Re: Uwaga na oszustów 10.11.11, 18:07
      A jeśli na tej stronie dochodzi również do nadużyć - fałszywych informacji dodawanych przez konkurencje ?
    • h.dudek Re: Uwaga na oszustów 02.12.11, 14:53
      Witam

Przyznam, że jest to dobra inicjatywa aby internauci wzajemnie informowali się o internetowych oszustwach jednak zastanawiałem się kiedyś nad tym problemem i okazuje się, że nie jest to tak prosta sprawa jak by się wydawało.

Wiele stron może trafić na listę niekoniecznie z powodu oszustwa a np. z innych przyczyn jak:
      -usterki techniczne, które spowodowały zamieszanie i problemy z identyfikacją klientów i ich wpłat
      -nieuważne czytanie regulaminów

Podałem tylko te dwie najczęściej spotykane bo sam prowadzę biznes w sieci i wiem jak niektórzy podchodzą do problemu np. SPAMU. Zapis na moje listy wymaga akceptacji Polityki Prywatności w, której jasno pisze, że czytelnik będzie otrzymywał zarówno wiadomości merytoryczne jak i komercyjne. A czasem zdarza się, że ktoś pisze oskarżając mnie o SPAM mimo tego, że sam się zapisał na moją listę akceptując Regulamin i Politykę.

Więc tutaj patrzę na problem z punktu widzenia nie tylko użytkownika ale i przedsiębiorcy.

Pozdrawiam
      Hubert Dudek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka